Sausage and Mustard Se05 episode 2

FormatFactoryG0095344

Ahoj, mám pro Vás 2. díl Sausage and Mustard.

V tomto díle stále pokračujeme předsezonním ježděním jak na 4x kole, tak i na endurku. Podíváme se na Starou bohnickou bikrosku, kam jsme zajeli jednoho pátečního odpoledne s párkama a dali si 4 hodinovou session po kterým jsem měl co dělat abych udržel volant na cestě domů. Dále uvidíte pár záběrů z downtownu v Jáchymově a vše zakončíme svezením na endurkách kolem Točné.

 

Lets play that stuf..

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

 

 

5 komentářů pod “Sausage and Mustard Se05 episode 2”

  1. Michal Kosík

    supr

  2. Jonas stehlik

    Díky moc, jsem rád, že se líbí.

  3. Andy

    Já jsem rád, že Jonáš stále pokračuje a vydává. Jak už nezávodíme a ani ty závody neobjíždim jako divák, to info o scéně se úplně vytratilo.
    Tak alespoň takhle se ozve občas to startovní pípnutí v nějakym videu.. a člověka to trochu nakopne.. :)
    Takže Jonáši – DÍKY!
    :)

  4. Čárys

    Hele, zkoukl jsem to az ted a víš co ?
    Cumím jaky pěkný tratě tu máme v te CR…
    Díky !

  5. Jonas stehlik

    Jsem moc rád, že se líbí. Za chviličku vyrážíme s bandou do Winterbergu na festival Dirt Masters, ze ktetého bude další díl, takže za pár týdnů se můžete těšit na další našlapaný díl z tohoto jedinečného eventu.

Komentář: