Motocrossový úterý

22119.jpgNo v úterý a v pondělí jsem vyrazil do Prahy za Petrem H, pozvání na grilovačku se neodmítá, a v uterý s MT a PH A DDD na trip po MX lokacích. Klik na víc. 

Tak večer proběhl v milé společnosti, kuřátko a vepřík, salátek a káva, ach ano. Spánek vydatný, vstávání bez stresů, 11h sraz s MT a Andym již v místě motocrosování.

Mezitím jsme s Petrem nakopali dva nový skoky, aby jsme taky něco udělali. Teda, ani jeden není zadarmo, jeden je takovej gapík přes skálu s úzkým asi půlmetrovým dopadem, a ten druhej je trensfer přes rokli, s cca 5ti metrama na brždění, končí skálou. Muhahahá, nicméně jdou oba dva, i když na ten druhej se odvážil jen Heinas, a smykem zastavil asi 30cm od deadline. Uf. 

22119.jpg

Pak jsme si šli zaskočit místní gap. Má ten je dopad, kterej jsem kdy pocítil – skoro ho ani nepocítíš. Petr zde krásně dočista, nicméně to vypadá že jde na předek, což už je tak nějak přirozené.  Dali jsme si to asi 4x, nicméně bylo třeba jít na další věci – je toho tu tuna.

 2054.jpg

Přes dropík jsme se vrhli do vedlejšího ďolíku, kde je toho tuna. Zde proběhla menší fotosession, Manas vzal foťák a udělal dobré fotky, za což díky, páč já pořád fotím a nic nemám – super. Dlouhý zasílák je opravdu mocný, nejmocnější ! Jednou jsem to o kus přeletěl, ale jak říká Manas : "Aspon víš, že kdyby to mělo o metr víc, tak by jsi to v pohodě skočil." Jojo, ten se vyzná.

16102.jpg

Bohužel Andy si tu celkem hnusně dává přes Achilovku, páč se mu hejbou pedály při no footu, a tak končí. není vůbec freš, a asi za 3 minuty už modrá a otekjá. Snad bude v pohodě. Nemilé nemilé.

8160.jpg

Nu, MT ho veze domů, a já s Petrem směřujeme do Karlíka. Petr mě bere na poznávací jízdu po Praze, lokty z vokýnka a čumím na těch lidí ! Ty voe si jako děláte prdel s tím Karlovo mostem? Dyť tam nebylo k hnutí ! Ale těch kundiček, no teda, samá broskvička a hubený tělíčka, drahý šatičky a kabelčičky a brejličky a načesaný vlásečky a krásný obličejíčky.. Díky Petře, byl to zážitek !

V Karlíku se opět scházíme s Manasem, a jdeme na Franta trail. Jdem až nahoru, a teda je to fakt mnoho. Jen votáčky, v mega rokli, z centrifugy do centrufugy, já např všude v těch centrifugách jdu na dorazy, jen to projet nějak obstojně je těžkej úkol ! Dál jdeme na takovej dřevěnej odraz, kterej je skoro dokolma, a jedinej kdo na to má morál je Manas, na fotkách to nevypadá tak vostře, ale je to děs.

6206.jpg

Dál ladíme zbytek tratě, je to takový všechno zchátralý a polorozpadlý, a přitom je to tu úplně super, nechápu proč tu někdo něco netvoří, já tohle mít kus od domova, neváhám. I když ono z Prahy to zase tak blízko není…

No a nakonec končíme na těch kvótrech dole. Manas bohužel likviduje přehazku, což ho vyřazuje ze soutěže o rozbití si držky na cca 7m trensfru. Otvírám to, hrozná rubačka, na odrazu kvótru mi jdou dorazy, hehe. Petr taky zkušeně, dáváme to asi 5x, tohle už je vopravdovaj polet !

1704.jpg

No a zjišťujeme, že už je 17h, a že jsme v nejlepším a v nejlepším je nejlepší co? Přestat. Takže to balíme, a jdeme k autu. Tady ladíme program na další dny, co a kde a jak a tak. Petr jede s Mansem zpět Praha, a já to beru přes Všenory domů, tam se ještě jedu podívat kdo že to tam jezdí. Potkávám Mavericka a Hasiče a spol., kecáme, Hasič čeká každým dnem narození kluka, tak držím palce, ať sou oba zdravý. Dáváme jednu jízdu, a já se asi v půl sedmý odpojuju, a mizím směr domov. 

Zastavuju se eště ne Vápence, kde pozoruju západ slunce z největšího dirtu, píšu si s Manasem zamilovaný smsky a říkám si kurva, že to bylo hodně dlouhejch, ale naprosto super posledních 6 dní. 

Jo tak za pár dní zase někde !

2453.jpg

21124.jpg

23104.jpg

1865.jpg

1768.jpg

1963.jpg

15116.jpg

13145.jpg

14132.jpg

12154.jpg

11203.jpg

10134.jpg

9140.jpg

 a Karlík ve tmě…

7183.jpg

5235.jpg

4271.jpg

3334.jpg

 2452.jpg

 

 

 

 

 

27 komentářů pod “Motocrossový úterý”

  1. Maverick

    ten transfer je mooooc asi tam zajedu ho trosku ohranit!!

  2. Maverick

    a havrosovi ktrerej to urcite bude cist musim prasknout to co me carys rikal abych nigde nerikal!! dal me jednu stickerku HF a 2 etnies a ze prej to nemam rikat!!! tak psssst

  3. KOLOhnatbriza

    Hm,tak tyhle buchty jsou dobry tak na koukani.Nedavno jsem mel s jednou takovou rande.Hadriky Replay a Diesel,bily mokasiny,vyfintenost sama.Jen v ty hlave mela nasrano.Pustil jsem par Briza original hlasek,ale nejak se to neuchytilo :)Kdyz me po cca 10 minutach prestala bavit,tak jsem ji vzal na Hory maji oci 2,at si holka posmakne :)Ja jsem se pobavil,akorat me krapet rozcilovalo,jak vedle me nadskakovala o vyjekavala.Po skonceni filmove produkce uz jsem jen mlcky sel vedle ni,aby pochopila,ze je cas jet domu :)Tyhle pipiny uz si fakt necham ujit :)
    P.S. Jeste mi chybi info o tom,kolikrat Heinik pichnul :)

  4. robyn

    a kolikrat nasledne nandal obracene plast

  5. tomaass

    v Praze je blaze

  6. oraNGE

    Ten první spot sou Vysočany?

  7. Caryfuk z Plzne

    Ha ha ha, Kolohnat briza 100 bodou. :)

  8. vasik

    poradite mi prosim kde je to prvni mistecko?

  9. Manas

    Kurfa. Asi je cas vyrazim i v Praze :-)

  10. důša

    to první jsou Černošice?? diks

  11. Čárys

    já nevím jak se to tam jmenuje, sorry…. Vzdycky mi zavazou voči a přivezou mě v kufru…

  12. Czert

    skok přes starýho maĹ?ase musim dát taky :)

  13. Medvěd

    to jsem rad ze i vam to v karliku delalo problemy.. nedavno sem se tam nahore v tech centrifugach trapil az beda.. jak je sucho, tak je to naky rychly.. a ty dorazy tam fakt chodej.. jednou sem to aj neustal .. ruce povolily.. mrchy slaby.. posilak do nebe je huste o moralu.. hehe. prave sem byl u franty .. a zrovna sme se o tom bavili. rikal ze tam byl a jak je sucho ze to tam tak pekne jezdí… :)

  14. Lukas-au

    carys ty me vzdycky pobavis jak si vzdycky vyjevenej z prahy :)
    toKolohnat: v tom kine si ji mel rovnou sahnout na kundu a byl by klid.

  15. vatt

    zdar
    tak první lokalita mi pripadá jako ten lom či co to je na pomezí vysočan a hloubětína

    když pojedete z křižovatky Kolbenova – Kbelská , Kbelskou nahoru (kbely prosek letnany) tak hned za křizovatkou je vyjadukt a zanim se ta silnice stáčí do leva a na pravý straně je vydět část toho lomu.
    byli jsem tam pojezdit a připadá mi že je to ono.

  16. Daniel

    jo prvni akcičky jsou praha 9 hloubětin vedle najezdu na průmyslovou ,kluci kde jsou ty lávky co jsou na tech fotkách ?? sou v tom lese za tim ?? diky Daniel

  17. eM Tý

    kluci děkujem, ještě přidejte mapu…

  18. Daniel

    myslím že když budeš chtít tak mi napiš na mejl ti to pošlu kde to je ( eM Tý )

  19. Daniel

    hele nevite kdo to tam točil tou kamerou měl bych zajem o ty snimky třea i vč fotek

  20. ddd - andy

    eM Tý: tak uz tom Danikovi odpovez prece.. :-D

  21. Tonda Kračman

    Danieli : to evidentně točí nějakej neznámej náhodně okolojdoucí turista :)

  22. Petr Heinik

    To Daniel – tocil jsem to ja. Uprimne, to video je natolik strasne, ze bych se touto cestou rad omluvil sve pritelkyni. Toceni neni opravdu zadarmo. V pripade zajmu, dej echo, klidne ti to vypalim a predam. Je toho ovsem tak 2min max.

  23. Čárys

    Chci to vidět ! :)

  24. Daniel

    jestli to má dve minuty tak se to vejde do mejlu pošleš mi to na něj petře díky bedjdb@seznam.cz

  25. Czert

    hmm ale ale danieli danieli copa ty seš za dobráka to mi teda pověz!

  26. Daniel

    no od kosti mě opravdu neposlali pošlete mi tedypls na mejl to vidko a fotky

  27. Maverick

    jooo svojetice sou mooooc hezkýýý

Komentář: