Rok 2018 se 720.cz

index

Další rok se 720  a každoroční shrnutí toho nejdůležitějšího je zde!

Hmmm.. no dobře, nejdůležitějšího asi ne, ale průlet  a rekapitulace toho, čím jsme si se 720 za letošek prošli, je zde. Takže nejlinkovanější článek roku hýr.

A kdo prokliká vše?

Muhahahhaaaa…

LEDEN

Hned ze začátku roku začínáme zvostra a skáčem do válečný zóny, aby nás z ní vytáhnul Jandy s motivačním článkem proč nesedět v práci a poté jsme se mrkli na nějaký to ježdění po louoce.

ÚNOR

Tenhle měsíc se nejdřív trochu pomotáme v zimě kolem komína, aby nás z třeskutý zimy vytáhnul Matouš s výletem z léta na Monínec a následně jsme opět naskočily na ty splašený prkýnka a mrkli se nejřív v reportu jak se Monínci lítalo v brankách po sněhu a následně i v menší fotogalerii při akci zvané, Monínec Dark snow2018.

BŘEZEN

Začneme na Monínci, kdy po Dark snow, následovala akce spaní v autě, abysme se retrospektivně přesunuli do Špindlu v reportu od Ondry Peška z Chinese DH, ze kterýho mrazí i přes obrazovky a dál se jali honit sníh, resp. prašan po kopcích třeba na Ještědu.

DUBEN

První zmínky o létě jsou tu a nemohlo by tomu snad být ani jinak, aby se opět nejednalo o Monínec v jeho letní podobě, takže první info o tom, jak to bude s Moníneckým 720 bikeparkem pro rok 2018 je tu, následovaná dalším letním tématem a to výběrem toho správnýho bika na výstavě pro 4 kola, aka ForBikes. I přes venkovní zbytky sněhu se hned zase mrknem na Monínec, jak nám pěkně bikepark roste, abysme museli bohužel oznámit i posun otvíračky, takže než nám lano otevře, mrknem se na Legendární votáčku v Černošicích, ale i zpět na Monínec, kde časopis VELO pořádal ten nejextrémnější bikovej podnik EVER, kdy se na kopci votočí asi 11 sanitek. Měsíc pak uzavřem lákadlem na brzkou otvíračku, kdy se nám konečně podařilo sehnat bagr a tak Monínecký klopky rostou.

KVĚTEN

Další bikovej měsíc to rozjedem na kontroverzní elektriku, aby sme si připoměli zítřejší otvíračku Monínce, po který nemůže chybět report a nebo třeba i následná úvaha nad tím co vlastně jezdit, když nám tu přistane třeba i dalších pár vět o e-biku od Giantu, nebo o prvním letošním závodění, do kterýho jsem si zkusil šlápnout a vyrobit i pár fotek, před tím, než se rozjede lano na Špičáku a napíšu recenzi na karbonovej párek kol od Quaiwheels.

ČERVEN

Není biking bez poletů, stejně jako 720 bez roadtripů. Takže jeden repec z klasickýho pojetí roatripingu, tak jak jsme to vždcky na 720 měli rádi, otvírá tenhle měsíc a pokračujeme sice taky výletem, ale za závoděním na Czech Downtown serii do Příbrami, abychom se mrkli i na fotky, ale následně nás, možná trochu překvapivě, zavalila všechna tíha světa.

ČERVENEC

Léto v plnym proudu je tu a s ním přichází i nutnost dobré hydratace a tak se i já vydávám na MMX vyjížďku na pivo, zamyslíme se snad už po stopáté nad rozdílem v platformách a nášlapech a mrknem na první ofiko mistrák v Downtownu v Rakovníku, při kterým se slušně vyndám, ale stihnu ještě nafotit fotky, po kterých přijde, a tento měsíc i uzavře, nejčtenější článek roku od Vojty Trávníčka, o tom, jak jel na kole do práce, kterj nám linkuje i D-FENS!

SRPEN

Začnem vzdušně s Maarou z Klánovic, pěkně skydivingem, ale hned se zase přesunem na zem abychom zjistili naší správnou Anamnézu, nalákali vás na noční závody na Špičáku a měsíc opět uzavřeli ve vzduchu při skákání z mostu, které proložíme druhým pohledem na Zyklodovolenou od Vojty Trávníčka aka FuZero a následně fotkama z mostního skákání.

ZÁŘÍ

Tady se láme chleba, protože léto přeskočilo do podzimního motokrosu, ale nám to neva neb máme ty správný hadry. Mrknem na druhý pohled Zyklodovolený v podání Karolíny, řeknem vám, že Monínec nepojede, ale zato nalákáme na další závody v Czech Downtown serii, který bohužel přivodily nejen velký diskuze, ale i velký zranění.

ŘÍJEN

Ať je to jak chce, konec sezony se blíží a sním i tradiční pozvánka na Chainless race na Monínci, po kterým ale už následuje report z Bukycupu a taky fotogalerie a rozhodný pohled na to, že je nutný v neděli spěchat domu. Pak už se rozjede nálož v podobě poslední upoutávky na Chainless race na Monínci a hned i repot z oné zavírací akce, s fotkama od Dušánka, nebo detailní intimní zpovědi zadních staveb účastníků whipcontestu o tom, co se děje na dopadech po Whipech, abysme se násleedně podívali na to, co se děje s Pólem při nejvíc backflip editu.

LISTOPAD

Retro do léta, nebo spíš náhled do slunných zářijových dnů při výletě po evropě s Hannie a prckem v dodávce, který má hned další pokračování a nejinak je u toho i u článku od Koliho, kdy si vysekne během 3dnů slušnou nálož kilometrů. Mrknem v reportu i fotkách na to, že žádná vyjížďka nemusí být zmařená, nebo třeba i na článek z Dýzlu, kdy je jedno kde jsi, hlavní je, že můžeš.

PROSINEC

Poslední a dlouhý měsíc letošního roku je tu a s ním je dobrý si zopakovat nějaký zásadní pravidla, třeba v podobě důležitých telefonních čísel, ale hlavně i šířek lyží, který pro letošní zimu maj lidi pod nohou, no a tím to letos tak nějak končí..

 

Že toho bylo málo?

Vlastně jo, bylo.

V porovnání s rekapitulací roků předešlých, byl tenhle rok na články fakt skoupej. Přitom se toho ale dělo strašně moc a zážitků je zase obrovský moře, jen některý si prostě asi nechávám tak nějak bez fotek, jen v hlavě a pak o nich psát texty bez obrázků by byla otázka, zda by to vůbec někoho bavilo. Jestli je to nějaký vyhoření v psaní a publikování? Možný to je. Jistý ale zůstává, že články budem solit dál!

Ono je to totiž skoro s každym článkem stejný. Dopředu, v publikování, nás totiž nežene žádný fejsíčkový vytahovací moto v podobě – Heč, já jsem tady a dělám tohle a ty tu nejsi, kyš, kyš.. ale chuť naladit vás, jako čtenáře na dělání podobnejch kravin, protože těch 720 způsobů života, co vedem, za to určitě stojí a já si to uvědomuju nejen teď, když píšu tenhle každoroční report a skáčou na mě všechny ty vejlety, ale snažím se to vměstnat i do každýho dne a každý minuty kterou žiju.

Takže na závěr i tohodle článku, podobně jako u spousty dalších:

Neseďte doma a jděte něco dělat!

Stojí to za to!

-a-

2 komentářů pod “Rok 2018 se 720.cz”

  1. Schimanski

    Nejlepší vzpomínky se uchovávají v hlavě ne ve foťáku :)

  2. Andy

    Schimanski: Tak nějak.. :) To jen tlak společnosti posledního desetiletí nabral svůj úhle pohledu na pravdu.. :)

Komentář: