Monínec – first info pro sezonu 2018

Makro Fish car-6

Tak a je tu zas jaro. Slunce to rve skrz mraky a sem tam se mu podaří vysušit louži, vítr honí listí po lesích a jen ta hlína na odrazech se sama nějak nešejpuje..

..a proto je tady kdo?

Proto je tady VLCaK!

 

První brigáda proběhla sice jen s hráběma, protože vítr nestihnul sám odklidit z tratí všechno listí, ale jak je vidět, bude potřeba trochu těžší technika. Vloni jsme sice nařezali nějaký ty dřeva pro lávky, ale příroda si z nás asi vzala příklad a složila nám přímo na trať pár kmenů.

Nic naplat – buď uděláme děsnou Nort-shore sekci, nebo si motorovka spápně nějakej litr benzínu a řetěz bude třeba párkrát nabrousit. Kažpoádně nikdo po vás nebude chtít, abyste přes tyhle macky dělali banány jak Pepa Dressler v nejlepších letech. Kmeny půjdou pryč.

Nahoře na louce je pak jasný, že vyroste zase nová louková sekce, ale to si ještě budeme muset počkat až vyschne louka, aby tam bagr mohl zabořit lopatu za sucha a ne jako vloni, kdy tam kydal hromady bahna. Větru dešti ale umíme poručit jen na podzim, při Chainlessu, tak snad to letos nějak klapne.

Tak tolik info k prvnímu letošnímu hrabání na Monínci v bikeparku.
A další info přijde brzy.. třeba jako že týden před otvíračkou bude na Monínci VELO test fest.. a pojede u toho lanovka?

A nebude to rozježděný od VELO testerů?

A kdo to zaplatí?

A co na to Jan Tleskač?

Takže stay tuned!

-a-

 

2 komentářů pod “Monínec – first info pro sezonu 2018”

  1. Čárys

    Pecka !
    Vlčák na hrad kurva !;)

  2. Andy

    A brzy bude další info.. sníh si ce drží, ale otvíračka se blíží.. bude to ještě drama.. :D

Komentář: