DH Krupka v půlce týdne aneb ve středu se nedělá

1080.jpgHua, takže byznys si mě vyžádal v Praze, a tak když už musím do Prahy, tak si to trošku zpestřím ježděním, řekl jsem si a vyrazil s klukama do Krupky…

Dušánek si vzal volno v práci, já sem za pult posadil Míšu, a vrrrr směr Praha. Zde nakládačka Petra Hej, a střelba durch Prag k RB centru,  zde sraz s Filipem, a svistot směr Krupka, Bylo krásně, po dešti ani památka, Převodovka a Boxster vevnitř a další 3 RB vzádu, my jsme prostě team !

12110.jpg

Kdo nám to musel zkazit, byl malej nigga s Morewoodem, jemuž se říká Kubajsz.l.o. Dorazil v gigga gangsta káře PATROL 3.0 v turbodehtu s nerezovejma airbagama a lampama na rally, novejch hadříkách sombrio, novou hustou kriminální kérou a nigga sestřihem. Audio porno. Hihi.

No a bez dlouhého otálení jsme šli na to. Nahoře je mlha jak kráva, a taky zima jak kráva ještě větší. Lehce fouká, a my to zatuhlý valíme směrem start. No tak první jízda na kukačku, jedem tu co se jela při závodech, radši pomalu. Na trati tahá bagřík klády, a já jdu poprvý na držku, hi, do stromu, paráda. O kus níže jiný chlápek venčí kozu voe, v lese, nechápu nic. Je tu tu zajímavý.

983.jpg

Tak je to teda hodně rozsekaný, samej kamen a je to vyjetý, chvíli dumáme jestli to nejezděj na motorkách náhodou nahoru, páč tohle je dost. Kousek je i pod listím, ale dá se to.. Celkově fakt výživný, a já si po první jízdě jdu radši pro chrániče, tuším motocross.

Tak se střídáme za volantem, Kuba, já Filip a Petr, Dušanbe ne, protože i ve svejch 23 letech nemá papíry na auto. Na hlavu ano, na auto ne, nechápu nic, chi chi. Další jízdu si dávám tak přes držku, když mi to před jednou klopkou ustřeluje, jdu na hrudníček a ručičky, ale nic mi není, jsem nezničitelnej myslím. Doufám.

5159.jpg

A je tu poslední jízda, a jde se něco fotit. Jak ale vzít foťák, když nemá nikdo volnej batoh? No návod je jednoduchý. Koupíš si převodovku, a jeden gumicuk. Foťák vložíš do rámu, obvážeš gumicukem, a valíš jí dolů. Na vybraných místech fotíš, a valíš dál. Jednoduché, a až na zabahněný obal i vychytané.

1477.jpg

No on můj bikovo – lezecký foťák je stejně silně pracovní, takže no stress. 

A tím to končí. Kubajsz mi ještě ukazuje, jak si foták nastavit, takže teď už vím vše a fotky slubuju budou mnohem mnohem lepší,  hlavně ty z parkoviště např. Děkuji. A my za svistotu turbíny z něměckých dílen valíme zpět směr Praha.

Den nekončí, já frčím na objednávku Es, etnies, Emerica, zasekávám to na léto za půl mega, a v půl deváty jdem do Localbloku si ještě zalézt. Zde lehká fotosession, od 100klacka, a pak ve složení RBroz, 100kluk, FLPS, Andy a Dušanbe rozebíráme věci kolem bikingu veřejnosti nepřístupné v pizzérii na Andělu do pozdních nočních hodin…

(to bylo ale dlouhé souvětí, co?)

Jo a více fotek je u přátel… 

Více takových střed všem ! 

1080.jpg

896.jpg

7116.jpg

6135.jpg

4181.jpg

3208.jpg

2284.jpg

 

25 komentářů pod “DH Krupka v půlce týdne aneb ve středu se nedělá”

  1. Los tomanos (Pózink crew)

    Zacinam uvazovat jestli Kubajsz ma vubec naky kalhoty, porad ho vidim jen v kratasech.

  2. Maverick

    jooooo pekny počásko!

  3. Maverick

    Los tomanos :: na klinovci me kratasi jen jeden človek a to kubajsz nebyl!!

  4. Los tomanos (Pózink crew)

    Maverick: tys je mel, a co mel kubajsz???

  5. Éro

    Koukám bezva ježdění…jen tak dál pánové:)

  6. Petr Heinik

    Ac se to nezda, pocasi bylo vice jak fajn, mlha jen nahore, trat az na mista sucha, pojezdeni paradni. Co vic si v lednu prat, ze :)

  7. KUbajsz

    Kalhoty samosebou mám, ale počasí bylo prostě na kratasy … přeci se nebudu pařit v kalhotech ne? :) Jinak pojezd zupa … akorát čárys je klučina, ehm, dědula zlobivej :-*

  8. flathead

    i kdyz bych teda nemel, ale ja to prasknu, Kubajsz vozi pod kratasama silonky…

  9. flathead

    taky furt cekam na emtyho klasickou pripominku… :D

  10. KUbajsz

    flat: emty lyžuje … btw silonky hřejou woe

  11. vatt

    Hezká středa jen co je pravda
    Ne že bych Vám to záviděl ale FUCK OF WORK .

  12. Janusz

    a halvnev silonkach se ztraci neoholeny nohy,takze lepsi odpor vetru a ja furt dumal nad tim,rpoc je ten fiškus tak hovadsky rychlej,kdyz to vypada,ze ma mozek

  13. Čárys

    4: all : No ne, musím to uvést na pravou míru, Kubajsz přijede Offroudem velkým jak mořská kráva, trojka v turbodehtu na hlínách s traverzou vepředu, uzávěrky a redukce voe, a nechce sjet ani takovej kousíček stráně dolů ! Tak jsem se mu to snažil rozjet, ale sebral mi klíčky…

    Kdybych tam měl hjundaj, tak bych mu ukázal.

  14. Janusz

    hjundaj je nejvic

  15. Maaca

    Ja chci taky takovou MTX mashinu :-(, hned du psat predcasnymu jeziskovi!!! :-)

  16. KUbajsz

    A jaxem to viděl já? http://kubajsz.com/index.php?page=detail&ID=55 bez dědkových lží ! :)

  17. manas tomek

    eM Tý už nelyžuje, ale nemá kolo, pracuje a dohání resty ze školy…mimochodem ty brýle kubíku…:-)

  18. KOLOhnatbriza

    Pul mega na cely leto jo?To nam rentierskym realitnim magnatum protece prackama vic penez za den :)Secteno podtrzeno,uplatky za minuly mesic delaly vic nez trista kapriku :)Se slzou v oku vzpominam na taborsky uplatky v podobe flasky rumu,nebo kafe.Jo,holt mate co dohanet kluci usaty :)

  19. raf

    Kubajsz foto hehe :-)
    Kuci, dobrej pojezd… streda jexe patri… Do pulky unora objedem vsechny trate CP? krome tech 400km vzdalenych asi.

  20. Čárys

    4: RAF : To zní dobře. Jdu si rezervovat prodavačku.
    4. Bříza : Uch, tak to je dost. No já vzal tři značky bot na dva měsíce v létě, čeká mě ještě cca 7x tolik u jinejch dovozcu – batohy, hadry, jiny boty,… nechces me založit ?

    diky jsi hodnej…

    :)

  21. Čárys

    4: Kubajsz : report super, jsem se nasmál, a konečně jsem si taky přečetl něco já. Díky…

  22. Luk-ass

    Pockejte sem tak koukal na ty obrazky a co to je to je jako z jezdeni a nebo katalog TLD

  23. KUbajsz

    hehe, tlds bylo dost no :)

  24. KOLOhnatbriza

    to Carys: bohuzel,ja pujcuju jen mladym a zdravym…kdyz nezaplati,tak je muzu aspon rozprodat na organy,coz u tebe nelze.pak je tu sice jeste mozost B(par ukrajinskych gentlemanu z Brna),ale to se mi taky moc nezamlouva,jelikoz gentlemani sice dokazou do 3 dni dostat penize zpatky,ale nechavaji si 20%,coz se mi moc nelibi ze :)

  25. Čárys

    hihi

Komentář: