ROK 2017 se 720.cz

your-credit-score-450x309

Pomylsná tečka za letošním publikováním na 720 je tu. A nejprolinkovanější článek spolu s touhle tečkou na Vás čeká uvnitř.
Tak klik a schválně kolik článků vám letos uniklo?

720waysoflife..

LEDEN

Rok začal hned optimistickým Novoročním pohledem na různý hubnoucí předsevzetí, aby jsem se následně jeli projet na Zbraslav a Točnou a s Lutem a Klim jsme se vypravili na zimní trek č.3. Zimu naštěstí na chvíli odlehčil report a video z MČR DH ve Špindlu od Šárky, ale hend v zápětí mrzly kosti u reportu od Horneta z dalšího Mikulášskýho treku, nebo při skákání z mostu kde se člověk cítíl jak účastník zájezdu. Léto jsem pustili na stránky ale hned v zápětí, kdy jsem něco slíbil na zítra a to bylo video s Jonášem z léta u kterýho byla nutnost si říct, že du s větrem. Šárk poslala super repec ze Semerinku a my jsme vydali první zmínku a propozice na SKI vs SNB battle, po který vyšlo najevo že všichni máme občas blbý nápady. Jako dobrej nápad byl ale naopk další peckovej článek od Šárky, ve kterým srovnala Leogang, Saalbach, Schladming, Semering. Následně jsme si s Čárysem dali jedno večerko po kterým následovala poslední upoutávka na noční SKI vs SNB battle, abysme hned následně vydali report a podívali se těsně k horizontu údálostí.

ÚNOR

Začínáme luxuní galérkou od eMeta z SKI vs SNB battlu a následně i videem a pokračujeme nutným utvrzením, že se musí držet plnej a to třeba i přes to, že to všude kole, třeba i na skocích an Točný, zamrzlo. Pol Bulwa nám sice posílá repec z prolyžovanýho Norska, ale někomu už začínaj ťukat na dveře zvuky jara a tak není divu, že se do zimního střediska vypravuju bez prachů na lanovku a doma mě to nemůže udržet a tak jdu ven.

BŘEZEN

Jaro buší na dveře a ač tráva ještě neroste, zkouším sekat trávu na severu, Jonáš vydává další díly nekonečný Sausagí série a já mám sakra štěstí když se vydávám na Happy halidays. S Honzinem mrknem o 10let nazpět do lokálních Všenor na biky, abysme se následně podívali za velkou louži do Kanady za Maarou s tím, že i minimalistickým způsobem to jde. Noční výšlap s Šárkou Heřmánkovou nás posadí zas zpět do zimy a na potencionální cesty se podíváme při výstavě karavanů. Zima je stále mocná a tak si třeba Jonáš pořizuje první snowscoot, ale na druhý straně jsou tu exoti co už v ČR jezdí do práce na supermotu a jak se zdá šlo by to i v Bormiu kde je při lyžování 16st a obdobně je tomu i ve třech údolích ve Francii a tak je třeba vydat první info o Monínci.

DUBEN

Se začne z vostra přiznáním, že se prostě ty biky nesmyslně zdražily, po čemž vydá Jonáš další Sausage z bohnický bikrosky a následuje zpět malá ochutnávka z Monínce a taková malá foukaná a už začínáme lákat na brigády, abysme o nich následně mohli začít psát a zase lákat, ale dřina, jak je vidět, není jen na Monínu, ale třeba i v Řepích při XCO. Zato pohoda je to při sledování Jonášovo dalšího dílu Sasage a srdcovka zase u závodního videa od Michala Kosíka, nebo dalšího dílu brigád na Monínu.

KVĚTEN

Se začně jak jinak, než s brigádou na Monínu, kde se položí nový dřeva a já z toho vidím snad černobíle, naštěstí ale ne na dlouho, protže Pol vydává jeho pozdně podzimní potěšení a celý v bravě!Měsíc pokračuje další brigádou na Monínu, protože už i Jandy seznává, že konec zimy se blížía  tak je třeba to ladit na biky a třeba hned u dalšího dílu Jonášovo Sasage, zemníma přípravama na Monínci, jedním z posledních reportů ze zimy od Jandyho z TUXu, nebo upoutávkou na první závod v ČP DH, který se pojede právě na Monínu, kde je třeba ještě trochu máknout a nastavit nový lavice, nebo se podívat ke konkurenci do Vsetína, udělat pomyslnou tečku za sněhem od Jandyho a s Jonášem se mrknout na IXS dirt masters do Winterbergu.

ČERVEN

Tenhle měsíc nemůže začít jinak, než poslední upoutávkou na otvíračkou Monínce, aby hned poté vyšel report z otvíračky. Od Zikuse nám tu přistálo video z Lipna a násldně byl na Monínu proklamovaný ČP DH a hned vyšla i fotogalerie. Poté jsme se přesunuli do hvozdů Brdských na 4kopce a jedno údolí a Čárys si mohl testnout Bultaco Brinco – takový elektroMXDHkolo, na kterým je velká zábava.

ČERVENEC

Půlka léta je tu a s ní i půlka týdne a jak pravý přísloví – Středa, novej trail na Monínci třeba. Vydáme se na výlet na motorkách, na slacklině na mě zaůtočí růžovej panther a povozíme se taky na silničce s připomenutím trocha těch silničních pravidel. Nalákáme na downtown v Rakovníku, abychom popsali tentýž závod v reportu a mrkli i na galérku z tohodle parádního městskýho eventu, po kterým se v jedný minutě mrknem na dvouhodinový ježdění s Polem a měsíc zakončíme reportem od TAségry z Kozákov Challenge.

SRPEN

Prázdniny jedou plnej a stejně tak i Sausage TV od Jonáše, nebo na takovym Lipně kde to žije v bikeparku, což dokládá i galérka z lesů, nebo třeba report od vody za mostem, kde se jezdí na wakebordech a lítá snad víc vzduchem než jezdí po vodě. V pár větách se ale taky zmíníme, že i o ničem se dá psát, nebo dokonce natočit velmi hrubý video.

ZÁŘÍ

V září se jde nejen do školy a lidi zas začnou šílet z povinností, to ale neznamená, že by třeba Monínec ležel ladem, nebo že by vládu nad člověkem převzali nějaký vyšší bytosti, nebo umělý inteligence. Naopak – dáváme vám totiž vědět že opět budem pořádat Chainless a Whipcontest, že VLK máká na kopci jak mourovatej a že o víkendu budem lítat třeba po Klínoveckym bikeparku.

ŘÍJEN

Měsíc dešťů odstartujeme slunným poježděním v Klínoveckým bikeparku, ale dešťovým reportem z finálního ČP DH tamtéž, abychom vydali nejen závodní galérku těsně před tím, než vyjde poslední info o moníneckým Chainlessu a Whipu, po kterým nemůže následovat nic jiného než zavíračka monínce a report z Chainlesu a Whipcontestu následovaný výsledkama a galérkou od Šmejkyho. Ke konci měsíce odkryjem trochu plachtu z připravovanýho obytňáku, dáme si ONE RUN na Závisti a malý Točný a mrknem na super video který vzniklo do soutěže od ER CREW a trochu si tohle video i popíšeme v reportu.

LISTOPAD

Začnem hodně z vostra a to naprostým unikátem, který evropanům dává šťávu do křídel svobody, když Maara z Kanady pošle celou story o unikátní stavbě obytňáku od základu. S jonášem pak mrkneme na jeho další díl Sausage TV, dáme vám na pondělí takovej malej kvíz a i když je nad námi sezona dešťů dá se pořád parádně jezdit a lítat byť i jen na 5minut na Točný a pokud začne lejt fest nezbývá než se schovat pod střechu na nějakou show. Ideálním příkladem pak může být třeb FMX Gladiator games 2017 popsaná v reportu s nemalou nadsázkou a nafocená ode mě a od pana Tobiáše.

PROSINEC

Konec roku je zde a tak je třeba mrknout na nějaký ty vzpomínky z léta, třeba na videu z Whistleru od Petra Poláka, nebo si připomenout, že to vánoční šílenství v řidičském podání může mít i úplně jinej pohled a to v případě, že jste třeba na Bali a snažíte se tam jezdit na skůtru.

Tak takhle nějak vypadal ten náš letošní rok tady. A tohle malý zhodnocení událostí, reportů, fotek a videí je už jen pomyslnou tečkou za letošním publikováním. Občas se články píšou sami, občas si člověk musí zavzpomínat a občas.. inu občas je to trochu boj s nějakou vnitřní můzou hledání paliva na psaní článků. Jedno ale pořád zůstává, jestli vy jako naši věrní mutanti budete ty články dál číst, tak my je dál budeme psát a publikovat!
Tak pěknýho silvestra a budem se těšit na vaše lačná očka..
Muahahhaaaaa….
-a-

8 komentářů pod “ROK 2017 se 720.cz”

  1. Čárys

    Naprosto, naprosto v topu. Nemám slov a díky, ze to pořad děláš…

  2. Maara z Klaanova

    Diky vsem a hlavne Andymu ze drzi tyhle stranky nazivu a zasobuje nas stale kvalitnim materialem. Vse Nej do roku 2018.

  3. tom

    Andy dik!!

  4. Andy

    Na rovinu říkám, že občas bojuju. I proto už to není everyday-full-speed-metal-service..
    Pokaždý když ale vidím, že to někdo přečte a nebo dokonce i napíše KOMENTÁŘ.. ;) mám pocit, že i pro pár lidí to dává smysl psát a tak se snažim do držet dál..
    Tak díky, že čtete!
    :)

  5. majos

    Pani, dovolil som si zdielat na FB, ze nevadi? Citam furt, este od dob da-li-dy.cz :) Oblubeny web

  6. Andy

    majos: jen houšť, jen houšť..
    Och – da-li-da, to už pár let bude. :)
    díky! ;)

  7. Kuba Pubal

    díky!

  8. Martin

    Pánové, sleduji tento web odhadem 7 let. Přestože nikoho z autorů ani přispivatelů osobně neznám (inu, ze zapadlého koutu Beskyd do civilizace daleko), byl a je mi v mnohém inspirací. Takže díky a jen tak dál lépe, výše, a rychleji.

Komentář: