SEMMERING

]g Semmering

Před chvílí jsem dorazila z práce celá otrávená a strašlivě jsem zatoužila…

Vzít kolo a jen tak v tričku si jet pohopkat k nám na bývalou bikrosku a nebo co víc, vzbudit se kdekoli v Alpách do slunečného dne, krásně si nakrmit bříško a starat se jen o to v kolik pustí lano a kde mám chrániče…
Ach…


A tak jsem si pustila svoje video z léta ze Semmeringu. Kdo tam byl ví, že to není kdo ví jaký kopec, ale i tak stojí za to se tam svézt. Milion různorodých skoků, střídají trošku rozbité pasáže, z lesa vykukují nemalé dropy, wallridy, flow line pasáže, jednoduše potenciál využit na maximum.
Sprchy, tam kde myješ kola a záchody celou noc otevřené. Na parkovišti můžeš v klidu spát, aniž by tě někdo vyhazoval, co nám chybělo…

No nebudu to natahovat, spoustu slunce, bezstarostnosti a hlavně ježdění ve videu zde:

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

10 komentářů pod “SEMMERING”

  1. Andy

    Já ten Semmering snad budu muset navštívit. Na mý starý kosti ty polety vypadaj sice v rychlosti, ale pěkně do měka.. :)
    Pěkná práce.
    Pěknej vejlet!
    :)

  2. Martin Čárys

    Jííííí – háááá !
    PS: Davide, tys nebyl v Semmeringu ?!
    Ty voe. je to top !
    M

  3. MartyDH

    Pecka, pecka holka, pecka jízda, pecka video, Andy jak na starý kolena, typoval bych Ti tak max 35? Jestli to nejni důvěrný?:)

  4. Šárka

    Andy, to nejsou dopady do měkka ale měkoučký kolo a kolena :D
    Jinak rozhodně tam v létě vyraž, perfektní park.

    MartyDH, děkuju… ;) Jsem ráda, že se líbí…

  5. Andy

    MartyDH: haha ještě přitlač +3 Sem starej pes! :D

    Šárka: Ach to mládí – a volný kolena.. ;)

  6. Tomáš Jiráček

    Andy: velká chyba https://vimeo.com/74931731

  7. PAJA

    Mohl by někdo ve zkratce srovnat Leogang+Saalbach se Semmeringem?
    Díky

  8. Šárka

    PAJA: Což takhle srovnání na pondělí? Jestli má Andy místo a přihodila bych do něj ještě Schladming, odkud vydám video a kam určitě stojí za to si zajet také… Protože jsem to zkoušela ve zkratce a nějak to nešlo :D Každý ten park je úplně jiný :D

  9. Andy

    Sarka – Paja: tady se pecou clanky beze me a jen uctuju tezkou vatu..
    Jupi je ze me rentier!
    :D

  10. PAJA

    2 Šárka: Díky moc. Já byl právě zatím jen v Leogangu + Saalbachu a ještě na malém kole (140/150) a to místy bylo celkem drncavé, resp. vidle uplně nepobírala dropy… :)

Komentář: