Valentine ride

FormatFactoryNY_kok2_055

Je to tu zas, dupeš do pedálů, míříš na skok, odraz na hraně a taháš… čas kolem se zpomalí, taháš jak to jde a letíš, letíš hrozně dlouho, nereálně dlouho… whip, dopad přesně kam chceš… a pak se probudíš…


Neděle ráno, Valentýn, slunce se přes zatažený žaluzie hrne dovnitř, probuzení ještě před budíkem nařízeným na 8, protože plán už byl před víkendem jasnej – když bude počasí (a že tuhle zimu přeje) beru kolo a jedem na kopec, je jedno kam, jedno co, jen zas držet klacky v ruce. Rychlá snídaně, domluva s Pepou, čerstvej vzduch do duší a v setupu bez chráničů jedem mrknout na kopec kolem tratě, jestli jsou ještě další možnosti. Kousek nad tratí nacházíme parádní, prakticky přírodní odpal, s nekonečným dopadem. Botová úprava odrazu a jdem to zkusit, a tohle půjde, půjde to hodně.
Dáváme pár testovacích záběrů na gopro, jedem mrknout ještě na nedaleké korýtko a hurá na nedělní řízek. Najíst, sbalit videotechniku, domluvit fotografa, navlíknout nový triko od FreeRidePyčo, ať to nějak vypadá! Skáčeme, točíme, skáčeme, kecáme, přichází Dan s canónem aby nás sestřelil dvoustovkou za letu… Výsledky parádní, progres obrovskej, z dopoledního lehkýho přeskakování k několikametrovým poletům, já dávam slušnýho koně, Pepa si dovoluje otočit za letu řídítkama… no, na to že má kolo od listopadu to není marný!
Snad poprvý vyšlo všechno – super spot, počasí, posun dopředu, nikdo se nerozbil, povedly se záběry a Dan nacvakal parádní fotky. A to všechno v jeden den, na jednom místě.
Takže přestaňte čumět do obrazovek, vemte kolo a jděte lítat!

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

6 komentářů pod “Valentine ride”

  1. Andy

    Tohle pojetí zimy je prostě pro biking parádní! :)
    Díky kluci..

  2. Honzin

    Hmmm, vpohodě, ta Ninja FR má vepředu 55ku a vpoho se na tom dá? Tahle zima a ty minulý jasně přejou bajkingu:)

  3. Joe

    Jelikož je Ninja muj první bike, tak nemůžu srovnávat, ale myslim, že se na tom dá :D

  4. Honzin

    Joe, taky si myslim……………zrovna tahle Ninja se Agangu povedla, tak at ti to jezdi a baví dál:)

  5. Joe

    Honzin, díky, tobě taky!

  6. Martin Čárys

    Jes !!!
    Díky.
    Ty jo, jezdím ted každej den…je to prostě super.
    : )

    Užívejte !
    MA

Komentář: