Byl bagr, budou klopky – Monínec roste

Monin brigada-5

Přes víkend se na Monínci sice proháněli spalšený testeři, to ale neznamenalo, že by práce na bikeparku stála. Co se teda událo a na co se můžete při otvíračce těšit? Nálož fotek uvnitř..

Tak bagr sice s měnšíma peripetiema dorazil, ale jakmile se vydrápal nahoru na louku začalo se ladit. Vlčák a žena jsou jasný pro každou brigádu a k tomu se přidali opět klucí z Miličína.

Dokonce máme letos přislíbenou posilu s řad moníneckýho personálu, tak doufáme, že se osvědčí. Jakmile teda zabořil bagr lžíci, šla tahle bandička hned s hráběma a loaptou a šejpovalo se jak kdyby se tu měla jet minimálně evropa v BMX DH.

Za sobotu sice bagr nestihnul celou horní louku a na neděli nebyl zase bagrista, takže situace se lehce zdramatizovala, ale včera se Vlčák sebral a po práci a domluvě se staronovym bagristou jel na Monín plácat a šejpovat další části horní louky. Teď je tedy vršek ready, ale v lese nám ještě řáděj nějaký stromokáceči, co tahaj klády přes trať takže ten bagr ještě bude třeba.

A aby toho nebylo málo, Vlk ještě začal dělat novej gap pod boudou. Bude to opět laskomina, takže o vůni kyprý hlíny a čerstvýho dřeva nebude na otvíračce rozhodně nouze..

 

-a-

 

Komentář: