Chainless a Whip contest 2017 – info

img_2238

 

Rok se s rokem sešel stejně jako začátek sezony s jejím koncem a hajnej s myslivcem a rumem tomu přihlížel. Aby to ale nebylo celý jen o přirovnání s loňskem, tak pár čerstvých informací pro vás o Chainlessu a Whipcontestu uvnitř..

A téma jsou jasný:

KDY?

Sobota 7.10.2017

KDE?

720 bikepark Monínec

No a teď nějakou tu omáčku kolem. Bude to již klasická sobota v měsíci říjnu. Pro tento rok se ale zavíračka posunula o týden dříve, protože na Monínu se už teď sype sníh a lanovkáři by to jinak nestihli do zimmní otvíračky kýblema roznosit po celý sjezdovce. Každopádně co zůstane zachováno, tak je ověřenej koncept a tím jest nejtišší závod v ČR – CHAINLESS, na kterej bude hned navazovat WHIP CONTEST.

CHAINLESSem to v 11hod dopoledne začne a registraci spustíme v 8hod a ukončíme v 10hod v restauraci M2. Závod se pak opět pojede na dvě kola s tím, že lepší čas se počítá. Kategorie holky a kluci (když bude dost mladejch vyhlásíme i juniory). Trať povede standartně po Freeridový s tím, že skoky se dají objet a na rovinkách ti pomůže jen tvoje vlastní váha. Zkusíme ještě domluvit lanovku i na páteční odpoledne, aby jste to v práci mohli zabalit dřív a přijet ještě potrénovat a stejně tak bude spešl price na lanovku.

WHIP CONTEST se pak pojede formou jamu, ihned po dojetí Chainlessu, kdy se skáče na dvou skocích po sobě a whipnout to musíš na každym skoku na jinou stranu. Kdo se ale vypne úplně vyhrává místo v sanitě, která bude na oba závody připravená – radši bychom ale, kdyby všichni zůstali zaplý a sanita jela domu prázdná jak basa piv po hasičským bále. Spodní lavice pak budou ready a vzhledem k jejich velikosti by se to letos mohlo lítat dveřma napřed o to víc.

Ubytko, jídlo a vše podstatný půjde zařídit buď v restauraci M2, nebo na Moníneckejch stránkách a mailu: info@moninec.cz

Toť při pondělku zatím vše a další info bude následovat.

-a-

Foto:Mad Moss, Ken81 a já

Komentář: