Chainless race 2016 – plágo a info

DSC_0137~1

Tak termín letošního chainlessu se neúprosně blíží a tak je třeba dát si do kupy nějaký ty časy, místa a tak.

Tak klik na info..

Tak je to tu, konec letní sezony na Monínci přichází příští víkend a tak je třeba to zakončit opět stylově. Počasí sice aktuálně trochu straší, ale na vylepšení máme ještě týden a pak i kdyby mokro bylo nejezdíme wetless, ale chainless.

V sobotu 15.10. tedy v 11hod (posouváme start oproti loňsku, abysme stihli dvě jízdy) vyrazí první rider na trať Chainlessu 2016. Od toho se taky odvíjí prezentace a ta bude dole v restauraci M2 a pozor – pouze do 10ti hod. Pak to tam balíme a jdeme na svah.

Lanovka pak bude jezdit od 9hod aby jste si to případně stihli alespoň párkrát sešoupat, než vypukne ta bezhlučná legrace.

Po dojezdu druhého kola Chainlessu se pak přesuneme rovnou na první dvě lavice dole a na nich se rozpoutá bičovací peklo. Kdo to zlomí, jasně vyhrál, ale jinak pro ostatní  - Whip contest bude probíhat na dvou skocích  a to stylem whip na jednu stranu a na dalším skoku whip na druhou. Čas startu Whipcontestu se pak bude odvíjet od toho kolik lidí pojede před tím Chainless.

Celkové vyhlášení pak proběhne v restauraci M2, po skončení Whipcontestu, kde stylový ceny už má Vlčák pro Vás připravený a Jaroušek dodá za arál nějaký ty permice, ubytka, welnessy a atd.

Dotazy na ubytko apod pak můžete najít na: www.moninec.cz

Případný další info perte do komentářů.

Těšíme se vás – a to už v pátek večer, dole v restauračce M2, kde pustíme projektor a stejně jako vloni, pojedeme přímej přenos z RedBull Rampage 2016, pěkně na plátno – prostě ideální naladění na sobotní odpoutání se z řetězů.. Muhahaaaa…

 

Za moníneckou crew -a-

 

 

A plágo hýr:

 

Komentář: