Monínec roste!

MOnin brigada 2-1

A neroste jen tak. Roste totiž po bičem toho největšího ze všech otrokářů – VLCaKa! Tomu se podařilo dát dohromady digerskou crew z Miličína. A jak to roste se můžete mrknout dovnitř..

Tak klucí dojeli celej první les a čeká se až dorazí těžká technika a vytěží ty klacky co nám příroda naházela do cesty. Nicméně je tu ještě taková drobnost ze sněhem, protože Jarda v zimě sněžil jak kdyby šlo vo prachy, tak sjezdovka nejřív musí roztát, aby se na ní mohlo začít tancovat s bagrem.

V lese teda zatím jede pořádnej šejping a je udělaná i nová odbočka pro NortShore trail, abyste se furt neptali, kde že se to na ty lávky odbočuje – spoustu lidí tu odbočku prostě mnohorát minulo..

Víc už ale na fotkách z víkendový brigády zde:

-a-

6 komentářů pod “Monínec roste!”

  1. Čárys

    Bombice

  2. ryba

    Parada. Neni v planu letos sejpnout aspon cast odpalu spodnich lavic mirneji, aby si je mohli skocit i lamy jako sem ja bez crashe?:)

  3. Andy

    Polusime se bagr nahnat i tam, ale terminy nas tlacej.. lopatou se ale urcite sejpovat bude! ;)

  4. VLCaK

    Pokud vše budeme stíhat, tak je v plánu na odpaly navézt hlínu a prodloužit je.

  5. Milan

    Nájezdy mi rozhodně špatný nepřišli, šlo to skočit jak nic spíš se ještě někdy přelítlo, tím pádem si myslí když se nájezd udělá mírnější tak se to bude dost přelítávat

  6. Andy

    Milan, všechno je to o vyježděnosti a pro valnou většinu hobíků to oříšek určitě je, takže ano, bude se šejpovat, aby se dalo v klidu dolítnout.. ;)

Komentář: