Sausage TV 011

DCIM118GOPRO

Po dlouhé době byl čas a hlavně chuť natočit další díl Sausage TV. Bylo tomu tak, protože jsme se s klukama vydali do Schönecku, což je takový menší areál hned za hranicemi s Německem na západní straně ČR.

Já osobně jsem byl tak po roce v bikeparku a neskutečně jsem se těšil. Podle informací, které jsem měl před naším výletem jsem přibližně věděl do čeho jdu, ale když jsem to viděl na vlastní oči a hlavně vyzkoušel na vlastní kola, tak mohu říct jen jedno. Naprostá PECKA! Jezdili jsme víceméně jen dva traily, kterými byly Jump line a Family trail. Obzvláště Family trail je název naprosto bezpředmětný, protože to co na trailu zažijete je naprosté p*rno! Samá zatáčka, boule, skok, zatáčka a další zatáčka. Zkrátka naprostá pecka na které se dá letět hodně blízko k 50 km/h. Jump line je zase p*rno, co se týče skoků a že jich po cestě dolů potkáte opravdu mnoho. Teď už ale dost povídání a radši se koukněte na vide ve kterém uvidíte vše potřebné

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

4 komentářů pod “Sausage TV 011”

  1. Andy

    Já se tam fakt budu muset mrknout – ta nálož klopenek a lavic je neskutečná.. :)

  2. Jonas stehlik

    To dej každopádně vědět a já se přidám, protože to vážně stojí za to. :)

  3. Mardy DH

    Jonasi jak se ti na tom Authorovi jezdí? Každej řiká, že ten rám je jeden velkej orchestrion, furt popraskává, skřípe, ale jak koukam,co s tim dělaš, tak asi něco vydržet musí:)

  4. Jonas stehlik

    S kolem jsem hodně spokojený. Má už svá léta za sebou, ale pořád drží :) a když se to občas umyje a namaže, tak to není orchestrion.

Komentář: