Teplický masakr motocrosovou pilou

3262.jpgHa, a je tu sobota, den našeho výletu do Krupky. Počasí se progresivně kurví, ale jedinej kdo je z toho rozhozenej, je…

…Petr. Nicméně už ví, že protestovat nemá cenu, a tak ráno vyjíždíme ve složení Já, Filip, Bobek, a P.H. Cesta letí, a už jsme tu. Na parkingu je aut jak na poháru, tož to tu bude narváno. Je to Kouč s Plamenem, Plamen má nový RB Boxster, je to labužník. Jezděj s Vejžínem a Kubajszem, dále z mladé krve je tu Kaštan v mikince ode mě, což mi dělá radost. Má novej sestřih, ty voe, beatles už asi neletí, a taky je třeba na líbku mít nějakou tu změnu, že, muhahaháá. Přijel vlakem, ty voe, proč ho neveme třeba Kubajsz, to nechápu. Ale respect mu, vlak je pank.

2359.jpg

Jemně mží, leč v lese je sucho, až prášivo. Jemně však mží celej den, a tak se určitá místa stávají stále klouzavějšími a klouzavějšími. Já jsem dospěl k rozhodnutí, že je nutnost přezouvat aspon jednou za rok ty gumy co tam mám, protože, na rovinu, tohle se už skoro nedá. V prostředku nic, a na bokách utrháno, to nedrž ani hovno, a já jsem spíše ofatrnější. Filip má půjčené gumy do testu, a je vyloženě rychlejší, proráží jen jednou, a celkem jí valí. Bob zajíždí brzdy, a dává si občas freeride výlety z trati, respect.

1596.jpg

Já jdu jednou na držku, pěkně před klukama, ještě ve vzduchu chytám letící kolo, aby se nepoškrábalo, a pak že nejsem Jedi. Manas T proráží hned na parkovišti, a jednou si dává tak na Stíva, že je mu ještě dole blbě, a zbytek dne chodí po patách. Hihi, dobře on.

A takhle to jde celý den. Nahoru, dolu, Petr už není největší prorážeč a nelepí ani jednou, zřejmě je to těma Mišákama, a mží stále víc. Nakonec to kolem 16h zapícháváme, různě Manasovi sabotujeme auto, a kolo, trošku si ho zlobíme, hehe, (našel jsi tu slupku z pomeranče, nebo jí máš stále pod sedlem, a nevíš o ní? )

3262.jpg

A tím skončil další super den. Já nakopl dodge, Heiníků pes mi pochcal tašku s chráničema, (zřejmě mi to smrdí jak patník na nádražce) a odletěl jsem směrem na jih. Protože na jihu, v neděli, jsme s Cruzem měli naplánovanej testing soběslavskejch novejch lávek. Ale o tom až zítra, ha.

Více léta všem !

41 komentářů pod “Teplický masakr motocrosovou pilou”

  1. Kaštan

    Muhe,dobrej report :D ,ne motorkros..ale punk je nejvíc :D

  2. tomaass

    Kaštan : Kubajsz je shampoon, punk´s not dead kamaráde :-D

  3. MuDr. Štrosmajer

    dobrej parking raport, jezdili jste vůbec ? Šampóni jste,punk sem a punk tam kecate ,ale pohodlnost vas zcela ovlada, ty raporty stojej pak fakt za vylizprdel,když nevíte jak tvrdý je to odjezdit i odfotit. Vyfotit se jen pri prezouvani po 189ty prorazenyho kola umi i klint istvud. Krom toho byste tam meli prozmenu furt na fotkach jen PH , tak aspon zacnete prorazet vsichni at se fotite aspon navzajem.Ale kurva dokud budete na fotak cumet jak bacil do lekarnicky tak to bude furt jen o tech prazdnejch kecech. Zadna pecicka a bombirunk tu pravdepodobne neprobehne :) .
    a ted… kdo si dokaze odsoupit :)))))))) ???????mehehehe

  4. Junior

    MuDr. Štrosmajer si dovoluje :D ….. vis ze kdyz je Čárys v HJUNDAJI nebo co to ma za klondajk tak se nezna :D…abys neochutil jeho dezéén

  5. Kaštan

    Mudr:Drž hubu a radši běž něco sám nafotit..pak to sem dáš a my to zkritizujem..co ty na to?? :)

  6. MuDr. Štrosmajer

    myslíš ten jeho trojválec ? :)

  7. Junior

    nevim co ma za motor, ale vim ze udělá tři válce z tebe :D …a vůbec- Kaštan má pravdu…ukaž nějakou svojí fotku, ať se taky zasmejem :)

  8. MuDr. Štrosmajer

    kucí vy mi dáváte, dyk to bylo jen neškodný popýchnutí…ftip…nic zákeĹ•nyho :)

  9. MuDr. Štrosmajer

    Dr. House na vas :)))

  10. maverick82

    je to možný?? všichni chytnuli hned na první šťouchnutí :) viď MuDr. Štrosmajer ;)

  11. Čárys

    Hihi, víte kdo je Mudr Štrosmajer ? :)

    Asi uděláme kvíz. Pravda je, že ty fotky jsou strašný, ale kecy dobrý, ne ?

  12. Kozel

    To Mudr. Strosmajer – naopak, prave na doporuceni Vasich kolegu, jsme po dlouhem vahani dospeli k nazoru, ze pro nas je jiz vhodny pouze parking zewling, pripadne gaucing. Nejenze tim eliminujeme mozna bolestiva zraneni, ale hlavne nedochazi k poskozeni materialu. Preci jen i to lepeni stoji nemale penize. Takto usetreny cash pak nasledne prolijeme hrdlem a utratime za holky. Jinak nedostatek fotek z jezdeni, ktery by snad dokazal, ze na ten kopec obcas vyjedem, je dan nasi prirozene vrozenou nemoci – LENOSTI. Na tuto je bohuzel soucasna medicina kratka. :)

  13. Kozel

    Ja to vim, ja to vim. Copa dostanu?

  14. štětka

    hele MuDr. Štrosmajer, když si tak přezdíváš, tak se ten titul alespoĹ? nauč správně psát…. to “u” je velké! tzn. MUDr. Jinak na ten titul se obyčejně studuje VŠ. Ale to musíš nejdprve ukončit základní školní docházku a poté něco středního s maturitou… Ale toť daleká budoucnost a snad i utopie. Já bych řekl, že titul PUDr. (Posunovač U Dráhy) by Ti slušel taky : )

  15. MuDr. Štrosmajer

    vihrál sem, o pravopysu vým všechno a ty si my udelal fakt radozt. Myluju,kdiz nedko pretece jen tak zbuchdarma :)

  16. MuDr. Štrosmajer

    nebrat vazne kolegove :)

  17. Junior

    štětka má jeden a půl bodu za toho PUDr a :D … štrosmajer…jen tak mezi náma mi řekni kdo seš..chci taky jednou vyhrát qíz KDO TO JE?

  18. Čárys

    Kdo to uhádne, dostane ponožky HF :)

  19. iBE/DHRace.cz

    Ze by pan Manas? ;-)

  20. Junior

    to čárys: použitý aspon? já abych věděl jestli mam vůbec bojovat…jestli si je vozil ty nebo Manas Tomek tak se přetrhnu
    tak to teda zkoušim..koukam že IBE napsal Manas-jenze i kdyby to byl Manas tak to je špatně, protože nenapsal celý jméno- takže zkouším Manas Tomek!

  21. MuDr. Štrosmajer

    koukam,ze mas tam dole na jihu dost vycepovanou bandu drahy Mr.720. Ja myslel,ze nejprotivnejsi keci siroko daleko mam ja,ale koukam,ze mam soupere v protivnosti. Ne juniore, bez dal cucat mleko nad kapesnik. Tvoje fusakle nebudou.

  22. Kozel

    Je to, chvile napeti……………… CMELAK alias, no moudri uz vedi a nemoudri at chvili tapou. Ponozky si vyzvednu osobne :)

  23. MuDr. Štrosmajer

    nepripustim,aby byl manas tomek protivnejsi nez ja. ne-pri-pus-tim

  24. MuDr. Štrosmajer

    sakra…:( tady jakt hovno prdel kozle

  25. Kozel

    Muh, ha ted nevim jak si to prelozit. Kladne ci zaporne :)

  26. MuDr. Štrosmajer

    bohuzel…kladne ( :) )…ale ja se vratim…

  27. Kozel

    Neboj, schvalne kolik lidi je moudrejch a kolik nemoudrejch?

  28. Čárys

    Je to tak, je to čmelák, a já i vím, kdo se skrývá pod kozlem. Takže otázka pro ostatní, kdo je KOZEL ?
    Dr Štrosmajer = čmelák = ?
    KOZEL = WHO ?

  29. Junior

    počkej štrose…mlíko už umim pít i bez kapesníku-na závodech ho požíram ve velkym…a vis co? určo se najde někdo, kdo ty fusky potřebuje víc než já :)

  30. MuDr. Štrosmajer

    podle slusnacke mluvy a nevyrazneho projevu mam temer nutkani ukazat na “toho co lita na predni kolo” , ale trochu mi tam hapruje to “copak” , ale nadruhou stranu je dost naroubovanej tim jihem , medicina je kratka na takoveto strileni od boku. nicmene tipuju roztylsky namesti.

  31. manas tomek

    jaká slupka pod sedlem?!

  32. manas tomek

    mimochodem super fotky, kamaráde:-)

  33. Petr Heinik

    Pomerancova, jaka jina.

  34. Čárys

    Pomeranč měl Petr, já ne ! :)

  35. KUbajsz

    eM.Tý: ty woe, už vím, od koho máš mokrou tu bundu zezadu, ty nestydatej ostudo!
    Mamince to nejde tedka vyprat :(

  36. Mára

    Termín kozel tu kdysi, pokud se nepletu, použil Filip Matuš, takže tipuju jeho. i když na předek tu lítá hlavně Petr Hejník:)

  37. DD

    husty…se hodne nudite…a ja furt nevim kdo je m ty a DD…

  38. maverick82

    strejda Robyn je pan Protivný Čmelák MuDr. Štrosmajer?? :)))

  39. junior

    eM.Tý??? to musí vědět každej … :D nebude to Manas Tomek? :)

  40. Čárys

    4: Maverick 82: Ano, ano…

  41. markéta

    Já jdu jednou na držku, pěkně před klukama, ještě ve vzduchu chytám letící kolo, aby se nepoškrábalo, a pak že nejsem Jedi. Manas T proráží hned na parkovišti, a jednou si dává tak na Stíva, že je mu ještě dole blbě, a zbytek dne chodí po patách. Hihi, dobře on. //bžinku na nebinku….u tohole sem spadla ze židel :D

Komentář: