6.10. 2018 Chainless a Whip contest Monínec – first info

dsc_7414

Je to neuvěřitelný, ale je to tu. Konec sezony na Monínci se blíží a s tím, jako již tradičně, je spojenej pojezd a nějaký to lítání vzduchem.

Tak první info o tom, co budete dělat o nadcházejícím víkendu najde uvnitř..

 

Přihlášení: V sobotu ráno od 8:00 do 10:00hod (“startovné” – dobrovolné :) ) ve spodní restauraci M2 (uvnitř hospody, co se kupujou lístky) Budem tam s Vlkem sedět u stolu.

Časy akcí: Chainless staruje v 11hod a rezestupy jsou po minutě. Nevíme kolik Vás bude, ale druhý kolo se pojede ihned po dojezdu kola prvního.
Whipcontest – následuje cca 20min poté co dejedeme druhý kolo Chainlessu (vše záleží na tom, kolik vás bude).

Ceny a vyhlášení: Můžete se opět těšit na ceny od areálu v podobě permic, ubytek, wellnesů, jako i na osobitý ceny z dílny mistra VLCaKa a možná i něco navíc.

Ubytko: Lze zařídít na mailu areálu: info@moninec.cz

Provoz a ceny lanovky: Permice na sobotu je za 370,- (kdo bude chtít i na neděli tak potom dvoudenní permice bude za 450,-) a lanovka pojede v sobotu nestandartně už od 9hod, abyste ještě mohli něco potrénovat.

Hospoda, jídlo a tak..: V pátek bude nejspíš otevřená pouze horní restaurace na hotelu. V sobotu pak bude po celý den a minimálně do půlnoci otevřená spodní restaurace M2 – jídlo, pívo, rumy, smažáky, vše je ready..

No a nějký ty regule k Chainlessu a Whipu: Chainless  – se jede bez řetězu, nicméně sundat si můžete i šaltr, patku, přesmyk, řazení, převodníky.. gumy.. gripy.. spodky.. jen tu helmu a aspoň kolena ať máte. Jede se na dvě kola – lepší čas se počítá.

Whicontest – se jede formou jamu, na dvou skocích po sobě, kdy na jednom musíš whipnout na jednu stranu a na druhym na druhou. Z jamu pak postoupí dle počtu whipařů, do finále vybraná smetánka, která bude mít 3 jízdy. Hodnotí se oba skoky whipy na obě strany a kdo to zlomí jasně vyhrává.. ;)

Tak tolik asi k sobotě na Monínci.

Budem se na Vás těšit!

VLČáK a -Andy-

 

2 komentářů pod “6.10. 2018 Chainless a Whip contest Monínec – first info”

  1. Ales

    Dik za super akci!respekt
    Kdy a kde budou vysledky?dik moc

  2. -Andy-

    Ales: Díky a jsme rádi, že se líbilo! ;)
    A já už jsem doma, sedám ke compu a začínám dávát do kupy report, se kterým vyjdou i výsledky – takže zítra, nebo v pondělí, tady na stránkách.. :)

Komentář: