Trubičky v Praze – nejlepší pojezd za zimu ?

cena pro viteze.jpgTak mě poprosil Martin abych udělal reportář ze PEACE SPORT PRAGUE SNOWBOARD RAIL JAM. V překladu závod na Sportprague na trubičkách na snb a lyžích. Ha.

Tenhle cirgus se konal od 21.-24.února a bylo to v rámci výstavy. Kluci od Peacu si přitáhli Jaguara z 82 (až na brzdy pojízdnýho) na něj udělali A bednu a za ním vyrostl asi 6metrovej luxusní rozjed na kterej každej den vozili sníh ze Sparty. Každej den se jeli dva závody stylem jemu a bylo se na co koukat. Učast tu byla celkem velká, přijeli Bergman, Čonka, Pepé Samek (zároven byl i jako šejpr) Navrátil, Honza Dolejší, Kašpárek, Šárka Pančochová a mnoho dalších.

arena.jpg

Taky se tu ukázaly i nový tváře dosud neznámý, který to tu zle zabijely jako třeba Marek Kolman a Tomáš Fridrich kterým nebylo hamba každej den alespon jednou vylézt na bednu. Každej den bylo znát jak jdou do toho jezci čím dál tím víc zostrsa, nejvíc nabitý to bylo v pátek kdy tam bylo asi kolem 40 prknařů 2 dva lyžaří, jeden znich byl náš dobře známej misr Jandy. Bohužel tato překážka byla spíš pro snowboard tak se tam prkýnkýři dost trápili. Při závodě to byl mazec, ten kdo přejel A borem na 50-50 nebo to na hoře stočil na boro neměl šanci na postup.

boro.jpg

Padaly komba jako kráva třeba 50-50 trensfr bs360 do 50-50 nebo trensfry do posledního zlomu na všechny způsoby, kam to taky posílala Pančochová coš je na 16letou holku nářez (mnoho kluků když jí vidí jezdit tak se musí stidět). Všelijaký točky nahoru a dolu. Nejvíc to vyhrotil Darek Beržman se svojí fs 270 do fronbora a 450out,no prostě vrtulník se kterým ten den vyhrál. Večer byla grilovačka pro jezce a pozvaný.

skoda.jpg

Druhý den byla účast slabší, ale zato tu zůstali všichni pořádný jibbeři. Nejdřív se jel vyřazovací contest tam na 3. místě skončil Davit Čonka 2. já a 3.Dodo Dolejší. Hned potom se rozjel switch contest kterej vyhrál Marek Kolman se svým ss trensfrem do bora. Následoval trensfr bestrik který bez problémů vyhrál Darka Bergmanna, který to zabíjel šakalím stylem (trochu připomínající helikoptéru), překážky se skoro nedotkl a hned letěl v šílené rotaci dál (fs 270 do ss fs boardslide 450 out). Po skončení tohoto závodu se rozjel hlavní závod King of the Rail o prize money 20.000,- plus křišťálovou rail cenu pro nejlepšího jibbera. Zase se to rozjelo ve velkym stylu a zase tu padali všelijaký trenshry, technický věci no nářez, vše dopadlo následovně.

pepe bs boro.jpg

5.místo – David Čonka (věcné ceny), 4. místo – Honza Dolejší (2.000,-), 3. místo – Marek Kolmán  (3.000,-), 2. místo – Tomáš Friedrich (5.000,-), 1. místo – Darek Bergmann  (10.000 + křišťálová trofej ve tvaru překážky závodu – moc pěkná)..

Co se týče výstavý, tak tu bylo k vidění všelijaký možný věci od rybářskejch prutů až po Ferari nebo Lamborginy. Pokud budete mít příští rok čas tak doporučuju navštěvu. Málem bych zapoměl poděkovat MíroviBůbalů a všem lidem okolo za skvěle připravenou akci a že sme si mohli všichni pěkně zajezdit, díky moc…

 Fotky Fanda ukradl na Taboard.cz. Děkujeme :)

fanda a ferrari.jpg

cena pro viteze.jpg

vystava.jpg

 

13 komentářů pod “Trubičky v Praze – nejlepší pojezd za zimu ?”

  1. Deny

    Jako zkurvit kvůli týhle akci starýho Jaguara mi přijde hodně demetní nápad. Trochu buržousti, řekl bych…

  2. Medvěd

    nelze nez souhlas.. toho auta mi tam bylo fakt líto… takovej krasnej starej mazlik.

  3. manas tomek

    auta sou spotřební materiál…

  4. assassin

    …material musi trpet….

  5. Caryfuk z Plzne

    Za to auto bych je taky nakopal, mohli si vzit nakou 120. Holt komerce je komerce.

  6. Fanda

    Pokud ho chcete tak si toho Jaguara můžete kuopit,myspím že je stále k prodeji za 10 000kč.A jeezdit přes škodovku na takovejhle akci by asi nebylo ono.

  7. vojta

    presne tak, nechapu ty reakce… Proste je to jenom auto, sice pekny, ale porad auto

  8. pepik

    za 10 i z prekázkou,jestli at to nalozej a zejtra ho ci na zaluží platim na drevo echt gold,kua slibyl sem manzelce ze koupim nový auto co bude brzdit,nic z nej nepotece,pudou mu zavirat dvere,nebude mit na sobe nakresleny prasata,má smulu život je kurva neda se svitit ci jaguara ………

  9. Ali

    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááástaráj jaguár!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá lotří!!!

  10. tomsoyer

    tak kluci bohuže,l už je prodanej.
    Koupil ho pán co dělá veterány takže případní zájemci mají smůlu.
    Jinak fakt byl pěknej v kůži, komplet v elektrice, automat, nezávyslé topení, 2 palivové nádrže.

    A o to šlo jezdit přes pořádnou káru! a ne přes škodovku…

  11. vojta

    to tomsoyer: jasne zadny sajze 120 nasrat

  12. Caryfuk z Plzne

    Pozerstvi, jasne, chapu.

  13. rast

    bylo to jenom auto sice pekny ale porad jenom auto tak co resite??

Komentář: