Konečně hnusně!

vlcsnap-2018-09-03-00h16m34s722

Tak z léta rovnýma nohama do plnýho podzimu? Nebylo nic lepšího než ten sobotní střih do hnusnýho počasí. A já se na kolo tak těšil právě proto, že mělo být hnusně!

Proč?

Protože dirtlej!

Teda chtěl jsem psát článek, ale už na vyjížďce mě napadlo, že bych vám mohl něco nakecat. A i přes to, že technika a počasí byly lehce proti mě a já měl za sebou další “rehabilitační” vyjížďku, tak jsem si stejně sednul do křesla s krásným výhledem, rozvalii šunky a jal se řečnit.

A ne – neni to ani recenze, já měl prostě jen radost, že je zas hnusně.. :D

Inu k silné pondělní kávě i jedna podívaná pro silné povahy.

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

No a takový ty přesný a formální informace jsou tu: dirtlej.com

-a-

 

3 komentářů pod “Konečně hnusně!”

  1. MartyDH

    Jéé Milhausův Karlík:) není liž pravda:) Tak dobře rehabilituj…

  2. Stráňa

    Koukám, že Andy je ready na další downtown sezony. Schválně jsme dali od Rakovníka dostatečný rozestup na rekonvalescenci. No kdyby to náhodou nevyšlo a paže ještě bolela, na PRULET to už vidíš? Koukám, že bodů máš na rozdávání…

    http://www.czechdt.cz/upload/files/Rakovnik_2018/Vysledky_prubezne_rakovnk_muzi.pdf

  3. Andy

    MartyDH: Díky! Zatim se držím při zemi, ale ono to do vzduchu zas půjde.. ;)

    Stráňa: Na Dačice to ještě nevidím, ještě nemůžu jet plnej, ale Průlet Prahou už by klapnout měl – snad body budou stačit.. ;)

Komentář: