720 bikepark Monínec – OPENNING už tuto sobotu

moninec-logo

Tak v sobotu to vypukne a lano na Monínci letos poprvé na svejch sedačkách usadí i bikery.  V týdnu ještě probíhal poslední šejping a pár informací a fotek pro vaše naladění n aotvíračku už najedete uvnitř..

Minulý týden proběhl – a to doslova – na Monínci Predator race a i přes odklonění hlavních tras mimo čerstvě šejplej bikepark, proběhla mladá predátorská krev po spodních lavicích. Situace trochu nešťastná, ale alespoň to mlaďši trochu udupaly a klukům pak stačilo párkrát hodit loaptou a doladit lavice zpět do nový formy.

Na louce ale stěj chybělo ještě dodělat několik přejezdů a tek i tento týden se podařilo sehant našeho věrnýho motokrosaře Jirku aby protáhnul famili trail a pár dalších míst do naprostý spokojenosti rodinnejch gum. Za všechno plácání loatou, hrabání listí, opravu lávek i budování lávek novejch patří ale největší dík VLCaKovi a jeho pomocníkům: Tomášovi & Štěpánovi z Miličína a Filipovi & Michalovi z Dobříše a samozřejmě  Zdence.

Díky za tu práci!

Na sobotu je teda všechno ready a dokonce i počasí se objednávalo, tak uvidíme jestli nás někdo nepřeplatí, haha..

Celodenka je pak na letošek 420,- ale dají se i klasicky jízdy nebo jen pár hodin. Opening hours a vůbec víc detailních infu už na stránkách Monínce zde.

Takže kdo neví co s načatým víkendem, tak v sobotu hybaj na Monín.

Klopky, nový lávky i šejplý lavice už čekaj!

Za moníneckou digging crew -Andy-

5 komentářů pod “720 bikepark Monínec – OPENNING už tuto sobotu”

  1. VLCaK

    Jestě jednou všem brigádníkům velké díky za skvěle odvedenou práci: Zdeně, Miličín Crew – Tomáš a Štěpán, Dobříšská Crew – Štěpán, Filip, Michal, Michal.
    Permice na Vás čekají na pokladně a o odměny se hlašte u mě.

    Díky VLCaK

  2. Martin

    Díky všem !!!
    Tesim se jak hovado, sice jsem právě na lodi v chorvatsku, ale zítra rano skočím do auta a to by bylo, abych v patek večer neseděl v hospodě na Monínci !
    Srdíčko

  3. Beachvi

    Otvíračku nestíhaje jsem se vydal na Monínec s bikem v neděli. Vždycky jsem na Monínec jezdil rád… mám to kousek a poježdění tam nikdy nebylo vůbec špatný. Teď? Po dvou hodinách ježdění a totálního zklamání, které korelovalo téměř s nasráním jsem vrátil permici a jel pryč. Škoda kluci, práce jste tam odvedli spoustu, všechna čest. Ale práce ku škodě než užitku.
    První rovinka: proč po tom gapíku z kamene následuje 1,5metru dlouhá nevim co?
    Zhruba v polovině horní louky: ty dablíky… proč tak krátké, proč tak “nakoplé”?
    Naskakovák do lesa… Proč tak nakopnuté. A tak bych mohl pokračovat… proč tak nakopnuté? A další skok… proč tak nakopnuté? O spodních lavicích radší nemluvím. Vyhráli jste si s tim, o tom žádná… Ovšem přijde mi, že to stavěl někdo kdo na kole nikdy nejezdil. Celý život jsem jezdil dirt, nakoplé nájezdy mám rád, ale musí to mít hlavu a patu.
    Proč je všechno tak vyšejpované? Myslel jsem, že monínec byl vždycky víc do sjezdova (dokonce se tam jezdí sjezdovej závod). Letos to můžeš jet na pevnáku.
    Škoda… pro mě letos první a zároveň zřejmě poslední návštěva. A to jsem to tam měl tak rád.

  4. Stan

    Proč tak negativní? Asi špatnej den :) Já jsem na Monínec přijel zase po několika letech a je to PARÁDA. Klopenky nádherný, skoky i pro normální lidi… Skvělá práce hoši!

  5. Miki

    Ahoj,přidám taky můj postřeh z dnešní návštěvy po delší době.V něčem musím souhlasit s Beachvi (např. lavička po gapíku z kamene.Jinak mi louka docela sedla a po pár jízdách jsem si to užíval a rád se tam vrátim.Co mi ale z mého pohledu přijde mimo mísu jsou odpaly na spodních lavicích.Chápu,že co nesedí mě může jinému vyhovovat,ale když se zeptám lidí co parkovali vedle mě tak na to nadávali všichni.Bylo by to tak parádní zakončení tratě,řada lavic,už docela pěknej polet,ale mít vzhledem k délce lavice adekvátní odraz.Ale možná to tak většině vyhovuje a je to jen můj problém a lidí kterých jsem se ptal.Jinak díky stavitelům za kus práce.

Komentář: