Cesta z Makro vol. 5

58707959_10218980367808182_5024830497566490624_o

KRUCI, TO TA DÁMIČKA MUSÍ MÍT POŘÁD NĚCO EXTRA ????

Nohy by šly, ale ten levý kotník již druhým dnem pěkně stávkuje. A to mám za sebou teprve dvanáctý den. Tedy popravdě nejdřív to začalo tak trochu bolavou achilovkou už před pár dny.

Včera ráno jsem se probudila a měla jsem celý kotník jak baňku. Tak jsem to namazala a vyrazila na cestu. První úsek při pobřeží naprosto úžasný a šlo se výborně, hlavně to nebylo po silnici. Část toho byla dokonce zase po pláži, takže bosky. Pak přívozem přes moře do města Santander. Zůstávat ve městě se mi fakt nechtělo a další Albergue bylo necelých 10km, takže vzrůhu cestou dál. Ale oppps, jedna šipka ukazovala tam a přes silnici zase zpátky atakdál….a pak šipky nikde. No a já se tak trošičku ztratila…párkát jsem se poptala na cestu…malá pauza, jídlo a sklenka vína a hurá, já se zase našla….tedy šipky se našly :-) Zbytek cesty už jen po silnici. A večer poctivě ledování kotníku s nadějí, že to ráno bude perfektní.

Jenže ouvej, měla jsem co dělat z té palandy slézt, aby to nežucholo jak pytel brambor. S těma 28km včera jsem to pěkně přepálila. Co teď ? ALE JÁ TO JEŠTĚ NECHCI VZDÁT !!!!  Rozhodnutí bylo jasné, dneska trochu klidnější a mírnější den a zátěž. Smutně jsem se dopajdala se zafáčovaným kotníkem a crocskou na levé noze, teniskou na pravé noze na nádraží, abych se aspoň kousek přiblížila k dalšímu místu. Jak se vlak rozjel, lítalo mi hlavou tolik myšlenek …. JÁ CHCI JÍT DÁL… Jen tak tak, že se mi do očí nezačaly hrnout slzy. Takhle to přece nemůže skončit! … Celých 23km bych fakt nedopajdala. Stačilo mi těch 6km z nádraží do dnešní cílové stanice jménem Santillana del Mar a to tempem Paní Želvy :-) .

Odpoledne noze klid “na lůžku”, ale to bych nebyla já, aby si nechala ujít tak krásné městečko Santillana…aspoň malou procházku, prosím :-).

 

A plán na zítřek ? Je tu prý doktor nebo “pohotovost” takže asi tam, zda tam není nějaký zánět nebo co…a opět asi klidnější den max do 12km….

OPRAVDU TO NECHCI VZDÁT, JEŠTĚ NE !!

DRŽTE MI PALCE :-) ať může moje Camino pokračovat dál ! A s úsměvem :-)

Markéta

Komentář: