recenze video – Good byeKing vol 3 + zdarma ke stažení…!

1390.jpgTak fousi mi poslal jejich nové videjko good bajking a jestli bych mu neudělal recenzi. Tak jsem to včera v noci zkouknul, a recenze je na světě. Inside více…

Ha, video je celkem zajímavě udělan. Po spustění se objeví menu, podbarvený hudbou, na kterým si můžete vybrat z několika možností – film, kapitoly, bonusy, fotky…

1072.jpg

No v kapitolách vám video i prozradí, kdo že to tady vlastně jezdí.  Je to Ajdam2, Fousi, Chuck a Mára.Samo je tu intro a outro. Intro je super udělaný, ale jdem už na video. Nejlepší kousky z celýho videa podle mě předvádí Ajdam2. Gapíky, skoky (ty jsou celkem velký) sousta věcí hlavně z Gaiskopu, a jejich domácího okolí. Docela i trix, nothing, ruce tu dává snad každej, dobře oni.

Sem tam se mihne záběr z Kozích plání, a to skoro od všech zúčastněnejch. Stejně tak záběry z města, hlavně ze zimy. Přičemž ta hulba na ten městskej zimní zasílák je celkem dost.

7104.jpg

Myslím že nemá cenu se tu rozepisovat o jednotilvejch částech videa. Je prostě dobrý. Co mě překvapilo, je cílevědomost natáčení, dobrý místa záběrů. Kamera se neklepe, myslím, že je to tímhle celkem na vyšší úrovni.

Co mě fak pobavilo, byl jeden kluk na malým dirtovým kole. Neodjede nic, ale zase se celkem dobře rakví, má můj obdiv, hehe.  Na zasíláku do dálky sází neskutečné kungfu motanice, výkopy a rozstřely, přičemž se vždy zválí. 

Sekce s fotkama, podbarvený hudbou, je taková klasika, fajn hudbička, ostatně jako u celýho videa. Dělka není nijak veliká, má to kolem 20ti minut.

Celkově se mi to videjko líbilo, a když je zdarma ke stažení, nu, proč tedy zdarma nestahovat. Ochudíte se tím ale o sekci bonusů, fotek, a tak podobně. Cena videa, který se dá objednat na mailu je jen 50kč – skoro zadarmo.

Stahujte zde
(130 Mega, divX)

A nebo objednávejte na mailu : fousi@centrum.cz

4167.jpg

Dobrá práce, klucí ! 

a pár ilustračních fotek je zde :

 1390.jpg

2254.jpg

3190.jpg

6121.jpg

887.jpg

975.jpg

 

15 komentářů pod “recenze video – Good byeKing vol 3 + zdarma ke stažení…!”

  1. Ali

    objednávám a sem zvědav……

  2. Ali

    áááá ……..nebo radši sosing je to lepčejší

  3. mx

    A na to stahnuti je potreba nejaky program nebo jak se to da stahnout

  4. Harry Plotr

    lidicky poradte mi nekdo jak to mam stahnotu z te stranky…pleeeeeeeeeeeeees

  5. kiciN

    Tam na te strance je Napsany DOwnoload File,jede to ale pomalu,to jsi rači koupím za pajdsku

  6. tomaass

    no tak to mi fousmene nerikej, ze si nesehnal ftpcko kam bys mojhl hodit 130mega..

  7. matto

    ja som si to stiahol aj ked pomaly…na domacu produkciu ma ocarila praca s kamerou a strih…vyborne video!!!!ucelene, proste fakt sa na to da pozerat…parada

  8. El Kloko

    Mě se to moc líbilo. Hlavně jak maj kluci dobře sladěný přechody v hudbě a záběry. Dokonce sem přesatla jíst, když sem na to koulala:-) Jen myslim, že by to mohlo bejt delší! super práce:-) Jo a ten začátek je za jedna podtržená :-)

  9. fousmen

    Diky za ohlasy, jsem rad ze se to libi, nejakej cas jsem na tom stravil no.. :) Jinak by zanedlouho melo jit video stahovat z ETbikez.com (diky!), to jen aby tomaass nedrzkoval :D Delsi jsem to mohl jeste udelat, ale uz by to byla nuda, i takhle se mi tam opakujou zabery o dost vic nez bych chtel.. I tak je to ale proti lonskymu GbK vol. 2, ktery melo 5 minut a wmv format, poradnej skok dopredu.. :) Inu, jsem zvedavej na pristi rok, uz se na me doma smeje stativ, takze zabery by meli byt zase o kousek lepsi..

  10. Hovado

    hele Fousmen a kdy to tedy dostanu pro ETbikez??? na tej párty sem nic nedostal tak doufám že to nějak vošéfuješ a dvd u mě brzy přistane…. ThanX Jiří C

  11. fousmen

    Hovado: vidis to kruci.. jsi se mel ozvat, ja uz tam nejak nestihal moc premyslet.. :D momentalne mi ale dosla prvni serie, co jsem vypaloval, po svatcich nakoupim dalsi dvd a nejak to poresime ;)

  12. ajdam2

    kůůůpujte vídeo,kupujte…nebude…jedeme další jízdu dámi a pánové… :-)

  13. fousmen

    ajdam2: hlavne ze od tebe cash jeste nemam :D

  14. adam2

    nebojte…už má :-)

  15. DR.KOZ.MAN

    he he Ajdame2 tak mu to neplat a vypij mu za to vejce :))navic od tebe taky nemam kes za ty veci pro pantatu Jouzu :))

Komentář: