Monte Carlo – testování, modeling a vopalování…

1575.jpg
Hua, takže MC. Monte Carlo. Testing převodovky pro časopis Velo a velkej fotoshooting – to slibovalo pár příjemně strávených dní na slunci. Jedu, řekl jsem já.


Do MC je cesta dlouhá, kdo jí nezná ten je trouba. To neplatí pro nás, neboť my jsme tam s Petrem H již poněkolikáte. Když před pár dny zavolal, a že pojeď do MC na vejlet prohřát staré kosti, tož neváhal jsem.

Sebou jsme vezli 3 biky, Převodovku, Boxstera a Dragstera, pořádně to prohnat. S náma se vydal to vše rozfotit Robyn Trnka, kdo ho nezná, ten je trouba taky.( Tthat s the man who broke my ANUS with a rubber hand, huhahahá). Šlo o focení s Petrem, pro připravovanej článek do časopisu Velo. Ten znaj všichni.

 3620.jpg

Cesta v pohodě, jen Robyn se u Mnichova začíná ptát, kdy už tam budem. Na odpověď, že jsme v půlce, se stáčí do embryonální polohy, a v ní vydrží následujících 300km. Petr jí ale solí strašnou, máme najeto na rekord. 200kmh? Není problém, trošku to pospojkuješ a je to tam. Elite.

1574.jpg

Mno nic, kolem 18h sjíždíme k moři, tudíž 1200km za 10h, i s přestávkama, dobře my. Hotel jako minule, jídlo, a spánek.

A druhej den, na trať. Obloha je jako obvykle jak vymetená, a my jí mažeme na ten motocross. Trať už jsem vám popsal kdysi, takže hledejte ale letos je to prošku pozměněný. Hlavně je tu mnohem víc volnejch kamenů, klouže to jako kráva, samej volnej šutrák. Spodek tratě je změněn, vede to teď přes takový drop a pár kamenejch dablů – je to slušný. Na konci přikopali trošku ten odraz na poslední skok, takže ho pak jedním větším, a jedním menším kraťasem testuju i já. Ha.

Robyn a Petr fotí, já se přidávám se svým laciným čínským foťáčkem tu dělám celkem dobrý fotky. Vše o mužskám modelingu najdete dole ve fotkách. Myslím že tolik fotek Petr ještě nikdy neměl… Nu, nic.

4811.jpg

Dáváme si to asi do 16h, a jedeme dolů, celkem znavení. Opět žrádlení, Pastrana 4 a Earthed 4 a shodujem se, že sou to čmeláci (čti čůráci).

2530.jpg

Středa, opět zupa wetha brotha. Dneska je v plánu celodenní session, a večer focení při západu slunce, ach, jaká RomanTyčka. Teda, klucí, ta destrukce matroše je zde veliká. Loni v pohodě, letos děs. Dnešní den Petr snad 6x lepí, včera asi 3x, já taky, a destrukce pokračuje skoro každou jízdu. Já jsem už celkem rychlej, dávám si jich 7, ani ne unavenej, někde mx, někde jak čmelák (čti čurák). Odpoledne se válíme dole, píseček, opalovačka, modeling, a kolem 17h frčíme nahoru, kde pokračuje mužský modeling numero duo – focení při červánkách. Robyn sebou tahá strašně matorše, to sem nežral, my si nakopáváme jednu zatáčku a po rozježdění „přehazovačkama“ (někdy předvedu, frdel) jdem asi hodinu fotit. Já se držím zkrátka, aby Robin nevyplýtval moc filmů, a taky u toho samozřejmě vypadám jak čmelák. Ale Petr hodně dobře, cos čekal, že.

4314.jpg

Večer velká žranice, Mořský potvory, hrůza, přísahám že se to hejbalo. Ukrutný hlášky z Belmonda, promítání školy smyku, burning wheels company, a chrpřší…

A čtvrtek, další hezký den. První jízda. Start, 4 votáčky, pomalu na rozjetí, pak mě to nějak pokopává, a já už vidím, že jdu asi voe. Honím to chvíli, ale pak se mi to nad schodem kouše a já letím a fakt dost. Přímo na hlavu, rameno, záda. Je mi nedobře. Jsem bílej jak stěna, system control, no to rameno not gut, v koleni cosi špatně, hm. Helma jak kdybych se rval s medvědem, brejle dost. Petr ke mě chvátá, nějak ho moc nevnímám, a když konečně otevřu oči, tak koukám, a víš co ten můj kamarád dělá?

Mezitím mi tam sbil křížek. A zapích mi ho u hlavy. Kamarád.

Tímto končím, nejsem moc freš. Aspon kluky vozím stále nahoru, ale Petr pokračuje v neskutečné destrukci duší, a snad každou jízdu proráží. Cosi je špatně, brácho, hehe. Přijíždí Steve Peat a nějaký mlaďas, a tak si to tu lítaj. Hlavně mladej je hodně ve štýlu, a Peaty se dost dole trápí…Nahoru ho ale potkávám několikrát v Dodávce, fakt neubere, ani v těch serpentinách, dávám mu celkem stabilně přednost, je to magor.

2825.jpg

No a den se chýlí ke konci, a my to pomalu balíme. Ještě jdeme nafotit samotné kolo, je to velká technika, fakt zajímavý, Robyn je čistej profesionál. Píše si poznámky, běhá kvůli snímkům, mění filmy a je hustej. Mno to jen tak na závěr.

Večer klasika, už, co dodat. A v pátek, návrat domů. Opět najeto na rekord, stále zrychlujeme, a pak že se nezlepšujeme, hehe.

1576.jpg

A co k tomu celkově říct, jak to shrnout? Mno, mě osobně to přináší uspokojení, protože to beru jako vejlet, ne jako cílenej tréning. Dobře si polítat, na těžký trati, co víc si přát? Výborná akce, dobrej fotoshooting, super počasí, a hlavně, hlavně ty lidi – paráda.

Tak a to je vše !

Jo a díky Petrovi, no za to všechno. Ha.

PS: Sbalte se a jeďe tam, je to tam boží.

 6159.jpg

7140.jpg

8117.jpg

9102.jpg

1099.jpg

11169.jpg

12123.jpg

13115.jpg

14104.jpg

1572.jpg

1748.jpg

1846.jpg

1944.jpg

2037.jpg

21109.jpg

22104.jpg

2343.jpg

3421.jpg

2530.jpg

2629.jpg

2725.jpg

2921.jpg

3018.jpg

31104.jpg

3248.jpg

3323.jpg

3422.jpg

3522.jpg

3720.jpg

3816.jpg

3914.jpg

408.jpg

4215.jpg

4413.jpg

4513.jpg

4612.jpg

4712.jpg

4911.jpg

503.jpg

5213.jpg

5312.jpg

5411.jpg

5511.jpg

5611.jpg

DSC05539.JPG

 

30 komentářů pod “Monte Carlo – testování, modeling a vopalování…”

  1. JohnLee

    husty…

  2. Kome

    Sakra , jel bych taky. Pekny

  3. deutschland

    Pěknej report,super fotky.Jen tak dál.

  4. kojc

    Hmm teplíčko, pěkné.

  5. iBE/DHRace.cz

    Mno co rici, pocasi na jednicku a fotky super. Jen Carys to zase nejak “zabil” ;-)

  6. Grifter

    Jak dlouho ma Petr ty svoje Sidi…? Ja ze si pamatuji ze podobne ne-li ty same mel snad uz nekdy v roce 1997:-)

  7. ddd - andy

    Móže, lyby, mode.link – paláda! :-D

  8. Los tomanos

    Akorat k snidani…..co vic si prat…..tak jen tak dale dedulo :)

  9. Manas

    Pitcho, tys ty helme slusne nandal … heh…
    Jinak Robyn – hroznej MX :-)

  10. DD

    no kdyz vidim ty sutry tak je fakt divny ze tam prorazite…je to hodne podobny jak v Pamplone :-)

  11. NR

    ty woe…bozii…nemit 4 novy srouby v rameni tak se uz ted balim a zitra tam jedu…

  12. devil....

    pěkne pěkně

  13. Kusa

    supr, zavidim, pekelna trat, uzasny misto, nadherna krajina :) Ale fakt musite priste zkusit i tu druhou co je asi o dva kopce dal. Tusim ze tam se zavody nejezdej ale je to Nico & Fabien test track…taky dobra

    btw je tam jeste u cile pres silnici dolu ta obrovska vapenka nebo co to je?

  14. Čárys

    4: Kusa: jo, ta vápenka je tam stále. Nebo co to je. My na tu druhou trať netrefili, takže jestli víš kudy tak ni to prosím sděl. Tahle už je dost olítaná, a taky začíná bejt až moc naklouzaná…

  15. KUbajsz

    aaaa, stejská se mi :(

  16. Jouda

    Super vejlet!!!! těžká závist. Hej čárys ten typan v maskač budě… to je fakt Peat?

  17. nic-nechci

    No pánové dost velký zlo…. Fotky moc moc dobrý, Robyn fakt umí!!!
    Mimochodem Čarys, jka seš na tom s to kliční kosťou, dáš si pause nebo počkáš až se někde zrušíš?

  18. Seth

    Hele Čarys kdy dostaneš 212km/h z tvýho Hjundaje? to RB je nařvany ale s tim prúhlednym krytem na gearbox vypada jaksi divně, no ale bral bych ho vsema 11ti. Kdybych vedel ze potkas Peata tak bych ti rek at ho pozdravujes hehe.

  19. Čárys

    4: Nic nechci – tohle jsou fotky ode mě, hehe. Fotoglarie od Robyna Trnky bude zítra. Pak teprve poznáš rozdíl. Ale je to pro mě poklona, myslet si že toto fotil Robyn. Mno. A s tou kličkou, počkám až se zrakvím, myslím že to nebude trvat dlouho.

    4:Seth : Nikdy, snad jedině kdybych to říznul někde hodně z vejšky…hodně hluboko…

    4: jouda : Fakt Peaty.

  20. Hárwy

    závist nejvíc!!!
    to počasí, track ,bikes§

  21. jirina

    no ale myslim ze rencek rval jak svin plny votacky nafta uz se pekla vod motoru kour nee?????212 to uz je dost no!!!!

  22. Tůra

    fakt super,taky zavidim..

  23. The Skreth

    jooo tak jsem konečně doma ze školy a moh jsem si to přečíst… Sedělo se mi dnes po prázdninách ve škole neklidně, když jsem si nemohl dopřát ranní článek ;-) ale teď se mi sedí ještě neklidněji :D

  24. Kozel

    Ale kdeze – 212 je bezna rychlost pro mistry sveta v F1 – viz. samolepka na zadnim okne :)

  25. nic-nechci

    2Čárys: to teda čumím. fakt dobrý photo, to sem teda zvědav nazítřek… kua já to neuvidím….. :-(
    Vsadíme jak dlouho bude trvat než se zrušíš??? tipuju tak měsíc max. měsíc a půl .-)

  26. maverick82

    těšim se na Robynovo fotky!

  27. 100klada

    Znate nekdo kytaristu “Joe Satriani”? Na forestbike ma carys fotku z toho Monaka kde tak vypada… plesatej s brejlema :D Das mi podpis, nejlip na moji kytaru! hihi

  28. Čárys

    4: Nic – nechci – Díky díky, uvidíme.
    4: 100klacek : jasně, připrav liháč.

  29. jurka

    kuwa že já wul se lépé neučil!!!!!!!!!!!!!!!!:(

  30. Maaca

    Hele copa názvy trailů nebo gps souřadnice parkáčů atd? to v tý době ještě nebylo co? jste měli v kapse 3310ku :D :D

Komentář: