ČP DH 2016 – zrušeno

cancel

Tak jsme se konečeně dočkali..

Nebo spíš bohužel dočkali..

Česká DH racing scéna umírá pod totální minulostní nádvládou Reoexu…

Prohlášení,
Komise MTB oznamuje, že pořadatel a majitel reklamních práv společnost Remoex CZ a.s. není schopna plnit svoje finanční závazky a byla nucena pozastavit financování a realizaci závodů Českého poháru horských kol.

Tuto situace bohužel nebylo možné předvídat. Důsledkem této skutečnosti je Komise MTB nucena zrušit pro letošní rok všechny čtyři plánované závody Českého poháru ve sjezdu. O závodě MČR budeme jednat s lokálním pořadatelem o podmínkách, za kterých by bylo možné alespoň závod MČR v plánovaném termínu uskutečnit. Je pravděpodobné, že lokální organizátoři některé z plánovaných sjezdových závodů uspořádají i bez naší záštity. Pro aktuálnější informace sledujte prosím naše webové a facebookové stránky.

Komise MTB ve spolupráci s Českým svazem cyklistiky i nadále vyvíjí maximální úsilí, aby se Český pohár XCM a XCO mohl uskutečnit v maximální možné míře a kvalitě, tak jak jsou všichni zúčastnění z těchto seriálů zvyklí.

Pokud máte k vzniklé situaci dotazy, směřujte je prosím písemně na ředitele ČP MTB josef.dlohos@gmail.com nebo na předsedu Komise MTB marek@ceskysvazcyklistiky.cz

za ČP MTB Josef Dlohoš

2 komentářů pod “ČP DH 2016 – zrušeno”

  1. Raf

    Prodám RB Monster v super stavu…

  2. Čárys

    Bozi…

Komentář: