Sobota Krupka DH – kámo !

DSCF2063.jpgOčima Andyho, ve společnosti Filipa, pomocí klávesnice, zde report z Krupky pro vás !

Jelikož sníh valem leze z kopců a závody se blíží rozhodli jsme se, po telefonátu s Kubajszem že Krupka je sjízdná, jet s Filipem potrénovat právě tam. Hrůzná představa poledních dešťů nás vypudila už v půl osmý z Prahy a jelikož je Filipova žena Vendulka zdatná řidička, tak jsme lehce před půl desátou stály u rozhledny na Komáří Vížce a kochali se mlžnýma panoramatama. Těšil jsem se že konečně pořádně provětrám new Team DH od Norků a trochu mě děsily tající kusy sněhu kolem, ale obavy z rozbahněný trati se ukázaly jako zbytečný. Přeci si nezašpinim kolo!

DSCF2054.jpg

Jízda první – Oťukávačka.

11111.jpg

Koukám, jak se lesáci vyřádili na stromech a z hustýho lesa jsou paseky s tunama větví. Trať je ale sjízdná. Dali jsme jen v půlce menší pauzu, aby mě Filip řekl, že jsem blbě odbočil a pohárová trať vedla loni trochu jinak. Nikdy jsem tu nezávodil, tak jedu pomalinku na jistotu. Dole se shodujeme že listí je pěkně zradný a pod nim skovaný šutry velikosti pěsti, ještě zrádnější. Dole hned skáčem do auta a frčíme nahoru.
Jízda druhá – Správně. Tentokrát jede Filip první a tak dáváme lonskou trať již správně. Valíme jí bez zastávky a začíná bejt sranda. Dodávka a vzhůru.

DSCF2066.jpg

Jízda třetí – Slizko, pád a ruce.

Přihnala se přehánka a oslizla kořeny. Valím jí první a moc se mi to líbí – upustil jsem gumy a je to jistejší. Na cestě pod skalkou se otáčím jestli je Filip za mnou. Neni. Brzda a čekám. Po chvilce se vynoří zpoza horizontu a za stálého kroucení hlavou staví u mě. “Hele mě to prostě ujelo a vypochodaval jsem do listí” dodává pro vysvětlení mojich pohledů na adresu jeho špinavýho dresu. Ke konci trati už cejtim ruce jak pořád brzdim – ta zimní příprava na stěně mi chybí a dole rukama klepu jak ratlík.

DSCF2049.jpg

Jízda čtvrtá – Foto. Vendulka vzala foťák a že udělá pár snímků. První jde na řadu Filip a tak to trnanspikem sypu z kopce já. Pod kopcem čekám a čekám – nějak jim to trvá. No jo sluníčko už zase pálí a meze lákaj nejen dropovat :-D

DSCF2061.jpg

Jízdá pátá – Předobědní. Nahoře potkáváme pár sjezduchtivých spoluobčanů. Dáváme to s nima asi do půlky, kde oni zastavujou, ale my si to opět vychtnáváme v kuse a protože prázdnota žaludků je neuvěřitelně těžká, letíme asi nejrychlejší jízdu dne. Ouuu jeees! :-)
Obídek – proběhl v zahradní restauračce a očekávaná bouřka pořád nikde.

DSCF2063.jpg

Odpo dáváme ještě dalších pět jízd. Všecko pěkně naráz – žádný zastavování (až na další Filipův pád, při kterym už konečně pokřtil svjí new TLD helmici) Nicméně všecko v cajku a tak se s kulatou číslovkou deseti jízd nakládáme do auta. Cesou domu začíná pršet a do Prahy přijíždíme za vydatného deště. Podtrženo sečteno – super ježdění a příprava na závody.
See ya in da race
-andy-

DSCF2068.jpg

15 komentářů pod “Sobota Krupka DH – kámo !”

  1. Čárys

    Muselo bejt parádně. Díky za report, Andy…

  2. Čárys

    PS: Co Norco na sjezdu, tak co? Udelej reklamu a popiš… Mý RB na Gapech porad dorazy :) Co tvůj norec?

  3. Radek Broz

    Já chci taky! Od listupadu jsem jel jen párkrát na zasněžený silnici – už mi to cybí strašně moc :-(

  4. raf

    Super vikend, super jezdeni, pocasi vyslo… Krupka bych rekl asi nejtechnictejsi trat z lonskeho CP. Moc se mi to libilo. Uz se tesim na dalsi celodenni jezdeni… Susice? co?

  5. Jouda

    Sušice se jede tenhle víkend 29.4. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    vývoz zajištěn – pro další info volejte domorodce červa – 737189664

  6. ddd - andy

    Nooo nechtel jsem reportu zneuzivat pro komercni ucely.. :-) ale NORCO je bozi!!! Ma trochu pozmenenou geometrii a proti lonskymu se mi zda vic zavodni i pres to, ze ma o trochu vys stred (lonsky vic FR) Marzochci OOOsmicky vepredu sliznou kazdou vetvicku a s nastelovanou velkou progresivitou na konci zdvihu to je super vidle – zadny dorazy. Schwalbaky Big Betty drzi jak pes kost! – toliko ke sponzoringu.. :-D

  7. Čárys

    4 Andy : Tak to zni moc dobre…. Co ta susice, jel bych. A druhej den strunkovicky korejtko a zlo shore… Co?

  8. Radek Broz

    Tak jelikoz na Jestedu pojede letos jen kabinka a Klinovec podle holidayinfo.cz zacne jezdit az 1.7., tak se na Krupce asi obcas uvidime;-)

  9. ddd - andy

    Čárys: Hele jeste nevíííím :-)
    Mam prvni XC pohar v sobotu.. Takze mozna nedele, ale vzhledem k tomu, ze v pondeli bude 4X u me za barakem – nechteli by ste prijet – pondeli – dopoledne jezdeni odpo kouknem na 4X?

  10. Čárys

    ja asi budu muset makat u nas na dirtech. Ale nevim este, podle pocasi, a pana s bagrem…

    V nedeli me lakal Filip do Krupky, ale to vis, ta dalka…

  11. Radek Broz

    Myslim, ze o ten 4X by byla skoda prijit – kdy jindy bude neco na urvni SP takhle blizko. ET Bikez crew tam bude pomahat.

  12. Slim

    Eso Andy je ale frajer :)

  13. ueeeeee

    ouu jeeees!

  14. Schwara

    Hmm, norek je peknej, a ten drez! to budou letos hodne rychly casy! sundej jeste ksilt a setinky pudou dolu:) Jinak na ten 4x bych se docela taky mrknul..

  15. KUbajsz

    skvělej raport. Jinak pánové, na 85% budou letos závody na krupce. Více info již brzo !!! Stay tuned

Komentář: