Lavice budou..

FormatFactoryIMG_1328

Tak tedy byli jsme si o víkendu zaházet lopatama na Monínci. Prostě otvítračka se blíží a my to chce mít s Vlčákem vypěkněný..

Novej lávkovej trail už se chýlí ke konci a my vás o tom pravidelně informujeme, ale na co možná spostu lidí čeká, je nějaký info, jak to dopadne se spodníma lavicema. Na podzim se prostě po nich slehla zem a všechny 4 velký spodní lavice zmizely.

Trochu nás to vzalo u srdce a tak jsme si řekli, že by neblo od věci zas pár hromádek hlíny na to ty samý místa hodit. Jenže stále nebyl ani bagr ani hlína a zima letos dlouhá jak účtenka od Babiše. A tak nezbylo než doufat, že alespoň něco z toho se na Monínci nakonec objeví – teda né kopy účtenek s podpisem Sorry-jako, ale nějaká ta kopice hlíny s bagrem. Nakonec se teda objevilo a to obojí a prakticky naráz (bagr i hlína povídám..). No a co vám budu psát, malý to nebude.. Základ pěkně velký butráky, pak nějaká ta hrubá hlína a navrch pěkně jemňoučká, do který by snad časem ještě mohlo padnout trochu jemnýho štěrku.

Naštěstí nám s Vlčákem přijel pomoct na oba dva dny Čárys (vyměnil ploutve za lopatu) a tak se to ve třech dělalo o dost veseleji. Vlk lávky a my s Čárysem lavice. O víkendu se teda postupně dolaďoval nejen lávkovej trail, ale trochu se poházelo i tý hlíny.

Na otvíračku, která je 3.6. to skoro vypadá, že by mohlo být vše ready, ale o všem co na vás na Monínci nově čeká, vám ještě napíšu nějaký souhrný info příští týden.

Za Moníneckou crew Andy a VLCaK

 

1 komentář pod “Lavice budou..”

  1. Martin Čárys

    Jichuuuuu

Komentář: