720 bikepark Monínec zas roste!

DSC_8933-Monínec_brigada

Abyste si nemysleli, že se situace kolem Monínce uklidnila, tak pár slov a fotek o tom, co se na vás chystá pří otvíračce za tři týdny, je zde!

Takže klik dovnitř!

Horní louka nevydržela nápor lopaty od bagru a tak, jako každý rok, rostou na ní klopky a skoky, abysme se do prvního lesa nedostali v kompletnm zelenym driftu, ale mohli u toho i vymlasknout nějakou klopku a poskok. Bagr bohužel není na povel, kdy by se nám chtělo, ale i tak náš věrnej motokrosař Jirka zasednul za jeho páky, když nás na Monínci bylo víc a jal se trýznit sjezdovku svahovkou pod naším vedením.

Na minulou brigádu byl počet lidí až překvapivě velkej, počkej, hmm.. bylo nás 5. A to já jsem ještě ke všemu jen postával a mával víc lopatou ve vzduchu, než bych pohodil kus hlíny, ale pár stop (v uplácanejch klopenkách) jsem alespoň zanechal.

Zato VLCaK, Zdenka, Štěpán a Tomáš, makali jak divý a prháněli dál bagr po svahu, až do vysosání nádrže i vlastních sil.

Nicméně nebyl to jen minulý a tenhle víkend, ale i včera ve svátek práce, bylo třeba pohodit lopatou a hlavně přihodit pár polínek do pomyslného kotle. Prostě bylo třeba zbouchat několik klád a opravit tak pár lávek, čehože se opět chtnul VLCaK a Zdenka.

Hele fotky snad už řeknou víc, tak klik na ně a za mě už se moc těšim a votestujem vše na otvíračce. Do tý doby prosím fakt nejezdit. Už takhle je na Monínci bohužel dost sypká  a písčítá hlína a bez dešťů si matroš sedá blbě. Tak tomu prosím ještě chvilku dejte – na každýho se pak dostane!

Za Moníneckou CREW -Andy-

Za fotky díky Hannie Photography a VLCaK

 

2 komentářů pod “720 bikepark Monínec zas roste!”

  1. Andy

    Vlku a spol – super práce a už se těšim až bude testing na vlastní gumy! :))))

  2. VLCaK

    Díky, už jen dva víkendy těžký dřiny a už Vás tam pustíme. VYDRŽTE !!!

    PROSÍM VÁS BIKEŘI, vydržte to a nejezděte nám v připravovaném bikeparku. Vše je čerstvě nakopané a musí si to trochu sednout. Viz včerejší případ bikerů. Dole na lankovce Vám řeknou, že bikepark není otevřen a vy (nevím kdo to byl) jim řeknete, že pojedete jen po sjezdovce dolů. A první co vivím je, že jedete nahoře komplet klopenky a nachytám Vás dole v lese. A vy mi povíte, že nebrzdíte – HAHA.

    Díky VLCaK

Komentář: