Jaro v Bechyni. Jaro v Soběslavi. Léto ve Všenorech

1562.jpgHa, jste po snídani, což a teď lehká siesta u mýho článku, že? Jste zvědaví, jak jsme strávili víkend? No bylo toho zase dost, a těch fotek, no klik na víc…


Takže, je sobota a my máme sraz u krámu na parkingu, odjíždíme do Bechyně, s Pupákem, a malým Pospim, což je 14-ti letej klučík, kterýho testuju co vydrží. No v Bechyni je sraz s klukama z Budějek, Schwara s Frenkem a Kojcovina, no ale když sem dorazíme, je tu lidí jak much v létě. Vlčák, místní opilci mohutně hecující všechny zúčastněné, Míra z Opařan s mlaďasem, prostě lidí tuna tuna..

31102.jpg

Začínáme hned slušným stepupem, páč nic jinýho na rozjetí tu prostě není, ale neva. Většina lidí je slušně krátká, např Pupák, ty krávo, pěkně příšlapem nahoru kráťáka, a ty voe, už jsi někdy viděl přišlapem gap 2 na 3? Nikdy? Kraťas nádhernej.

Dál jdeme níž po trati, zde chci aby mi Míra skočil na fotku takovej mini dropík, Mírovi to přeskakuje těsně před vodrazem, a taková smotka, ty voe, dobře. Díky díky.

 3240.jpg

Wall a už to mažeme na asi největší gap tady. Zde bych chtěl pochválit Pospiho, páč než se kdo nadál, už to tam lámal dolů, na HT pointu s hroznou mrdkou vidlí, dobře ty kluku. Zde menší gap session, Pup nohy, klucí nějaký ten poťah, ok, a hurá na úzkou sviničku kterou všichni dali, ale nikdo nemá rád. Vypadá jednoduše, ale je to svině, hehe.

3618.jpg

A nakonec na konec trati, další gaponec, a pak už jen trocha toho dirtování na posledním dirtíčku.

2823.jpg 3718.jpg 3520.jpg 3321.jpg 3241.jpg 3016.jpg

2822.jpg 2723.jpg 2627.jpg 2529.jpg 2433.jpg 2335.jpg

22102.jpg 1509.jpg 4200.jpg 5177.jpg 

My s Opařanákama to ještě směřujem směrem Soběslav, páč to tam je fakt dobré, a taky jsem věděl, že Cruzo to tam řádně nakopnul. Když chci dát za jedna v Hjundaji, něco tam prdne, a já vím, že je to v prdeli. Zastavuju, a páč nemám žádný cajky, jdu žebrat o klíče, abych se jí podíval do střev. Nicméně na to prdíme, kvalty tam nějak jdou, a tak se nezdržujem, a mažem jí na Sobík.

2035.jpg

V Sobíku potkáváme celou tu tlupu lumpů. Cruzo řádně nakopl sestupáky, gapíky, a je to teď naprostá paráda. Všichni se na to lačně vrhají jak abstinující psík na fenečku háravou a už to tam padá. Trix and MX. Pospi opět vše, dobře on. Především dropanec nakonec byl fakt slušnej…

 1844.jpg

A přichází rozstřel dne. Dává ho Skříp. Valí to na MXskok., kterej Cruzo teď tak nakopal, že je to naprostá bomba. Dává hroznýho přeďáka, a jde na na držku. Klepe se, ale po chvíli ho hecujem, ať to jde zopakovat. Váhá, ale jde. Rube jak svině, těsně před odrazem mu praská rám, to ho vystřeluje do takovýho vhipa, že sem to neviděl, dopad o 90 zádama dolů, hrůza hrůza… Běžíme ho zkouknout, mluví jak holčička zázračně změněným hlasem, neví co je za den, a ani jak se jmenuje, hehe, dobře sis naložil. On zná !

 
   1942.jpg

Mno nic. Toliko tento den, já pak klasicky ještě na stěnku, a večer se zrelaxovat, páč v neděli valím do Všenor…

A je tu neděle, jedu z Tábora sám, Cruzo nemá spoj ze Sobíku, ach jo. Je nádhernej den, slunce svítí a já jsem (a teď pozor) za 72 minut ve Všenorech, a to to mám 110km. Valím jí strašnou, Jundaj fakt jde, no nic.

Po dojezdu na parking do mě Manas naboural s dodávkou, z boku. Prohnul mi bok dodávky, jako pomstu jak jsem mu naboural taťkovu Fabii. Hned to žaluju Starýmu Manasovu, kterej nám chce oboum zabavit řidičáky, hehe, prej jsme jak malý klucí. Já už to nikdy neudělám, taťko…

1746.jpg

Mno a kolik je tu lidí, celá pražská tlupa, Kome, Czert, Klauzík, MT, Raketa, a další gangstas. Heinas s novým autem, ty voe, má to na kartu a ne na klíč, a motor startuješ tlačítkem, to žeru !

Nahoru nás voží mr. Klauzík starší, maj velkýho transistora v dehtu, voturbenej a pro 6 floutků a 6 kol v pohodě, a celej den plní naše DH představy vozením horekopcom, veliké díky. A ježdění, paráda. Sice les lehce omrzlej, tak tam jezdím klidnou, ale jinak celkově MX. Jo ty voe, jedu jednu jízdu za PH, a teda ten letí, strašný. Držím se ho jak klíště až ke kládám, jdu jednou málem na držku, ale teda je to mistr stop, paráda. Hroznej kotel.

 1561.jpg

MT proráží, XC duše a Tiogy za 500kč nejsou to pravé na HT v DH. Taky by mu ten táta mohl koupit pořádný gumy, co…
Jezdíme skok za silnicí, jsem pořád trochu kratší, voe, kruciš, co to tam vyvádím, rychlost dobrá ale chce to víc poťáhnout do bočáka. No příště. Gap je easy, jako vždy, a je to tu prostě fine.
Nakonec dávám 7 jízd, a jsem totál dead. Beru foťák, a jdu pofotit spodek ty skoky. Zjevuje se tu i Franta, teda, ty voe, ten zná. Elasťáky, kulicha a párkrát si skočí, a jede zase dál. Freeride backcountry žije..

6154.jpg

Klucí to tu celkem hrotí, především Klauzík a MT to celkem zandavaj. Co bych vypích je Jozič na Morewoodu, kolečko super a prej to postavil na 18,2 kilo, tak to jsem divák. Hraní ale posledni double takovám stylem, že po něm zůstávaj zářezy od převodníků…Dobře on, díky.

 1648.jpg

 
Mno, a co myslíte. No a nic. To je vše. Klucí tam sice eště zůstávali, ale já jsem ve 3h odpoledne byl už fakt jetej, a tak jsem odfrčel dom… Na cestu mi svítilo slunce, motor točil velký limity a já s pocitem fakt super dne směřoval na jih.

Tak zase brzy někde…

…a hlavně…

Více slunce všem !

 a tmavá fotosešn tady : Fotky samoobsluha.

3912.jpg

2919.jpg

14102.jpg

13113.jpg

12121.jpg

11166.jpg

1096.jpg

998.jpg

8112.jpg

7136.jpg

 

 

24 komentářů pod “Jaro v Bechyni. Jaro v Soběslavi. Léto ve Všenorech”

  1. Havrosh

    Ty sis nejak privstal, ne? Hezky, jdu si to v klidu projit a posnidat…

  2. Los tomanos (Pózing crew)

    Ty woe, takhle brzo report……….to snad neni ani mozny. Snidam si u toho….cajik…no proste prada. Mas u me 1* :-D

  3. shimano

    kuva, tak skřípovo mašina vydávala divný zvuky už zkraje…to byla otázka času, kdy povolí:) Ale sem rád, že sem tu druhou ultrabrutální rakev neviděl…!:) Hlavně že je ok.

  4. Tom

    František je nejvíc. V tomhle “setupu” se objevil v neděli i v Mokropsech, během deseti minut proskákal všechno co tam jde a zase frčel dál :-)

    Jéje, zase škoda, že mě to nenapadlo. Byli jsme za řekou v Mokropsech. Na sjezdový mašiny to není ale ht lidi (eMTý) by si přišli na svý. A těch lidí co tam bylo. Jaro, luxus.

  5. Skrip

    Joj.. pojezdik byl skvelej!- az na ten restart v mozku 8-)A kolecko je zraly tak akorat na jizdu pro rohliky.heh

  6. manas tomek

    co si to vymejšlíš s tim autem? sis o to opřel erbéčko a prohnul se ti bok a svádíš to na mě!

  7. Grifter

    tak si rikam, ze by nebylo vubec od veci udelat rozhovor i s Frantou..:-) a pro Toma, takovej BikeCheck Frantova stroje by taky nebyl marnej:-)

  8. Čárys

    4: grifter : No já bych rozhovor s Frantou udělal, ale když on podle mě nemá mail. Když teda nemá mobil.
    4: Havroš a Los Tomanos : Jsem to udělal už včera, a nastavil aby se vám to objevilo u snídaně, jsem na vás hodnej co?
    4: MT : kámoš má starou Tatru,pujčím si jí, a pak dáme fight…

  9. tomaass

    Klauzíkoj by mohl toho tátu každej závidět, ten ho vozí všude..

  10. turbo

    Carys: mail ma, ale asi nepouziva, vubec mi na nej neodpovidal :) Leda telefonickej rozhovor. Ale vostre on, KULICH STYLE!!!

  11. Junior

    hele čárys,nechceš dávat na stránky víc jako info kam se třeba chystáte?docela bych šel někdy taky pojezdit(do všenor-sem pražskej).Jako nejde mi oto bejt tam s váma,ale spíš nebejt tam sám…mi příde takový moc teplý :) -btw. sorry jestli todle info někam píšeš a nevšim sem si toho thx

  12. Čárys

    píšu to vždycky do bleskovek… Musíš víc koukat. Bylo to tady od pátku…

    Občas to prostě před víkendem zčekuj, plis.

  13. St

    Cau chtel jsem se zeptat co to eMTy vozi za vidlu a kolik ma zdvih

  14. jurka

    kuwa chlapci vy ste ale řezníci :) mx

  15. jirina

    hej ten superman dobra krec:)

  16. Czert

    joo v neděli mocná homopohoda

  17. manas tomek

    St: eMtý vozí na týhle sjezdový mašině RST launch RA v tuningu od firmy “I´m the best man and son…” jel sem tenhle model už loni, to měla zdvih 130, letos sem dostal 100 a předělal jí na cca120mm. je to systém pružina v jedný a tlumící patrona v druhý noze. štelovatelný je předpětí pružiny, který jsem z bezpečnostních důvodů vyndal(je plastový) a nahradil ho zátkou vystruženou z duralu řekl bych7001 na 17ku klíč a předpětí buď nešteluju,nebo mezi zátku a podložku něco strčím. teď tam je třeba nějaký starý ložisko…dále je štelovatelný útlum, což už vyplívá z označení vydle RA, tedy rebaund adjust. má to několik poloh, počet ti neřeknu a dokonce to i reaguje a je to znát! vidlici bohužel chybí pevná osa, proto jsem rychloupínák nahradil klasickou ocelovou osou na matky. výsledek si musím pochválit, vydli to hodně prospělo. posledním vyladěním je smíchání původní vazelíny s olejem pro dostatečné mazání a sametový chod tohoto špičkového asijského výrobku na kterém jsou použity nejmodernější kosmické technologie. zkrátka 3x hurá RST!

  18. Čárys

    spadl jsem ze židle.

  19. Frenk

    pěknej report a fotky !! nějáký sem čork do sbírky :) sral jsem v Bechyni z Pospiho pěkně si dává !! Stidim se !! Klauzík a MT ,nejvíc ,takoví věci mě musíte naučit :)

  20. Medvěd

    jestli se nepletu.. respektive jestli to porad plati, tak Franta Mrázek má e-mail: kolo.hnida@volny.cz

  21. Čárys

    4: Medvěd : díky, jdu to zjistit…

  22. Pospi

    Bechyně mi sedla … je to tam muuuaa už se těšim na toho stepupa , příště ho tam vyšluuuuhuuuáááááá…. :-)

  23. chorontochrontochor

    moje kolečko :-( bééééé bbbééééééé

  24. Čárys

    kyš kyš… A že mu dává…

Komentář: