Všenory DH – první vyjeté body

12106.jpgTak je novej rok, a chtělo to vnést trochu sjezdu do zatím převážně freeridové zimy. Tak jsme se s Andym a Petrem domluvili, a vyrazili za morkého počasí směrem Všenory…


Vyrazil jsem z Tábor s Kat, vyhodil jí na Chodovci, a frčím si to do Všenor.  Píp mi SMS od Andyho, prej jestli jedu, i když je bahno. Tak mu píšu, že jsem na cestě. Čumím na displej, před sebe, na displej, před sebe, za sebe ne. V tom koukám, jak mě předjíždí policejní auto. Z boku na mě čumí buchta, jak to tam ťukám. 

A už bliká STOP, a mě je jasný, že mám stop. Čerti vylejzaj : vyžranej buřt, a buchta. Buřt chce papíry, dávám, a už to začíná. Voe sms, to nesmíte pane řidič bububu, ale copak to máme za oknem? Cedulku INVALIDA? Ale ale, a co papíry od toho? Nemám. Ale ale. Povídám že jsem hodně nemocnej. A máte to v řidičáku? Nemám. Ale ale. Vy nosíte brýle? Ne. Ale v řidičáku to máte napsaný, ale ale to bude drahý pane. Poviné ručení? Zajisté. A ouha! Má značka 2C1 65 91 a poviné ručení mám už 4 roky uzavřené na 1C1 65 91. Nějakej ouřada se spletl ! Ale ale, pane řidič, to si děláte ze mě legraci? Máte starou dálniční známku ! Kde je nová? Nemám. Ale jedu jen do Chuchle, napadá mě spásnej nápad. Mračí se a jde to sečíst.

Směju se, protože tohle už je moc. Ještě se otáčí, a že prej mu to k smíchu nepřijde. Tak moc bych mu chtěl říct, že je čurák, ale bojím se že by to bylo eště dražší. Moc s tím bojuju, ale nakonec jsem zticha. 

Tak nakonec zadobře. To je za litr, ale vyjel jsem si 3 body a sebrali mi invalidní kartičku, ach jo. No nic, skáču do auta, na první benzínce si radši kupuju známku a valím jí dál.

To vše kvůli tobě, Andy, to si zaplatíš !!! Jsi muj opravdu nejzlejší kamarád, a už ti nikdy nenapíšu :) 

  1460.jpg

No a tím se plynule dostáváme k sekci ježdění.  Ve Všenorech nacházím Petra, už byl vyhrabat kus tratě, prej je to tvrdý, a taky že jo, v lese je sucho, nahoře listí, spodek je mokrej ale vůbec neklouže. Je to v podstatě nádhera ! 

Doráží Andy, později i Stuff, starej kluk s vizáží děcka na HT stuffu, a tak si dáváme nějaký ty jízdy. Ha, ježdění je porod. Nahoře zatáčky no comment, po schodech mi to v zatáčkách nějak nejde. Pak i ok, ale nemá to motocrosovou šťávu, spíš se tak nějak vezu, sem tam přitlačím, ale celkově nic moc. Petr je na tom obdobně, i jde občas z tratě ven! Teď nevím jestli to nebylo schválně, ale myslím že ne…

Gap neskáčeme, je tam kolej bahna, jinak je to dobré. Andy na HT dává jen jednu jízdu, a to ještě na mým RB, ale je veselej a vozí nás nahoru, takže je i zlatej. Hihi. My dáváme asi 4 jízdy, Petr to pak vzdává, že už je znavenej, a musí domů. Nutno podotknout, že já jsem taky dost. Fakt únava, a ty nohy bolí…

4173.jpg

Ještě dáváme jízdu, Petr skáče ten dlouhej skok za silnicí, no vypadá to v pohodě, tak jdu na to taky, nechávám tam teda trochu zadní, ale jde to. Až bude sucho, a v nášlapech… to počistím. Já se vrátím, muhahahahá !

Dole fotíme nějakou paní, která ochotně pózuje, slíbil jsem jí že jí tu fotku dáme na net, takže tímto jí zdravím, jestli nás teda čte!

979.jpg

A to je asi tak všechno. Kdo nedorazli, zle chyboval.  Příští vejkend jedu znova, protože je třeba jezdit z kopce..dneska mě bolí celej člověk, a jak říká Petr : " tomu se říká netrénovanost ! "

foto : Andy : Díky… 

13103.jpg

12106.jpg  11150.jpg  1076.jpg  891.jpg  7109.jpg  5151.jpg
  3198.jpg

2271.jpg                                     

29 komentářů pod “Všenory DH – první vyjeté body”

  1. nosh

    Joo! miluju deset na teploměru v lednu! Ale bahno slušný….Ty všenory vypadaj pěkně, budu muset někdy zkusit přestat bejt línej. PS: Cajti sou hrdinové!!!

  2. nosh

    prosimtě čárys, co to je za revoluční vidlu že nemá vnitřní nohy? (poslední pikčr) hihi

  3. Dave

    co ma andy se sjezdakem ze trapi furt pevnacka???

  4. ddd - andy

    andy se chce naucit jezdit! ;-)

  5. Radek / etbikez.com

    Jsi pirát silnic!;-) Za litr dobrý, z toho výčtu přestupků jsem měl pocit, že tě zastřelí na místě:o)

  6. El Kloko

    měl si sakra kliku s těma policajtama.

  7. hýbnoš

    Petr má krásnej model ten nejlepčí

  8. Petr Heinik

    To hýbnoš – Díky, počkej až to bude všechno poladene. To pak bude modeling.

  9. coolo

    mels mu to rict dys ti dal tu pokutu … fak da polic!

  10. Tom

    Teda Čárys, ty jsi fakt dobytek s tou kartou pro invalidu. Když vidím typa, jak si to přihasí na parkoviště pro invalidu, vaří se mi krev a jdu mu po krku. Když jsem získával tuhle kartu kvůli babičce, která nechodila úplně košer a výlety k doktorvi tak byly pro mojí máti možný jenom s mojí asistencí, neb v Praze se nedalo legálně bez karty zastavit bezprostředně u ordinace, trvalo to několik měsíců. A úřednice se odvolávali na to, že se to musí zkoumat a že musíš přijít na kontrolu a podobný, vzhledem ke stavu babči – absurdity. A že po silnicích se honí spousta aut co maj kartu načerno. Každopádně vyšetření bylo nemálo, řízení nekrátký a babička se konce nedožila. Tím tě nechci z ničeho obviĹ?ovat, jen říkám, že je to prasárna a v tomhle případě fandím obtloustlýmu policajtovi, co ti kartu odebral.

    Za to ostatní bych mu taky těžko přicházel na jméno.

    Ježdění zdar a potkáme se ve Všenorech.

    P.S.: po krku ti nepůjdu :-)

  11. JohnLee

    Hustopribeh :)

  12. 100klada

    Hodne si zhresil… tom ma recht ;) Ja taky nejsem pro podporu piratstvi na ceskych silnicich…

  13. Čárys

    he. No my to máme taky na babičku, že. Máme dvě auta, dodávku a osobáka. Má to máma. Když vezem babičku do špitálu se všema těma věcma jako vozíkem a tak, tamto dávám do dodge.

    Samozrejme ze znacka je nepřenosna, ale proste takhle.

    Není to ze bych to někde zčóroval, a vozil. To jen pro upřesnění.

    Jinak u obchodáku jsem samozrejme na invalidních místech parkoval, a s oblibou. Jezdím totiž do obchodáku každej den, nakoupit aspon za litr :)

    U ordinací – to jem nikdy nepotreboval :)

  14. KUbajsz

    3 body dolů? to se nám vyrovnalo skore hehe …

  15. Čárys

    4: Kubajsz : já jsem na tebe myslel, to víš že jsem si vzpomel, že más taky 3 bodíky dole. Ale ty tuším za rychlost, že…

  16. ueeeeee

    2Čárys: ach, už chápu tvou reakci s policajtama… snad nebudeš mít noční můry ;)

  17. DD

    hehe…bud rad ze jsi nejel to tvy 160 …)) a pokuta mirna…tloustik hodnej

  18. 100klada

    http://www.youtube.com/watch?v=-0LTIea-xJk

    takovej ridicskej klipek ;) smejem se tomu na koleji uz tejden

  19. KUbajsz

    jj, já si splet 50 s 80 :), 4xdokonce …

  20. Los tomanos (Pózink crew)

    A ja byl v praci :( To Carys: co ten karlik, bude taky report???

  21. Čárys

    4: Los tomanos : Karlík report nebude, páč já jel do Prahy a v Karlíku bylo jen bahínko a ANDY.
    4: Kubajsz : hehe. A jezdís ted pomalejc? Ha?
    4: DD. Byl to kretén.

  22. eli

    taky hlásim tři bodíky. rychlost je svinstvo.

  23. Čárys

    je to peklo…

  24. KUbajsz

    čárys: samozřejmě. A bereš si hands free sadu? ho?

  25. Čárys

    4: Kubajsz : kašlu na to…

  26. Tom

    to Čárys: tak to se ti omlouvám, trochu mě to vzalo :-) Snad mi nepujdeš po krku. To je ale taky pěkný svinstvo, pokud to přehazuješ, protože dvě ti nedaj a oni ti to vezmou. To ti nezávidím :-( Buď silnej :-)

  27. zvolouš

    4 čárys: kterej den o víkendu se chystáš do všenor ?(jestli teda vůbec). celkem bych snad v sobotu vyrazil, tak abych tam netrapčil v těch sračkách sám. ;-)

  28. Čárys

    4: Tom : Ale kdeže, já jsem v klidu, mě nic nerozhází. Pohoda, klídek, porno.
    4: Zvolouš : Ha. čoveče, vypadá to na neděli. V sobotu asi čerčany, a večer stěna či tak něco, a pak zalehnout nějakou tu pražskou kost. Neděle všenory, je naše.

  29. prochy

    Čárysy toje tvoje matka?

Komentář: