Jak si kr*pl na svěťáček vyrazil

FormatFactory3

Přistála mi ve FB událost. Prej JBC 4X REVELATIONS 2016 wau další velká akce po XCčkách na Moravě. Klikám link na vído z loňska, abych si jako připomněl ty pekla co tam kucí dělaj.

OK. přišel nápad.

Píšu tedy tomu našemu zlatému Slavíku. (ne nemyslím Goťáka) Myslím Tomáše Slavíka ten má o poznání méně zlatých slavíků než-li mistr, ale z JBC má Hatrick ve zlatě!

“čau ahoj tady Michal Kosík,myslíš ,že bych se mohl zůčastnit Revelations ?”

“zdar.. Ty voe!!! jasný !!!” přijeď

A bylo.

Je jasný, že se musím jít svézt na něco těžšího , protože v Jablonci je to jedna znejtěžších tratí celé 4X Pro Tour World Series.Jedu teda na Špičák trochu se zahřát.To byl víkend před JBC.

Bylo to celý super až do neděle, kdy mě na Virgince zrazuje materiál a přední kolo je během sekundy naštorc. MRD. Pana orel a levé rameno venku za své jamky.Žiju. Kluci už jsou u mě a převrací mě na kola. Po dopadu kol na zem skáče rameno zpět na své místo.Méga úleva.Voláme horskou,protože jinak se dolů nedostanu.Všem zúčastněným Velmi děkuji za pomoc. Dojebanej ale živej Jedu dom s tím, že ze svěťáku v Jablonci pravděpodobně nic nebude dle stavu biku a mého těla. Navíc když jsem chtěl jet ve středu a je neděle. Ve zkratce se, ale podařilo díky ASP Group Distributing dát kolo do pucu výměnou čepů.

Se mnou to bylo horší, ale zázračné ruce mé ženy daly za ty tři dny tělo do pohody.Díky zlato Lovju!!!

Takže odjíždím směr Jablonec. Přivítán jsem grilovačkou celé crew okolo tohohle “cirkusu” Zábava je v plném proudu a přichází chcanec, který ověm nemá v úmyslu ustat. Taky radar hlásí, že to není ok a jen tak nebude.Mizím na hotel v přestávce mezi super deštěm a klasický deštěm.

čtvrtek: Tréninky kůli dešti zrušeny a prodlouženy ty páteční.Takže sjíždím net na hotelu.

čtvrtek večer: zahajovací ceremoniál. Bomba supr lidi hodně smíchu, moderátoři dávali a tak to máme všichni rádi. Hlavně když je pohoda.

Pátek: Ještě sem tam prší, ale trať to ustála. Kluci sem tam něco opravili a pomalu se sjíždí závodníci na ofiko trénink. Jedu se Slávou nahoru abychom vymysleli kudy to na bobině půjde splužit.našli jsme dvě místa kde to je dost a kde to prostě nezvládnu. A to při nájezdu do lesa kde ty démoni přiletí z toho dvojáku obrovskou rychlostí. Pak objet spinu (nemožné na bobině) a napojit se v pulce Rockgardenu a bum mazat do cíle.Věci jsou jasný a nechávám prostor zavodníkům, aby trenovali jelikož měli o jeden trenink míň.Závod začíná až v sobotu odpoledne tak to ještě projedu ráno. Vypadá to , že počasí se začíná umoudřovat a Sláva hlasí, že na závody má objednaný slunko.

Večer párty.Redbull Tour Bus co dodat. A tyhle After párty každej zná.A pokud ne je na čase na nějakou vyrazit.Takže to přeskočím.Ještě mě jedna čeká a to po závodech.

Sobota DEN “D”

Otevřu oči a venku SUNšajn a hned mám rohlík na hubě. Ten Datel si to snad opravdu obědnal. Snídaně a frčím do areálu, abych to ještě podrtil dolů a trochu si najel nějakou rozumnou lajnu. Pak nezbejvalo než sledovat dění a čekat na začátek.Začíná se to solidně plnit lidma a koukám jak se skrze depo valí davy lidí.Nekončící průvod fandů. Atmosféra jak hovado. Je to tady!! začínaj se vyřazovat a lidi hrozí!!! a řvou a fandí.vse jak ma být.Až z toho jde mráz po zádech. Chlapi to mají za sebou teď přichází moje chvíle. Zahakujem za čtyřkolku a frčíme loukou narvanou lidma nahoru na start.Chci dát na helmu kameru protže tohle chceš mít natočený.Ale po crashy na špicu nová helma a neni lepík na kameru.Shit!!!Nikdo tu nemá. Sic zklamán se smiřuju stím že to natočený mít nebudu.A pomalu se chystám na rampu.

V tom přiletí Kvído!! Kámo kámo mám lepíka!!!! Vole krávo on ten frajer běžel dolů z toho kopce na parkoviště pro ten lepík a zpátky na kopec.!!!!! V údivu a nemaje slov vyhrknu poděkování lepím na helmu a s JBC crew se dereme na starťák.

Kvído Děkuju ti!!! To byl poprvé okamžik kdy sem si říkal a teď už by to mohlo jít hladce.

Round 1 : Světla na rampě a bum start. Vše ok až do průjezdu toho prvního mega dvojáku. Komprese…….. prásk a čep uletěl znova! A je KONEC proběhlo mi hlavou.

Ale nebyl. Jak z romantickýho filmu. Oběvil se hrdina. V Mém případě to byl JBC Crew!! čapli mi do teplejch a seběhly semnou až do cíle. Jako RESPEKT jim.Díky pánové!!!!

Proběhla rychlá oprava a vracím se zpět na start.

Říkám si teď nebo nikdy! Tak sem to tam poslal. Bum a sem v cíli. Mazec! People awesome!!! dokonalý zážitek se špetkou srdceryvných okamžiku jak kdyby scénář psala Rosamunda P.

Tak jsem to nakonec vše dal!Všem díky!!! hodně vydařenej svěťáček.

PS : ve středu po JBC zjišťuji, že mám zlomený dvě žebra z toho crashe na špicu. A víš co?Stálo to za to!

M.

 

 

6 komentářů pod “Jak si kr*pl na svěťáček vyrazil”

  1. Maara z Klaanova

    Dobre ty! Jen tak dal. Kdy se konecne vypravis sem k nam?;-)

  2. Andy

    Kamaráde, jsi prostě démon!
    Motivace, plány, přístup.. YES MAN!
    A že tvý plány nejsou malý – drž dál plnej ve všem čeho chceš dosáhnout..
    :)

  3. Čárys

    Ty vole !
    Tak to je pecka !!!
    Tys démon…
    Ma

  4. Michal K

    díky kluci :)

  5. Jirka

    Mazec, nemám slov, respekt!

  6. xup

    Ty vole takhle to má bejt, ty by jsi měl kázat všem těm ufňukanejm buznám co si jen stěžujou že něco nejde!!! Drž se a jen tak dál!!!

Komentář: