Monínec Chainless a Whip contest 2017 – last info

img_2117

Poslední info před sobotním Chainlessem a Whipem je zde.

Příhlášení, ceny, permice, ubytka, harmonogram atd..

Tak klikej dovnitř..

To, že se akce jede na Monínci je asi jasný, ale pořád je tu spoustu otazníků kolem, jako třeba:

Přihlášení: V sobotu ráno od 8:00 do 10:00hod (“startovné” – dobrovolné :) ) ve spodní restauraci M2 (tam co se kupujou lístky)

Časy akcí: Chainless staruje v 11hod a rezestupy jsou po minutě. Druhý kolo se jede ihned po dojezdu kola prvního.
Whipcontest – následuje cca 20min poté co dejedeme druhý kolo Chainlessu (vše záleží na tom, kolik vás bude)

Ceny a vyhlášení: Můžete se opět těšit na ceny od areálu v podobě permic, ubytek, wellnesů, jako i na osobitý ceny z dílny mistra VLCaKa a možná i něco navíc.

Ubytko: Lze zařídít na mailu areálu info@moninec.cz

Provoz a ceny lanovky: Na tenhle zavírací víkend je cena 370,- (tedy dva dny ježdění za 370,-) a lanovka pojede v sobotu nestandartně už od 9hod, abyste ještě mohli něco potrénovat.

Hospoda, jídlo a tak..: V pátek bude otevřená pouze horní restaurace na hotelu. V sobotu pak bude po celý den a minimálně do půlnoci otevřená spodní restaurace M2 – jídlo, pívo, rumy, vše je ready..

No a nějký ty regule k Chainlessu a Whipu: Chainless  – se jede bez řetězu, nicméně sundat si můžete i šaltr, patku, přesmyk, řazení, převodníky.. gumy.. gripy.. spodky.. jen tu helmu a aspoň kolena ať máte. Dvě kola – lepší čas se počítá.

Whicontest – se jede formou jamu, na dvou skocích po sobě, kdy na jednom musíš whipnout na jednu stranu a na druhym na druhou. Z jamu pak postoupí dle počtu whipařů, do finále vybraná smetánka, která bude mít 3 jízdy. Hodnotí se oba skoky na obě strany a kdo to zlomí jasně vyhrává.. ;)

Tak tolik asi k našláplý sobotě na Monínci.

Budem se na Vás těšit!

VLČáK a -Andy-

Komentář: