Winter

images

Jak jinak čelit těm vedrům venku? Třeba pro Jandyho je to naprosto jesný – záběrů ze zimy má na kontě hafo a tak pro úterní zchlazení – jedna zima s náloží bílýho prachu uvnitř..

Během jarních slunných dnů jsem se díky nemoci, která mě skolila, dostal k probrání a sestříhání záběrů z uplynulé zimy. Klasicky jsme si maximálně dali gopro na hlavu a natočili svojí jízdu z helmy. Proto to není edit plný procítěných a promyšlených záběrů, nicméně se můžete podívat na triky jako rovná pláň, šikmý drop, křivý oblouk nebo rozlámané vázání. To je prostě naše zábava na sněhu! Kameru na hlavu si vzali Martin „jandy“ Janda, Vašek Studený a Karel Hlaváček. Tak zmáčni play a podívej se, jak jsme trávili letošní zimu v areálech po celém Tirolsku jako je Kaunertal, Hochfugen, Hintertux, Obergurl nebo Kappl. Dohromady to všechno poskládal Jandy.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

2 komentářů pod “Winter”

  1. Čárys

    Ty voe, super !!!

  2. tichac

    Luxusní… pěkně hoši, jen tak dál !!!

Komentář: