Krupka – Petr je největší píchač !

1587.jpg

Takže, i když můj krk a doktor říká NE, já jsem řekl ano, a vyrazil jsem na pojezd a výstavu motocykl. A článeček o pojezdu a super fotky jako za starejch časů, jsou uvnitř.

Především bych chtěl říct, že tak krásný fotky, jako jsme tu měli minuůej tejden už tu nikdy znova nebudou. Opět jsme s Heinasem přešli na náš klasický systém – pojezdit, a vyfotit se na parkovišti, aby jste nám věřili, že jsme tam byli. Mno nic. Muhahahá.

Takže, v sobotu jsem to přes Čerčany vzal do Prahy, na výstavu Motocykl, o který vám napíšu zítra. Takovejch buchet jste ještě neviděli ! Ale to později. Vzali jsme to přes Čerčany, kde ale jsme ani nevytáhli kola, páč bylo ble ble počasí a mě bolel ještě krk. Maj tu ale novej gap, a na takovou placku, že jsi to neviděl. Labužníci dost. Foto dokládám. Dopad není naštěstí vidět.

5186.jpg

Pak Praha, večer zábava v hospodě. Popíšu. Silně nacamranej chlápek se v hodně slušné pizzerii natřískané lidma náhle zvedne od stolu, začne řvát, vrhne se k baru, vezme popelník, ten letí do baru, klo se tříští, řev, jeho 8 letej kluk brečí, manželka brečí, chlápek řve. Něco o zmrdech a kurvách. Dobře on. Zásahovka cca 8 policajtů je tu hned. Chlápek začne řvát "Policie podívejte co mi dělá!!!" tak ho skládaj na zem, a ven, řve stále jak kráva, manželka stále brečí, dítě je na pokraji zhroucení.

Nepochopil jsem to moc, ale dobře policie. Naše vesnický bitky jsou hovno. Praha je divokej západ.

No ale to ježdění, že. Takže v neděli, já, Filip, Petr H., Dušnabe, velkej RB team, Vendulka a čubka. Transpík řve jak starej hjundaj, nicméně letí a v 11h jsme tam. Jedna jízda na rozehřátí, nahoře naasfaltce leží sníh, ale jinak je kupodivu sucho, paráda toto. Jedu spíš ofafrnějc, nesmím spadnout s tím krkem, že.

 1586.jpg

Nicméně tohle je jediná jízda, kterou Petr přijíždí po kolech dolů. Začíná jeho píchací příběh, kterej začal už v Monacu. Teď pozor. Píchá každou jízdu, to se prostě už nedá pochopit. jednou nepíchá, ale zase láme kolečko na pastorkách. Dáváme do bezdušáků duši, píchá zase. Další duši, píchá zase. Další jízda. Píchá.

4218.jpg

Jsem nakažen, a jednu jízdu se mu směju, abych o 10 mentů dál píchnul taky. Kua. Ale tu půlku, co jezdíme, valíme celkem slušně, dobrej bikros.  Dáváme 6 jízd, dobře my, i když nám to trvalo vždy docela dlouho, páč se čekalo……až zalepí. Hihi.

3255.jpg

No slunce svítilo, nebe bylo bez mráčku, a ta trať je fakt dobrá.  Vendulka nás celej den vozila, je hodná, a my se bavili. Petr ne.

Takže, za tejden, znova? Petře, pojedeš?

Muhahaháááá !

Robert Rosenberg je nula ! Respect P.H. Muha..

6162.jpg

2352.jpg

 

24 komentářů pod “Krupka – Petr je největší píchač !”

  1. Maverick

    uz je teplo!

  2. Petr Heinik

    Ano, jiz vcera vecer jsem se rozhodl, ze v nedeli jedu opet. Dnes presne identifikuji pichaci problem, behem tydne ho odstranim a v nedeli poprve tento rok poradne pojezdim. Doufam, jinka se dam na XC.

  3. Čárys

    Hele, paráda, ovšem když jsi nám včera sdělil, že jsi píchnul i na trenažéru, myslím že to XC taky nebude to pravé.

    Zřejmě Pulpi pícha duše našich voodo figurek, co má určitě na stole u kompu. Muhahahá

  4. antonio serrutti

    hm.pichaci problem.ty jsi spis pichaci stroj.leda duralovy plaste.pogumovat…at nedelaj rambajz.nedekuj. :)

  5. Tom

    pojedeme…

  6. Petr Heinik

    No jo no, ten trenazer je nejakej divnej. Holt spatna karma.

  7. ddd - andy

    No jo, neni nad to si o vikendu dobre zapichat.. :-D

  8. Čárys

    Pochlub se, Andy :) Jaký byl víkend s Alicí ?

  9. Radek / etbikez.com

    Já tu jezdim v 20cm sněhu a strašnym blátě nebo se plácám na fourcrossce a v Křupce je sucho! :o(

  10. Alice

    To Carys: Jaky muze byt vikend s Alice?…………jedine SUPER! :o)))

  11. Čárys

    4: Alice : Taky bych to chtěl zažít. Možná přijedu k vám v pátek, ubytujete mě? Chtěl bych s vámi strávit pátek, sobotu, neděli. vážně.
    Pokud ne pátek, tak aspon sobotu a neděli.
    Pokud ne sobotu přes den, tak bych přijel v sobotu navečír, a strávili by jsme společně večer noc a neděli.

    Co si o mém plánu myslíš, má lásko ?

    4: andy : Ty se k tomu nevyjadřuj. Mlč.

  12. pitris

    ty vogo!!!!! ten drop vypada solidne

  13. Junior

    dobře ty čárys :D:D:D…btw. Je andy rváč? :D

  14. Medvěd

    to petr heiník: koukam ze mas nazuty bezdusaky baracuda jestli se nepletu 2,5Mrc low? jakej ti ten plast prijde? ja je mam totiz taky ted nedavno novy a nak se s tim nemuzu sžít. prijde mi ze to nak ustreluje a taky klouze hodne na prasnym povrchu. dík za odpoved.

  15. Tůra

    dobře Čárys,HejĹ?as taky dobře hm…ten drop je na placáka,ale myslim že ty vaše motorky to sežerou jako hov..:-)

  16. M@str

    Hele fakt pícháte? , nebo nahovno lepíte???

  17. Petr Heinik

    To Medvěd: Tezko rict. Zatim jsem je mel v MC, tam bohuzel klouzala samotna trat takovym zpusobem, ze by snad pomohly jen macky a cepiny. V nedeli v Krupce se mi zdaly ( v horni polovine, do dolni sem nikdy nedojel ) celkem fajn. Muzu srovnavat s Michelinem v extra mekke verzi – chova se to velmi podobne, Hutchinson se preci jen rychleji ojizdi, otrhava. Je otazka co jsi jezdil pred tim, pravda je, ze jde o dost mekkou smes, a muze se zdat, ze jakoby plave, zvlaste na tvrdem prasnem povrchu.

  18. plamen

    v neděli se uvidíme musim testnou novej stroj kouč jede taky tak snad vývoz bude.těšim se na vás

  19. Medvěd

    pred tim jsem jezdil specialized chunder.. zkousel sem taky schwalbe bigbetty, ktery uzasne jedou ale taky sem mel pocit nedrzeni na tvrdym.. zatim ten chunder mi prijde ze asi drzel nejlip.. me proste to nak casto tedka uchcava na tvrdym.. nevim jestli taky nejezdim rychlejc.. asi jo.. ale stejne.. jsem hodne tezkej.. 120kil a prijde mi ze ty postrani cudliky proste pod tou moji vahou jako kdyby uhybaji.. u tech bigbetty to bylo jeste mnohem vyraznejsi.. ty sem musel sundat.. to neslo.

  20. Medvěd

    jo.. jeste.. kolik to foukás?

  21. Petr Heinik

    Ja foukam standardne 1,8 predek, 2,0 zadek. Po serii defektu sem presel na 2,2 predek a 2,5 zadek ale to je uz na prd. Jinak si myslim, ze pri tve vaze je mekka smes spise ku skode, bude se to zvejkat ( diky vysce postranich cudlu ). Navic je sjedes behem 4 jizd na platno.

  22. tomaass

    vozim nejtvrdsi smes, aby mi plaste vydrzeli celou sezonu, foukam je u milhause, dokud jede kompresor a neuchcava nikde nic :D :D

  23. Manas

    pico v nedeli bych vyjel taky. pokud dam dohromady maslostroj Passat co mi nechce startovat, kua!

  24. Schwara

    Tomaas: tomu rikam pristup!

Komentář: