Souboj s drakem

3200.jpgNa novej rok dopoledne, jsem s přáteli vyrazil pouštět draky. Foukalo tak akorát, a tak jsme vytáhli Michalovo 2m macíka, ale pak to začalo bejt vostřejší…

Přijel totiž Maši, a že má sebou komplet výbavičku.  Vytáhl malýho 2m super rychlýho černýho drákulu, a pak dalšího skoro 7m drakoního super macka. Z toho už šel docela respect, vzhledem k tomu, že vítr se stále zvětšoval, a i s Mašim to slušně mávalo. 

Že prej mi to půjčí. Techniku mám zmáklou, jdu na to, trocha respektu je tam, ale co se může stát, nic. Beru ho, je o poznání línější na ovládání, než malej dračík, nahoře je v pohodě, ale když mu dáš votáčku, sem a tam, tak tě rve jak kráva, a ty kloužeš po botách nebo se i kousek vzneseš. Paráda !

Teda i jako tréning je to fakt dost. Po cca 3 minutách jsi vyřízenej, HOTOVO, ruce pálej a břicho taky. Hustý. Předáváme si ho S Mašim, pak i Michal, jde to dobře.

3200.jpg

A přichází nápad hodný pravého MEFA. Půjčíme to Kateřině, (váží asi 50 kilo) co to s ní udělá. Kat se toho nebojí, je tu pankáč, a drak jí bere jak papírovýho čerta, a už jí to táhne po louce. řvem na ní, nepouštěj se, protože je to prdel. nakonec ho pouští, jasně…dobrá práce, a respect. 

2272.jpg

Jediná šance, jak s véhou pod 50 kg udržet tohodle macíka v tomhle větru, je ležet na zádech na zemi. Paráda. Nakonec dávám eště slajdy na asfaltě, podržíš si ho, pořádně rozhejbeš, zařízneš, a už jí driftuješ jak na ledě. Podrážky mi teda zmizely slušně, hehe.

No a závěrem jsme jeli domů na hromadnou polívčičku, a tím zakončili tuhle super zábavu. Všichni samozřejmě zválení jak prasata. Děkuju moc Mašimu za super zážitek, a už se těším na sníh – to bude teprve ono… boby, sáně, už to vidím.

Pár fotek ze začátku… : Petr Heiník, díky 

7111.jpg  6129.jpg  5153.jpg  4175.jpg             

16 komentářů pod “Souboj s drakem”

  1. 100klada

    Kite, kdyz chces mit zlomeny paty idealni… jako surfar no respect ;) …nebo naopak respect :o

  2. ueeeeee

    vzrušující

  3. Čárys

    4: 1OO klada. Ted mi tu někdo vyprávěl, že má doma na kite 12,5m. To jsem nepochopil, to je o strach….nebo o žívot spíš.

  4. 100klada

    To nezalezi na velikosti, ale na vetru. Je problem kdyz vitr zesili, nevim jak se to da zvladat na kitu ale na surfu nic moc.

  5. adéla z milevska

    mam doma mountainboard idel kombinace dyby mel nekdo zájem rad se ho zbavim cem na jar stavet další krapet věrší mini a lowe furt scházej takze vlastne udelás dobrej skutek a este si pekne naložíš

  6. Caryfuk z Plzne

    Kdyz sem prisel Kite asi pred sedmi lety, videl jsem v tom jako surfar neco noveho a hned po tom skocil. Napred v zime na snehu a pak i na vode. V nasich podminkach jsou lepsi moznosti v zime. na vode diky nevhodnym terenum to u nas stoji za hovno. Pak jsem se nato po dvou letech vysral a venuji se zase windsurfingu. Je pravda, ze draci jsou dnes ve vyvoji dal a diky depower systemu maji vetsi vetrny rozsah pouziti, ale surf je surf.

  7. Čárys

    4: 100:Klada, Čáryfuk : Já bych to asi nechtěl, takhle si to pujčit mi přišlo zábavný, ale radši se o víkendu proženu na kole…

    I když na letišti s Mountainboardem by to mohlo nej zajímavý…

    Surf je surt, o tom žádná. Měli jsme kdysi s kamarádem takovej strašnej parník, dostat to nad 15kmh byl celkem výkon, ale byla to frdel…nemáte někde nějaký fotky ze serfování? Carysi, 100klado?

  8. Manas

    Carys: http://etbikez.com/index.php/2006/11/03/windsurfing-v-dansku/

  9. Čárys

    ach… Longrovi… A caryfuk?

  10. Caryfuk z Plzne

    Moc toho nemam, zkusim se podivat. Jezdim dal od brehu a tam nikdo nefoti. :)

  11. adéla z milevska

    ces surfový zajed zetra na orlik

  12. Čárys

    4: carysfuck : Pošli mi něco, rád bych zkouknul, popřípadě publikoval, když budeš pro…

  13. Caryfuk z Plzne

    Ty ses neodbytnej. Ja na fotky seru a nesbiram je. Ale budiz, mam pro tebe slabost a dam si tolik prace, ze obvolam znamy zda nekdo neco nema. :)

  14. Čárys

    S.U.P.E.R.

  15. petr

    OK

  16. Míra

    4auky adelo z milevska pošli foto a cenu toho mountainboardu.dik

Komentář: