eMtý, Kája, Czert, El Kloko a Čárys – Dobrá voda

3305.jpgHa, a je tu subotnik. Včera večer jsme vyladili plán, Petr sehnal auto, bere Zuz, já Hjundaj a MT čerta. Jedem směrem Dobrá voda…

Cestou do D.V. jedu za Manasem ve vzduchovém pytli. Je to věc, kterou mám nacvičenou s Petrem H, a o co jde. Valím Hjundaje těsně za RB karavanem (nyní za Manasovou velkou dodávkou), když jsi tak 3m od nárazníku, i ve 120kmh jen lechtáš plyn a valíš to za 5l. Pokud jsi kousek dál, ještě to jde, pokud odpadneš na 10m je to na pytel a můžeš se na to rovnou vysrat. Je to velkej adroš, ale MT se o mě stará, dává blinkry a nešlape na brzdy, takže se 3- 6 m za ním držím až do Jablonce. Dobrá střelba, díky !

10128.jpg

A jsme v Dobré vodě. Trať nacházíme lehce, neboť klucí tu už několiX byli. Prej je to rozšukaný, a samá análkonda, takže jsem zvědav. Parkujem na asfaltovým hřišti hned u lesa, a jasnej plán – tady zůstanem přes noc, ohníček, grill, a pohoda.

S vizí suprového dne jdem na to.
Petr bere převodovku, a jdem tlačit směrem kopec. Po chvilce jsme nahoře – není to nic hrozného to vytlačit. A je tu začátek, MT jede first, páč už tu byl kolikrát. Trať je čoveče docela těžká, to jsem nečekal. Samá votáčka na kořenech, boule jak kráva, a klouzavej lesní povrch, plus sem tam skok a boule na BMX styl, to vše dělá z týhle tratě fakt pecku. Moc se nám to líbí, a já si po dvou poznávacích jízdách jdu radši pro chrániče.

1694.jpg

Najíždíme úseky. Trvá nám celkem dlouho, než vymyslíme nahoře jakous takous stopu, není to tam zadarmo trefit se mezi ty stromy. Já jsem klasicky zatuhlej jak souložící panna, ale nějak to tu mrskáme. Petr si to celkem pochvaluje, že prej tohle mít za barákem, že by se mu líbilo. To mě taky, čéče.

2406.jpg

Je tu tuna místních, ty voe, jeden klučina na Molotov bitch – ten teda jel krásně. MT jezdí dost motocross, je to kluk šikovná. Mě moc nejde vršek, nějak tomu nemůžu přijít na kloub. Nakonec odcházíme na spodní část, kde vybíráme takovej troják v zatáčce, a Petr jestli prej jdu na to taky, že to musí jít. Takový pozvání se neodmítá, tak jdu.

Petr hroznou kudlu, cajk, no jedu. Blížím se k tomu, lehce pokydanej, odraz nemá hranku, ach ouha, jsem krátkej asi o půl metru. Ty voe hrozná. Je třeba to potvrdit. Jdu nahoru i s MTym, ten že si to chce taky vychutnat. Tentokrát je to lepší, zlepšuju se asi o 5cm, se vyznám. MT radši měkne, což je rozumné. Vezmu nášlapy, a někdy příště. Já se vrátím, muhahaháááá.

3305.jpg

Lehká svačinka, a odpočinek, zčekování videa, a jdeme nahoru na odpolední session. Lítáme úseky, Zuzanka filmuje,a s každým záběrem se zlepšuje. Naproti tomu se mě zdá, že mi to jde čím dál tím hůř. Asi už to nemá smysl, myslím že tady už nic dneska novýho nevymyslím, a tak to asi po hodince balíme, a jedem piknikovat. Czert bere strom, láme páčku, El Kloko hlavou zem, oba dobře !

4263.jpg

A já to balím. Celkem vyšťavenej, dáváme jídlo, rozděláváme vatru, piváky, grilujeme. Kája a El strašně kalí, ač jí bolí hlava, dávám jí 800 brufen, zapíjí ho 8 pivákama a je fakt jak střela, hrajem hru, jejíž obsah je na takovejch slušnejch stránkách nepublikovatelnej, a probíráme nové trendy v mrdačce.

Prostě klasický kvalitní večer plný zábavy ! A pozdě v noci, za strašné kosy, spát. Dobrá voda, co víc si přát ?

5228.jpg

Líbily se fotky?  Manas je fotograf k pohledání, že.

No dobře, ještě máme i další. Tyhle :

9134.jpg

8153.jpg

7176.jpg

A jednu z ježdění. Tuhle

6200.jpg

19 komentářů pod “eMtý, Kája, Czert, El Kloko a Čárys – Dobrá voda”

  1. vedry

    kde se ten manas naučil tak profi fotit

  2. tomaass

    floriho bratránek muhahá

  3. Maverick

    to je ten píchač ne??

  4. Kome

    Nadhera ,hlavne fotky sou dobry. Vsechno na golfistu?

  5. El Kloko

    Ach jo, sem myslela, že ho má MaĹ?as večího…

  6. brody

    tady ste mohli bejt:D kdyby ste prijeli..
    http://fuckpack.ic.cz/210407kalbastruhy/index.htm

  7. Čárys

    Ta kalba je dost, dal jsemMilhause do bleskovek :)

    Jo a jestě jsem zapoměl že večerní kalba končila slovy :

    “Když si nasračku, dej si Endiaron.”

    Muhahahaááá

  8. eM Tý

    jj, s foťákem si rozumim! el kloko:tohle je 1/10!

  9. brody

    Čárys: už vim aspoĹ? že příště nejedu autem:D zmrdi..

  10. El Kloko

    eM Tý: a doprdele!

  11. milhaus

    nojo tak sme trošku pogrilovali a pobumbali :D

  12. kaja

    když bylo pivo zadarmo tak ještě abysme se nenapili :-)

  13. milhaus

    mělo tam byt “taky”

    El Koko: no do prele nevim, když to je 1/10 :D

  14. tomaass

    El Kloko : http://cs.wikipedia.org/wiki/Koro_(penis) to je maĹ?asův problém

  15. El Kloko

    tomaass: :-D :-D nezacházíme až příliž daleko? :-D

  16. Kubajs z hejnic

    Čárys: tomu klukovi na molotovu je teprve 14… :)

  17. pitris

    thomass: kvalitni kalba, kdy bude dalsi ze bych se zastavil :-))

  18. Lukas-au

    hele carys ty mas nakou materskou fixaci na hranky? :)

  19. Čárys

    4: Lukas-au – to není ode mě, ta velehrana. To byl jinej labužník.

Komentář: