Tak jsem to projel !

2007-04,01 Márty.jpgMárty nám napsal report a super fotky ! "Byla neděle a já měl naplánovaný kolo s Robem. Cílová stanice Monkey trail. Ten den začal jako každej jinej víkendovej…"

Ráno vstávám s rozlámaným tělem a přemýšlím kam dnes na kolo. Byly dvě varianty – jako hustý XC ve směru Sněžná-nádraží na Rotavě – Studenec –Oloví –Rotava – Kraslice (v mým ranním stavu nemyslitelný) . Vezmu velkou helmu a jedem na Monkey trail. Až v závěru dne jsem zjistil, že to bylo na fyzičku prašť jak uhoď. Po obědě sedám na kolo a kolem bublavskýho statku svižně pln elánu švihám na vrchol. Nasadím velkou helmu a sjezduju směr Kraslice. Levíčko, pravíčko teď sehnout je tam lano od vleku na Matyldě a znova do pedálu, jedu jako Peat ( aspon si tak připadám).

 2007-04,29 Rob.jpg

Na výjezdu k Vyhlídce se pocit vytratil, já na brzdách a ženská loví svýho amrdola před mým předním kolem. Docela to byl nervák jak chrčel. Tyhle malý plemena jsou zakomplexovaný . Není nad to mít doma pořádnýho psa (Muf je jednička) .

U Robyna ještě káva a pak jen výšlap na Novou Ves. Je to trochu delší, ale kecáme tak to jde. A je to tu, dávám helmu, chrániče, rukavky a vyrážím za Robynem . První pasáž je po prašný cestě, hodně zábavy a MX. Pak brzda a levíčko na 90 do náletu smrčků a modřínů. Nařadíte v předu prostředek a vzadu tak 4ku od spodu a jste v tom. Klikatí se to mezi kamenama, kořenama, klackama, stromama jo taky rašelina tam je – prostě hrozně srandy. Jak jedu na oči tak si některé pasáže najíždím 2krát, ale i 4krát. Celá tahle sranda tě vyflusne u toho kýčovýho baráku co tam jezdí i Nova točit hlavní TV…

2007-04,28 Rob.jpg

Nadšení nic než nadšení. Jedem znova. Sedačky vysunout, nařadit kašpara, helmu, chránítka do báglu a hurá nahoru. Na vrcholu potkáváme Šagiho na své Suzuki 250 pár slov a jedem každý svou cestou. Teď to dáme celý na jednou, docela nevinný slova, jenže ……. Po třech minutách neudržíte rodla rovně a jen se debilně řehtáte,  než se vám to zavře a dete přímo na d…u. Jo a rašelinu projedete o 1cm vedle a boříte se po náby v léčivém bahně. Nic proti tomu, ale vůbec mi to nechutnalo jak se dostalo mezi zuby.

2007-04,02 Márty.jpg

No a když tahle zábavička končí a na dohled je vytoužený asfalt, šlápne Rob před váma do pedálů a pokračuje ještě v poslední části tratě. Tu jsem opravdu nečekal, máte nařazenou velkou a kopete a kopete až si spálíte trubky a zakyselíte stehna.

2007-04,01 Márty.jpg

Monkey jsem projel a vím, že spoustě lidem se líbit nebude. Co je na tom super, že nahoře do toho šlápnete a pokud nejste jelita tak ho bez šlápnutí proplujete.
Tak se mějte! Ahoj – Márty.

Jo ještě jedna věc. Neměly jsme sebou žádný fotoaparáty a kamery tak jsem udělal pár snímků po dojezdu domů, (když to můžou dělat na 720, kde se vyfotěj jak vyndavaj nebo zandavaj kola z auta) . Takhle vypadalo moje kolečko po průjezdu již zmíněnou rašelinou..

 márty02.jpg

A po půl hodince co jsem byl doma ( to je pro tebe Jaroslave – návod jak se o kolo pečuje :o) )

 márty03.jpg

 Co závěrem : večer jsem se najedl, lehl do postele a chytl nehoráznou střevní virózu. Celej večer jsem blil a sral. Ráno do práce na dvě hoďky a zas do postele. Pondělí a úterý jsem proležel při hořkym čaji a rohlíku. Tak se nezlobte že to píšu až teď…

márty01.jpg

Tak ještě jednou Ahoj Márty

A my děkujeme ! PS: Tuhle poslední pasáž jsem asi publikovat neměl, co? :)

2007-03,03 Zuzka.jpg

2007-04,03 Márty.jpg

2007-04,27 Rob.jpg

11 komentářů pod “Tak jsem to projel !”

  1. ueeeeee

    no ty fotky sou hell

  2. smažka

    to je moc :)

  3. ajdam2

    ten gap je docela drsnej…:-)

  4. fousmen

    az budu velkej tak chci taky delat takovy pekny fotky :D

  5. DD

    kvalitni prace…pijete malo piv

  6. pitris

    to zeleny rb je uplne nadherny !!!!

  7. 100klada

    Zelenej dragster s bilejma “sestkama” byl vzdycky muj sen!

  8. tomaass

    krásný fota

  9. eM Tý

    málo fotek z parkoviště, jinak super:-)

  10. pitris

    jaj ten gap je solidni kudla :-)

  11. idmi

    jako fotky fakt luxus.

Komentář: