Cestička k domovu svižně se vine…

P6291976

Témat jak strávit čas na cestě z práce domů a naopak při nějaké fajn aktivitě je mnoho. Rád se podělím o svůj pohled a třeba někdy necháte i vy doma auto, tramvajenku, kolo, běžecký tretry, sněžnej skůtr a tak dále, ale to už skoro napovídám moc..


Pracovní doba se přehoupla do své poslední smrtelné půlhodinky a ve mně ožívá plán jakou možná co nejpestřejší cestou to poslat k domovu. Volba je pro mě jasná. Baví mě se hýbat co to dá, takže podle nálady, počasí, stavu zranění to drtím na favoušovi, horáku, skládačce a mém srdečním RB freeridu, se kterým se vždy počítá ještě na odpolední řádění v okolí. Nesmím opomenout samozřejmě také sjezďáka, který občas přichází na řadu v pátek s tím, že hned po rachotě se mnou valí vlakem na hory jako věrnej parťák.

Je tedy hodně hejblat na kterých se dá vyblbnout a jezdit, chce to jen zkoušet a to mě prostě baví. Myslím, že když má člověk aspoň něco málo v nohách, je vlastně jedno na čem jede a tak mi přišla pod ruku i koloběžka. Od prvního pohledu si někdo řekne, to je snad jen pro děti ne, blbost, trápíš se na tom, nejede to, po vyjetí kopce jsi vyždímanej. A já po nějaké době ježdění říkám, je to fajn, jede jak blázen, z kopce ještě víc jak blázen, prostě jí používám jako neotřelej gavity nástroj. Celkově mě vždycky akorát dobije baterky a rozproudí energii na další aktivity. Video je točený s celoodpruženou kolobrndou obutou na polyuretanových 200mm kolečkách. Po přehození na nafukovací kolečka a s integrálkou místo kulicha se na ní dá jezdit opravdu rychle, ale to třeba zase v jiném reportu. Pokud vás zde můj výlev zaujal a přemýšlíte jak si vychutnat pohyb ještě trochu jinak než znáte, nechte se katapultovat ze Země rovnou k podobné myšlence a akci, stojí to za to…

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

3 komentářů pod “Cestička k domovu svižně se vine…”

  1. Pedro

    Sem doufal že u nádrže pojedeš tu lajnu s dropem:)

  2. Sandáč

    to jsou modřany ne? sakra já chci taky takovou brndu :-)

  3. Honzin

    Pedro, Sadáč:) ten drop jsem si odpustil, ale jenom prozatim, pak to tam pošlu minimálně s 360tkou:) jasně Sandáči že to jsou Tvoje Modřany!

Komentář: