eMtý, Kája, Czert, Kome a Čárys – Kralupy a Roztoky

14126.jpgHa, je pondělí, vy se flákáte a snídáte u kompu v práci, zatímco si váš šéf myslí že makáte, a koukáte co že jsme zase dělali o víkendu. No klik na více, víc se dozvíš.

V pátek jsem to vodpálil za Manasem, sraz ve 12h v RB centru, leč kus za táborem mi stoupá teplota u Hjundaje a já čuju zradu, valím ale dál. Za chvíli ty krávo čoud do kabiny, a pác sedím přímo nad motorem, nejsem vůbec v klidu. S vizí novinových titulků : „Chlapec uhořel v dodávce“ beru čáru, du na brzdy,  típám engine a skáču dozadu pro hasičák. Než ho nacházím, čoud se rozptyluje, a já koukám pod sedačky co to asi bylo. Ty voe, čumím jak puk, upadlo mi víčko od chladiče, nechápu nic. Vyvařil jsem vodu, a jak cákala ven, čoudila mi do kabiny. Pohoda. Dolejvám 6 litrů vody, dávám další víčko (když máš na zahradě další Hjundaj na náhradní díly, nic není nemožné olé), a valím jí dál.

11196.jpg

Ve 13h jsem V RB centru, kde nacházíme PH negativní, páč musí makat – montuje kola pro ETbikez krew. S náma na kolo nepůjde, leč Kome a Czert ano, a tak my frčíme směr Roztoky.

V Roztokách fouká jak prase, ale ok, a já vytahuju pevnáka, a bez mučení přiznávám -  je to peklo. Ta malá lajna super, ale ty větší, ach, nějak mi to nesedí. Blbneme tu asi hodinku, MT zkouší třišede, my tak nějak sem tam poťah a tak. Doráží Kája, a sestava je tak již poměrně silná. Berem čáru, směr les v Kralupech.

2444.jpg

V Kralupech mizíme s dodávkou až nahoru na kopec, MTý se nechal hecnout, a my dojíždíme až k lávkám. Je to tu fakt zábavné, a taky je tu pár novejch věcí. Např Simmons – step up Step down. Nájezd po lávce, celkem koplej dirt a gapík out. Je to hodně zábavné, a tak si to tu mlaskáme všichni.

8151.jpg

A kua, přijíždí auto, a v něm banda místních, nikdo nemá pod metr osmdesát, a tak platíme výpalné a zdravíme se. Je nám zabaven foťák, a kluci nám dělaj moc fajn fotky. Rozjíždí se slušná fotosessions, na gapíku, zasíláku, a dalších věcech.

1763.jpg

Nakonec se ještě přesouváme vedle na druhou lokalitku. Tady jsem ještě nebyl, a není to věru špatné. Jsou tu dva dirty, přičemž ten jeden je opravdu celkej, dva dropy, jeden taky slušnej, a houpačka, překlopka, step up, a suprovej transfer. Tak to tu ladíme, já si dávám ty dropy, ten větší je fakt lahůdka, Manas málem padá z překlopky, ale hlavně blbnem na tom trensfru.

9131.jpg

A dost mrtvý to balíme kolem 18h. Ještě přescesťák, MT jde pro auto, a my se balíme a loučíme. Bylo to moc fajne, zaskákali jsme si, zagapovali, na gapech kola zkrmili, a zatáčky voplynovali. Super den !

12148.jpg

Večer u MTýho opět lus-kusní žranice, mamka je zlatá. Ona mi teda zakázala abych to sem napsal, ale mě je to jedno, a vlastně pán MT mi to zakázal taky, že prej jí moc chválím a ona pak nechce doma poslouchat muže..  Nicméně jídlo best, azyl, sprcha, pak do víru velkoměsta, s PH a Zuz na palačinky, Andy nám dal košem, škoda, ale aspon napsal, narozdíl od Filipa, kterje se ani nenamáhal odpovědět, hanba mu !

No a to byl pátek, a že byl krásnej !

14126.jpg

1692.jpg

2404.jpg

3302.jpg

4261.jpg

5226.jpg

8150.jpg

10127.jpg

6197.jpg

11195.jpg

13140.jpg

15111.jpg

1693.jpg

1860.jpg

1958.jpg

2539.jpg

2638.jpg

2734.jpg

2834.jpg

6198.jpg

7174.jpg

9132.jpg

2929.jpg

a kompilace krasavců na závěr :)

23100.jpg

22115.jpg

2050.jpg

21120.jpg

 

19 komentářů pod “eMtý, Kája, Czert, Kome a Čárys – Kralupy a Roztoky”

  1. coolo

    skoda… v patek odpoledne sem chtel jet do kralup taky ale rikal sem si ze tam nikdo nebude tak sem sel pivo.

  2. Tůra

    jako vzdy nice:-ú hale kde jste byli o vikendu?

  3. el kloko

    Pěkný, nejvíc je čertův sexy pohled a kájův noufůt v sedě:-)

  4. Manas

    Voe, Karlos … ty jeste stale jezdis tu masinu? :-)

  5. Kubaa

    souhlasim s el klokankou, čert je hrozně sexy, a šampón moc teď… ty kluku jeden, jen dávej pozor at te nekdo neojede jako psa! :-)

  6. Kome

    Kuboo ,nerejpej do Czerta ,je ted v nejlepsim veku, tak si to uziva :-). Investuje do krasy ,chce byt fotomodel jako Hejnik.

  7. Wlk

    Pěkný poježdění chlapcí, škoda, že sem byl v háku. Příště doražte v sobotu nebo v neděli, ať vás taky vidim live a ne jen na fotkách.

  8. Petr Heinik

    Ja a fotomodel, kdeze. Kdo nevidel eMtyho v patek vecer, nevi co je modeling.

  9. Kome

    eMTý uz je profesional,toho nepocitam.

  10. Kubaa

    KOME … ANO!

  11. bolekkrutor

    jediné pozitivum pondělků v ČR,jsou Čr-Čárysovy reporty…

  12. Czert

    maĹ?as = EMO homo homolka

  13. eM Tý

    ty voe, koukam, jakej dáváš table a pak čumim na ty nakloněný stromy…muhaha! jinak to že czert má sexy pohled je daný tim, na koho kouká…holt když dostanu do ruky foťák, tak se neznám!

  14. Pavel

    A hodil Czert zas přeďáka? že jo, že jo

  15. Kome

    4Pavel: Hodil ,ale jen jednoho na step-upu nahore

  16. kaja

    jo škoda že v Roztokách tak foukalo
    jo a pro Manase né Tomka ale jenom pro Manase: jiný kolo nechci! je supr:-)

  17. thomas

    nazdaar, chlapy co vozíte za krunýře.?. shanim neco good bez rukavu..

  18. Manas

    2 Kaja: no ty kraso … ty ses jak ja, taky kola nemenim :-)

  19. Čárys

    4: Manas : Máš pořád jedno XC, jo?

Komentář: