Rok 2022 se 720.cz

22_Moninec otviracka-3

Víc prázdnoty než článků a míň zážitků než fotek. Asi byly jiný priority a i ta půlhodina denně prostě chyběla a nebo nebylo o čem. A když ani Čárysovo starý pravidlo: “Prostě to sol! Je jedno co, nejde o kvalitu, vyhráváme kvantitou..” nezabralo, skončil holt ten loňský rok s dírama v 720 vlajce tak velkýma, že na stožáru popravdě vlaje jen pár nitek.
Je tu ale novej rok a já si přeju, aby zas bylo z čeho vlajku utkat. Ať bezvětří vystřídá uragán zážitků.
A tady jen to skrovný ohlídnutí za 2022.

LEDEN
Začal pěkně motivačně, na kole, v lese, kde člověk se ztrácí v mlze a říká sobě i okolí “Jste? Tak buďte.” a pokračoval naprosto peckoým videem od Jandyho z Kanady, kde si klucí lítaj v prašanu jak smslů zbavený, takže Naajs!!!

IMG_8163

UNOR

-

BŘEZEN

-

DUBEN

Chvíli to ve mě zrálo, ale nakonec jsem to sepsal. Asi částečně kvůli sobě, ale zárověň i kvůli vám. Moc často si totiž člověk nepřipíjí  Na život, když zubatá s kosou bere víc než je třeba.

Na-zivot-1

Není ale jen pošmourný měsíc, protože kola života se roztáčí dál a stejně tak i kola lanovek a proto bylo třeba na Monínci trochu počechrat hlínu před otvíračkou.

KVĚTEN

Otevřel se 720 bikepark Monínec a my jsme o tom vydali samozřejmě jak report, tak jsem nastřílel i mraky fotek do galerie.

22_moninec-otviracka-17

Pak jsem se ale taky sebrali s Čárysem a vyrazili na roadtrip jak po ČR, tak jsme ale zavítali i k bratům na Slovač a hned do našeho bikeparku z nejmilejších na Malino Brdo.

Bikepark-Malino-Brdo-22-66

ČERVEN

-

ČERVENEC

-

SRPEN

-

ZÁŘÍ

-

ŘÍJEN

A ejhle ono je po prázdninách a najednou už se zas myslí i na tu zaviračku bikeparku a tak je třeba o tom informovat, napsat report a nastřílet fotky z klasickýho moníneckýho Chainless race a Whipcontestu.

Moninec-Chainless-22-51

Na poslední chvíli se ještě na Monínci zastavím a jak praví staré pravidlo – Nikdo ti to neudělá tak dobře, jako ty sám – nastřílím tam sám sobě exhibičních pár fotek a ještě u toho natočím video – voe jůťůber jak hovado!

LISTOPAD

Tady nás Maara z Klánovic (Kanady) provede svým Projektem Camper 2.0 a je to velká pecka, stejně jako jeho lifestyle a pohled na život.

Camper-2nula-191

PROSINEC

-
A tím, to s článkama pro rok 2022 končí. Nemá cenu to dál vokecávat – co jsem chtěl jsem napsal a žádnej epilog to nezměkčí a slzy proudem nepotečou.
Thats life, bitch!

Tak si ho užívejte, máte jenom jeden.

 

-a-

2 komentářů pod “Rok 2022 se 720.cz”

  1. Marian

    A čím tě motivovat? Tak aspoň zpětnou vazbou pod těmi články :)
    Letos do toho teda šlapej, jo a ta moje příšera by zasloužila nakrmit a vyfotit… Takže si to můžeš dát jako jeden zážitek a tip na další článek :)

  2. chorontochrontochor

    Kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem !

Komentář: