Chainless a WHIP contest Monínec 2019 – info

DSC_0396

Tak a je to tady. Zavíračka sezony se blíží a s ní se už o víkendu na MOnínci spustí tradiční akce. Takže jak, kdy co a za kolik?

Vše uvnitř!

Takže už v pátek je možný přílítnout na parking na Monínci a tam rozjet přípravu na sobotní Chainless, popř. napsat teď na Monínec, jestli by tam Jarda, ještě někde neměl nějakou volnou postel. Zakempit v obytce, nebo pod celtou je ale taky možnost. No a pak je tu sobota..

 

REGISTRACE:

Spodní restaurace M2 bude otevřená už od rána od 8mi hodin a tam si vás pěkně zapíšem, dáme čísla a vy budete moct od devíti vyrazit potrénovat trať, která bude už vymlíkovaná. KLasicky se ale jede Freeride – prostě les.

Kategorie jsou tři: Kluci, holky a mlaďasové

 

START:

Bude od 11hod. Nevíme sice kolik vás bude, ale je to taková, za ty léta, osvědčená klasika, kdy pak zvládnem dvě kola Chainlessu, přičemž to lepší se počítá.
(Máme na letošek exkluzívní stopky, takže vůbec nebude hrát roli, kdo nám dá jakou vatu při zápisným.. hahaha..) Druhý kolo pojede hned po dojezdu kola prvního a časově bude záležet na tom, kolik vás přijede.

 

CÍL:

Dole.
(Třeba na výjezdu na parking když, budete přejíždět ten betonovej rantl – tak jen aby někdo nešlapal až k vleku..)

 

WHIP CONTEST:

Tak 20min po dojezdu druhýho kola – kolem půl třetí.. ve tři.. prostě jak to vyjde.

Kdo to zlomí vyhrál, ale jiank klasicky na prvních dvou lavicích dole a na jedný lavici whip na jednu stranu, na druhý whip na druhou.

 

VYHLÁŠENÍ:

Překvapivě hned jak dojedem Whip contest, tak na terase restauračky M2. Cena pro vás máme, opět od všeuměla VLKa a Monínec taky dotlačil, permice, uybtka, wellnesy a tak..

Restaurace M2 pak zůstane otevřená do noci, dokud budou lidi, takže nemusíte hned prachat a ten náš desátej rok fungování bikeparku s náma klidně i zapít!

 

No a to je asi tak vše. Jestli mě ještě něco napadne, tak to dopíšu, nebo na mě palte otázky do kometářů.

A jinak – see ya v sobotu u registrace.

Za moníneckou CREW -Andy-

 

2 komentářů pod “Chainless a WHIP contest Monínec 2019 – info”

  1. Janouš

    Už tak brzo jo? Sakra…:)

  2. VLCaK

    Každý rok je ukončení sezóny 1 nebo 2 víkend v říjnu.

Komentář: