Rakovnická záplava

Rakovnik na Tocny-3

Bylo, nebylo, takhle nějak v zimě pěkně, když mě přišla zpráva, že Rakovnickej výběr přijede pozevlit do Prahy. A tim nemyslim vymetání stripbarů, nebo náleven na jižáku, ale naprosto konkrétní vojíždění hlíny kdesi v lesích..

Dáváme teda sraz na desítku na druhej den a sotva dojíždím na svůj oblíbenej parkink spot už vidím, že hoši cestou zatopili kárám pod kotlem, protože už sou všichni nastoupený a nedočkavý jak vojín Smiřický před plukovníkovou ženou. Hážu teda rychle na sebe hadry, chrániče a jdu jim v patách.

Rakovnik na Tocny-8

Partička doráží v 6ti kouskách a tak jsme cestou zvědaví jestli spot už nebude moc plnej. No kdybych vám napsal, že jsme jeli poskákat na Točnou, je jasný, že tam se pár kol vedle sebe poskládá, ale víš jak s těma 2m rozestupama a Heat mapama na Stravě.

To je těžký.

Rakovnik na Tocny-1

Naštěstí ale máme štěstí. On tu totiž není vůbec nikdo. Na rozehhřátí dáváme pár lehčích lajniček, ale pak se to začíná zvrhávat a začínaj se nejen kombit lajny mezi sebou, ale jakmile Jonáš vytáhne Goučko, rozjede se taková lehká dirt session, která začíná nabírat na obrátkách, až to nakonec balíme a jedem se podívat ještě na horní dospělou sekci.

Rakovnik na Tocny-4

Tam 3 týpci lítaj ve vejškách vzrostlejch sekvojí s lehkostí, že by se Semenuk snad červenal. Hele horní Točná prostě vyrostla za těch pár let o tolik, že pokud ten dirt skill nemáš v DNA je lepší se tady tomu vyhnout obloukem. Tyhle skoky totiž nejdou zkusit – ty musíš dát.

Rakovnik na Tocny-3

My ale za sebou už máme skoro 4hodiny lítání a tak je celkem i rozumná volba to tu zabalit a zas kolem Komořanskejch trailsů spadnout dolů k autům.

Rakovnik na Tocny-2

Moc rád jsem zas tuhle Rakovnickou partičku viděl a bylo super s nima zalítat. Tak snad brzy zas bude příležitost!

See ya!

-a-

2 komentářů pod “Rakovnická záplava”

  1. Jonáš Stehlík

    Superový! Střihnu ten Váš best trick kontest a dodám. Jen strpení. Nevím, co dřív.

  2. Martin

    už aby bylo jaro i v podještědí…

Komentář: