Nová trať na Tankáči

5239.jpgTak včera jsme v deštivém odpoledni zamakali na nový trati na TANX. A teda, je to pecka !   

Už jsem jí měl dlouho v hlavě  a tak když byl konečně hnusnej den, a nikdo nikam nechtěl nebo nemohl jet, svolal jsem brigádu na TANX, a šlo se na to. Z 30 ti lidí, kterejm jsem napsal, nakonec přišli jen 4, ale to je v pohodě, tp stačilo. S Mórou, Tweetym a Berkym jsme stvořili pecku !

Je to úplně nová trať, jen lehce křižující stávající, ale jinak komplet nová. Začíná votáčkama, velkou klopkou, potlumovací boulí v zatáčce. Následuje gapík do rokle, s fakt hodně prudkým dopadem, dole mohutná klopka, a valíš na regulérní dirt, cca 3 – 4 metry, vysokej asi metr pade. Ten bude luskus.

Dál skok přes klopenku, hned náskok na další dirt, 15 metrů klopka, a mezi stromama další polet se přesným dopadem. Dál následuje kamená sekce, která ti vymlátí zuby, a to už jsme v půlce. A tam jsme to zapíchli, nebo byla tma.

Je to každopádně pecička. Už teď, a to je to čerstvě vyhrabaný, to jede jak kráva. Leč je to všechno ještě silně měkké, takže tam prosím zatím nejezděte. 

2458.jpg

Dál bych vám chtěl sdělit, že pokaždý když odjíždím z Tankáče, a to je třeba 2x tejdně, tak sebou odvážím plastový flašky a krabky od cigár, skořo vždycky válející se u přescesťáku. Jestli si vy prasata tam nebudete po sobě uklízet, tak si vás srovnám krumpáčem. Zatím podobrém. Takže doufám, že to přestane. 

Pár ilustračních fotek z minulého týdne, další fotky nové tratě nafotím nějak příští tejden, až to ztvrdne. Tanx žije, voe.

4276.jpg

3339.jpg

 1709.jpg

8 komentářů pod “Nová trať na Tankáči”

  1. ajdam2

    To vypadá pěkně.. :-)..jak je ta trať dlouhá?

  2. Wlk

    Ha, zkušenosti s prasatama(neni po desátý večer, tak slušně) má snad každej a všude. Nám do Kralup taky každej tejden přibude na dráhu minimálně pytel bordelu. Aby takovejm mrdkám uschnul a upad!!!

  3. Wlk

    A trať vapadá laxasně … Jen víc a houšť !

  4. pinďa

    a aj kse k tý trati dostanu????

  5. grada

    dobytek je všude a někoho chytnout jak dělá bordel je těžký, ale tratě se budovat musí i přes mrtvoly! :)

  6. Seth

    ano o tom delani bordelu by sme tady v Chebu mohly napsat slohovku a kdyz se nekoho zeptas tak ” neeeee my neeeeee ” ale pak problemy maj jenom ty co bordel nedelaj. (stavitele) takze jak rekl Hugo Toxxx “Necht se tento zebrak usere a mrdne sebou na zem”

  7. Hajda

    no jsem zvedav jak to vypada. podle fotek se neda soudit. ta druha dusanova je na bazenkach za nemocnici a ty zbyle dve jsou z trati co jsme postavili uz davno s klukama. ta se jela i o zavodech. doufam, ze to bude dobre…. ale chvalim! zacina zkouskovy, zadnej cas, snad alespon stavim podivat.

  8. Páník

    Ha, moc pekny…uz jsem vygooglil kudy tudy, takze az pojedu pres Tabor s bajkem, tak to ozkousim…doufam,ze si tam nerozbiju drzku, jak je posledni dobou mym dobrym zvykem:)

Komentář: