Brigáda – Monínec – sobota od 10ti – 2 permice

FormatFactoryphoto-24

HA!

Tak a je to tu – první letošní brigáda na Monínci oficiálně vypsaná a o čem to bude a hlavně za kolik?

Vše podstatné uvnitř..

V sobotu 15.4.

V 10hod

Sraz u přemostění a pak případně vzlínat po svých, po trati, vzhůru.

S sebou lopaty, hrábě (krumpáč), sílu a chuť k dílu.  A pak i sváču – a tu si s Vlkem zkontrolujem osobně.. Muhahaaa…

No trochu jsem to do Vás narval, ale vše podstatné je nutné říct/napsat hned na začátku! A v tom případě mě ještě, pro udržení vaší pozornosti, zbývá doplnit – Co za to?

V minulých letech to bylo tak, že za odmakanej den byla na oplátku jedna permice. Po dlouhých jednáních s investorem se nám nakonec podařilo vyjednat pro letošní rok mírný posun a tím jest: PERMICE DVĚ! Jedna na léto a jedna na zimu.

Pravda ale prostě je, že bude na Monínci potřeba fakt opět máknout, jinak jsme v prdeli a na otvíračku bude trať v disastru. A tohle ví i areál. Takže jsme si řekli, že vás tam potřebujeme trochu líp namotivovat. Když to tedy shrnu, tak za jeden odmakanej den máš dvě permice a basta fidli. Každpoádně bude nutný se nahlásit u mě nebo u Vlka, až budete odcházet (jméno , příjmení) my si Vás zapíšeme a permice na Vás pak budou čekat na kase, až přijedete jezdit v létě, či v zimě.

V sobotu se pak bude opravovat stávající trať a ladit nějaký přípravy na trať novou, ale pro bagr a velký teréní úpravy, je vzhledem k tomu píčasí venku, ještě bohužel brzy.

Tak info je v éteru a v sobotu se na Vás tedy budem těšit.

Za stavitelskou CREW -Andy-

Komentář: