Dobrá voda – trať co má koule !

2055.jpgV sobotu se v areálu Dobrá voda u Jablonce uskutečnil první podnik seriálu 3dh cup ve sjezdu na horských kolech… Motocross a krvavý trenky inside !

Těšili jsme se s Čárysem, že si tam spolu uděláme pěkný víkend, jenže jeho povinnosti byznismana byly důležitější. Takže i přes to, že jsme tam byli oba nedávno trénovat, nabytých zkušeností jsem mohl využít jen já.
Na sever jsem vyrazil v pátek v pravé poledne společně s Czertem, xpivem a zbytkem pražský bandy, cestou nakoupili dobroty na gril a do JBC dorazili tak akorát, abysme stihli spuštění vleku a první lano. Na místě už byli někteří hrotiči, např hejnickej Kubajs, co se každou jízdu válí…

2455.jpg

Pro ty, kdo jste na Dobrý vodě nikdy nebyli, tak vězte, že to neni žádná bikroska z kopce, ale pořádně rozbitá dh palba. Jak by řekli brnáci, "Pyčo je to rozšukané jak pyča!" Škoda, že to neni 3x až 4x delší, dal by se tam jet snad i svěťák. Takhle to ti nejrychlejší jedou okolo minuty. Ale je to výživná minuta, fakt jo. Samá votáčka, kořen, boule, kameny, plus jeden dvoják. Pořád tam musíš něco řešit a dávat pozor, stopa se vyjíždí a mění a najít tu nejrychlejší dá práci.

13148.jpg

Páteční trénink proběhl super, sjel jsem to snad 20x, nahoru mě tahala poma, když si vychytáš, jak na ní, je to pohoda, ale některý jedince (spíš jedinky…) to tam párkrát pěkně povláčelo. Sestříhat z toho video, tak v Neváhej a toč tutově vyhraješ. 

5236.jpg

Večer se na místo postupně začalo sjíždět mraky známejch tváří, večer proběhla klasická párty, někdo v hospodě, někdo grilling, kecačka, tradiční témata: kola a čubky…

8161.jpg

 Na noc a na sobotu byl hlášenej déšť, ale za celej víkend snad dvě kapky, jinak sunshine, díky Ty nahoře!

Ráno vstávání, já pozdě, jako vždy. Začíná registrace a peklo! Hodně přes dvě stě přihlášenejch lidí, nářez. Fronta všude, na registraci, na vlek, na limču. Ale pořadatelé jsou operativní a zvládli to. Celý dopoledne trénink, zrušili měřák a jely se jen dvě jízdy. S asi na 3dháčku normálním hodinovým skluzem. Ale žádnej stres, spousta známejch, fandění, no pohoda. Hezký počasí přilákalo i hodně diváků, lidi jsou hladový po krvi…a my jim jí dáme!

1706.jpg

Výsledky budou na netu, ale jen zběžně: v bábách první Katarína, zařízla spoustu kluků, dobře ona! Druhá Sirena Pádlistová, dobře opsala stopu. V junckách výborně Kaschtan, je to zabiják, jezdí krásně. Druhej hejnickej Kubajsz, metrosexuál, co umí na kole. Třetí Klauzik, celopéro mu asi sedí.

4273.jpg

V jelitě třetí Krab, druhej Kubajsz(přivezl si lolitku, ten zná) a první nějakej domácí Adam Vagner. Jeho jízdu vidět, to je koncert!

No a pevný. Bylo nás asi 45, paráda, kluci zbrojí, všichni velký vidlice, spd, šlapou, děs. Já první jízdu na jistotu, stejně chybuju. Aspon vim kde zrychlit. Mezi jízdama usínám, přicházej mi říct, že sem první. Co tam museli teda dělat ostatní, to nechápu. Druhou sem si řek, že napálim hop trop. Samozřejmě trop. Na bouli nohy ven, já dopadám v nofootu na sedlo a ohýbám ho do pravýho ůhlu. Prej sjezdová tioga…pro jistotu si ještě sedám koulema na gumu, krásně si přes ně nakládám. Dojedu jen aby se neřeklo, sahám si do kalhot, krev. Super. Odřel sem si koule fest a ještě i narazil, bolí mě z toho břicho.

 12157.jpg

No nic, to je muj příběh. Nakonec mi výsledek z prví jízdy stačí na druhej flek, vyhrává Hendrich.
Tak toť vše, du si dát led mezi nohy. A vy neseďte doma a vrazte taky na závody, vidět po tý době kámoše je super!
MT
 

 9141.jpg

Jo, fotky jsme ukradli z Blbý děcka tečka klon .  A ne, Tomaassi, nebudem se o tom bavit. Ne, opravdu ne. Drž hubu. A vy ostatní, pro víc fotek klikněte sem . (Opět drž hubu, Tomaassi) A komplet výsledky jsou tady : Kdo jak letěl.

11206.jpg

3336.jpg

7184.jpg

 

16 komentářů pod “Dobrá voda – trať co má koule !”

  1. Čárys

    Kua, tak teď mě to mrzí o dost víc. No ale my jsme se taky nenudili. Zatímco si klucí rozbíjeli koule v dobré vodě, my s Petrem H jsme jeli maraton. 100km. Stay tuned, report bude :)

    Díky Emty za report, a koule ti brzy pofoukám ! Jo a voe, měl jsi jen o 30 setin sekundy horší čas než Klauzík na fullu, teda tys musel letět. Si zvíře ! 

    Tomaassi, díky za fotky. Jo a abych se nezapoměl. Drž hubu.
    Muhahahaááááá.

  2. Kábe

    v pátek sem sedačku ohnul ještě trochu víc

  3. el kloko

    Nikdy sem neměla tolik modřin jako po tomhle závodě :-D

  4. Šroubek

    Bylo to fakt peklo tolik lidí( 222 přihlášených), nestíhali jsme nic. Díky všem za účast

  5. eM Tý

    a to sem se ještě zapoměl zmínit o cenách, to je pecka! dostaneš toho tolik, že to ani neuneseš. a startovný za kilo, co víc si přát! českej pohár ať se stydí…

  6. tomaass

    Klauzík : nenecháme si to líbit, to je šikana :) :)

  7. tomaass

    jo jinak podívejte se na krásnou nálepku na EMO TĂťho autě, já jsem tak šikovnej, děkuji el kloko, matesoj a milhausoj za pomoc při lepení :D :D :D

  8. Bajza

    seventyx six naše trutnovská firma pěkný ježdění

  9. robyn

    a já zase zabloudil . sepisuju “málem jsem zcvoknul vol.2″ ale uz to neboli

  10. tomaass

    Bajza : váš dres je boží

  11. flathead

    brnaci nepouzivaji koncovky “e”, ale “y”..jo a drzte huby

  12. Čárys

    Hele moc fajn report je i u Filipa Matuše. Klik sem : http://www.filipmat.us/

  13. Mraca

    Maveho holka je nejvic:)))….skoda jen ze ma trencle NORCO….ehmm:D:))

  14. smažka

    terry přestává kouřit :)

  15. kaja

    jako vždycky na 3DH supr vík! těším se na další :-)

  16. jiřina

    sakra co je to za kundu????

Komentář: