Premiéra MND 2 – Holy shit párty !

11162.jpgTak jsem včera vyrazil do Prahy, páč mě sám mocný Zdeněk Pól zapsal na listinu hostů, spolu s dalšíma 500 lidma. No tak jsem se sebral, nakopal do hjundaje spacák, a vyrazil se bavit.


Do Prahy jsem přijel na čas, samozřejmě jsem se netrefil k Andymu, a po lehkém bloudění jsem se ocitl na cestě do Všenor. Není to nic pro nás kluky z vesnice, tahle matka měst.

Na párty se sešlo strašná spousta lidí. Celý alko výkvět ČP DH, za všechny bych jmenoval např. Shamana či Kouče, nechybělo Brno-shit v podání Ueeeeee, (kterýmu mi co známe, přezdíváme hadr na podlahu – znalci ví), ze známých tváří Heinas a Zuz, Andy s Alicí (hmm, pěkná), mm Keli mm RB mm TN -(mediální mrdky Keli, Brozík, Tom N) samo Gaspi, Marošák že, Mr. Prokop, a vlastně celej autor gang… 

1089.jpg

Mohl bych tu jmenovat hodiny – fakt samá známá déržka. Ale přejděmež k akci. Tákže, promítání videa bylo stanovený na 22h, (kecám, na půlnoc, sorry) předtím měl probíhat souboj v dřepech s činkou, a v benchpresu. Jelikož dřep díky mejm zatuhlejm kolenům neumím a na bench začínající na 40-ti kilech si se svou chatrnou konstitucí netroufnu, dal jsem si to u baru s colou light a v roli diváka. Bar jsme celkem dobře obsadili, na to že jsme nikdo nepil (já nepiju Andy neměl peníze a Petr řídil páč Zuzanka se nalejvala (hihihi) kola tekla proudem a na sále se děly divy.

 1501.jpg

Co bych chtěl vypíchnout jako mínus, a celej večer se to pak s tím vezlo, bylo naprosto katastrofální ozvučení akce. 4 šumící bedničky, který po přidání VLM up chčely jak Plamen když dojede do cíle, tomu teda atmosféru nepřidaly. Komentátor slyšet nebyl, pódium s Benchpresem špatně nasvícený, takže jsi neviděl kdo se tam trápí, k tomu žes to neslyšel – špatné toto.

11162.jpg

No ale jedeme dál. Ueeeeee byl nasračku už při příchodu, a pak už jsem ho prostě neviděl – podle mě někde ležel mrtvej. Potkal jsem neskutečně známejch. Byly tu holky z ČP, Renča, Katarina atd. Holkám jsem dal nějaký sámošky a odznáčky, a pak bylo k vidění celkem dost lidí s 720 na zádech – dobře vy. Označkovaly i Michala Prokopa, kterej tam s tím pak chvíli pobíhal, děkuji za reklamu, doufám že mi nepošleš fakturu… Mrk mrk. 

 1502.jpg

Plamenovi jsem v záchvatu svého MEF nitra namluvil, že video dneska nebude, že jim nedorazil film. Plamen povídá fakt? Ríkám, fakt, proč myslíš, že se to tak vleče? Nemaj film, a nevěděj jak to sdělit lidem, se bojej, že je zlynčujou. Plamen s osvíceným výrazem zmizel šířit tuto fámu dál. dobře já !

Ani jsem nevěděl, že mám jasnozřivecké nadání. Film sice byl, ale stav techniky byl fakt hroznej, a nějak jim to odmítala brát, akce se stále zdržovala, a když padla dvanáctá a film stále nikde, začali jsme být trochen unavení. Šestá cocain coke mi už taky nejela, a tak jsme byli trochu nešťastní. Nicméně, posléze to konečně vypuklo. Po dvou minutách jim přestal běžet obraz i zvuk. Ech. Tak nic, vypuklo to znova. Po 4 minutách spadnul zvuk. Spustili to znova, spadlo to celý. Připadá mi to lehce komediální, ale držím jim palce. Posléze je vše konečně ok, a MRSN vol 2 – konečně jede.

2303.jpg

A teď k filmu. Filmeček má asi půl hoďky, odhadem. Je fakt hezky udělanej, super záběry, impozantní lokace, lomy, freeride prach a skály, dobře oni. Video je rozdělené do pár sekcí, Freeride, Dh race, a dirty a tak. Teda co mě fakt zaujalo, byl dost velkej GAP z Whistleru, kterej teda je fakt slušná mrdka na tvrdku, aspon podle toho jak to s nima pracovalo. Dál co je bomba, je márošákovo DH profil, to je teda děs, co ten člověk předvádí. Ty zatáčky, hroznej kros.

A tak to jde pořád dál, záběr stíhá záběr, video má spád, top teda jo. hudba sice moc slyšet nebyla, a tak se ke střihu nemužu moc vyjádřit, ale zdálo se mi to dobré, z toho co jsem zaslechl. Co beru jako obrovský plus, je absence přirodopisnejch záběrů, panebože, děkuju kluci, protože na přirodopisný filmy o kytičkách, tekoucí vodě, lezoucím hmyzu,  honících se oblacích a hudbě že bych se rozbrečel, (což je se mi zdá poslední dobou trendem všech bike videí) zvědavej nejsem. Tohle video je pravej nátěr. Rychý HC sypačky, rychlej se měnící obrazy – moc dobrá práce.

1500.jpg

No a co ještě dodat závěrem. Teda, akci hodnotím veskrze kladně. Sešlo se dost lidí, všichni se bavili, (díky alkohole) a večer si užili. Kdybych já tedy dělal podobnou akci (a že jsem dělal, samo jen u nás na vesnici), přezkoušel bych si několikrát jestli technika běží… Jinak se mi v hlavním městě líbilo ! 

Závěrem bych chtěl dodat, že pokud se někde na cizích webech objeví fotky individua v černém triku, s batohem a kulichem HF, tak je to můj dvojník, a ne já.

Jmenuje se MEF a je to čuně. Muhahaááá.

2303.jpg

4195.jpg

5172.jpg

6149.jpg

7131.jpg

993.jpg

12118.jpg

8107.jpg

47 komentářů pod “Premiéra MND 2 – Holy shit párty !”

  1. flathead

    frdel je heinase :)

  2. 100klada

    Cekujte ET, vecer by se mela objevit skandal FOTOS :D

  3. Troniq

    hehe..dobrý to bylo dost..škoda toho zvuku a výpadků..to pravda..a všichni se dost bavili..a to je hlavní ne?!!!! no jasný!povedená akce. hezký MAXIM girlss…halvně jedna..nemáte někdo čííslo??ehmm…..:)) ..a Čárys dík za odznáčky:))

  4. Troniq

    hej a ještě jedna věc!!!. …nevíte někdo na jakejch strááánkách by se měly objevit FOTA vod těch týpký co fotily MAXIM holky????Gaspi to řikal ale moc sem mu holt nerozuměl:((

  5. ddd - andy

    Ten “typek” co fotil Maxim holky, se jmenuje Adam Marsal a galerka vcetne nahyho Cerva je u nej: http://www.marsalphoto.cz/fotogalerie/24.html
    Jinak k reportu: Ano byl to celkem propadak.. Zvuk hruza! Ale bylo tam spustu lidi a tak bylo porad s kym kecat.. :-)

  6. Maverick

    me se tam libilo!!

  7. Ali

    homosexuální plzenské duo wejžo-flambo……..hahahááá

  8. Čárys

    4:Ali : dokud nevydá fotky Tom nádr z Freeride.cz, tak nevíš co je to homosexualita. Trochu doufám, že ztratil foťák :)

  9. Ali

    checheche teď jsem čuměl na fotky vod marschala……………..aspoĹ? už vim proč tam nejsi focenej s pussy cats……….. ale že se už i plameĹ?ácí připojili k pytložvejkům sem nevěděl…. :-D :-D

  10. wejzin

    To sem presne cekal………

  11. eM Tý

    já se k tomu radši nebudu vyjadřovat…chtěl sem se smát červovi, ale možná bude hůř…

  12. Manas

    to MT: hahahaha! :-)

    PS: Nevite co jsem delal po pulnoci? Ja jen vim ze sem prijel ve dve domu, kupodivu nespinavej. Trosicku mam vykladni skrin :-)

  13. The Skreth

    no červ to rozjel ve velkym (nahym) stylu.. ostatně jako pokaždý ;-)

  14. MC nechva-P4LM

    no mi sme tam byly taky teda ne vsichni ale jestli ste si vsimli ty blitky co byla kousek od baru tak to byla prace mr. Doskomrda alias TOMDOSK.

  15. DD

    nuda….hodne velka..ale report a fota moooc funny :-) good job

  16. Tom

    Tak mám pocit, že v HF teamu panujou moc dobrý vztahy :-) http://www.freeride.cz/bikes/foto/271-partytime-holeshot-party skoro vřelejší, než by jeden čekal :-)

  17. The Skreth

    ty krááávo eMTý a Čárys :-D

  18. Čárys

    Bože, a je to venku ! :) :) :)

  19. SPYKE

    To Čárys: už si chystej svý povídání a fotečky od dětství (určo nahota na kožešině) až po současnost vč. picrures z bike & motocross life for April XSTREAM Magazine :-)

  20. Manas

    2 Tom: Maso! :-)))

  21. DD

    no a my jsme tu pusu nestihli vyfotit :-(

  22. Schwara

    Muhaha, sem nevedel ze ses po tej kole takovej divocak:)

  23. Havrosh

    Hledam novy teamridery.

  24. Ali

    kola asi teda dává ……….kdyby se ted dělala jako se dřív dělala z koky!!…. ty bych to teprv chtěl vidět!!!!! mecheche :-D

  25. Ali

    4 havrosh :
    staří nemaj dostačující vystupování co…??? meheche

  26. T.H.O.mas

    dobře kucí horsefeatherský :-D …
    2Čárys: seš si jistej, že si pil čistou colu? :-D … jinak report gut

  27. Zdeněk Pól

    On šel sice obraz MND II skoro podle plánu o půlnoci (desátou si Čáryfuk vymyslel;), ale se zvukem už to bylo o dost horší… Všem koho to otrávilo aspoĹ? tak jako nás, posílá kmotr megapardon!

  28. Grifter

    http://etbikez.com/2007/Holeshot/images/IMG_5219.JPG neni tohle nahodou foto ktere nasledovalo po tom libacim? Aneb klasicky milostny trojuhelnik:-)

  29. 100klada

    JJ pres se Andy pohadal s Carysem protoze sahal MT na zadek. A Protoze MT zjistil ze mam Carys neco s Andym tak na truc se zorientoval a preorientoval na…… http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image176.html

    Jenze!!! do toho vstupuje Carysova jesitnost a vyjizdi po Zuzce, hejnas jen nevercine kouka co to ma za kamarada. http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image86.html

    A to to to cely sleduje z povzdali http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image195.html

  30. ueeeeee

    lol

  31. ueeeeee

    hejnasův pohled je dost

  32. Čárys

    4: Zdeněk Pól : Aha, tak to pardón, ale bylo mi to sděleno…někým…nevím…mea culpa.
    4: Havroš : snad nebude tak zle, muhahahááá, ještě že jsi neviděl co se dělo u Andyho doma…
    4: ETbikez : ty fotky jsou super…
    4: Petr H. : Ani jsem se jí nedotkl ! :) :) :)

  33. Čárys

    Jen tak mimochodem – čumte na tu horolezeckou pracku !
    http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image137.html
    Andy vidíš ten zamilovanej pohled?
    http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image53.html
    Petr to se zuz nemá lehký…zde již zrezignovaně…
    http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image165.html
    A nakonec pravda a láska vždy zvítězí nad lzí a nenávistí…
    http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image173.html

  34. Pupák

    no tyyyy voe…

  35. Radek / etbikez.com

    Ă“óóóóóó, copak to asi může být? http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image56.html
    Označ si svého mistra světa http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image88.html
    No tyyyy voe… http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image131.html
    Prostě MX styl! http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image161.html
    Tajná schůzka internetových bossů ohledně bodu “Odkrouhnout toho nováčka ze 720, co se nám sere do byznysu” :D http://etbikez.com/2007/Holeshot/imagepages/image11.html

  36. Maverick

    neeee ta moje fotka neeeeeeeeeeeeeeee

  37. Tůra

    jako me se tam taky libilo

  38. el kloko

    moc pěkné, chlapci :-D

  39. adam2

    Tů Čárys:Děkan za vodznáček,sice drobet vysomrovanej,ale budiž…:-)

  40. Tom

    A jen tak btw, nepřišel někdo náhodou na to, kdo je to ta Prokopovo Štěpánka???? :-)

  41. Hanz_Zlin_CB

    to je mi divne ze byl u6E na sracky ale nezoufejme nevesme hlavu mozna ho jednou uvidime i strizliveho

  42. Čárys

    4: radek Boss : Zničím vás všechny svým jihočeským štylem !

  43. ddd - andy

    Ja tam nebyl, ja tam nebyl..

  44. Wintel

    2 Čárys: Silná slova slabého muže. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  45. Čárys

    Samozřejmě za předpokladu, že se boje nezůčastní DARK HUGEr duo…

  46. čerf-ová

    Teda Čárys a mě si nevyfotil.A tak jsem se “snažila”.Musi pro to něco udělat.Poradíš mi?

  47. Čárys

    Poradím, a rád. To chce taky nějakej tens striptízek, ukázat minimálně to co tvůj manžel, a bude fotek mnoho a mnoho :)

    Už se těším !

Komentář: