Stuntriding is not a crime

12167.jpgBrácha má jet letos nějaký exhibice spolu s Mírou Černým, a tak vyrazili potrénovat… Jak to dopadlo, se dočtete uvnitř, hehe.


Tak jsme si s Lenkou vyrazili pojezdit s Mirdinem na jeho tréningové letiště. Počasí super jen tak trošku kolem 30 stupňů…

Koukám Mírovo Kawa je již připravená, a tak začínáme jezdit. Myslel jsem, že Míra se bude s novým strojem teprve sžívat, a tak trochu se trápit. To jsem se ale seknul…. najednou začíná najíždět na kolečko a po chvíli, to čumím, tam dává 4 za sebou. Ten kluk to trénuje teprve 14 dní..neuvěřitelný. No holt talent.

1791.jpg

Jezdíme , jezdíme, točíme to dokola a najednou slejvák z jasnýho nebe. No chápete to? Čekáme až trochu oschne plocha a najednou přijíždí brutální policejní komando (dvě vydechlý Felície a z nich skáče pět nasranejch cajtů – asi museli přerušit svačinku). Jsou hrozně vostrý a začínají prudit… doklady papíry a tak – problém – nějakej teplej bonz.

11216.jpg

Letiště je místních kolchozníků a těm se asi nelíbí provozování stuntu na jejich zahnojeným plácku. Zkoušíme se s nimi domluvit, že vlastně o nic nejde, a že můžou být rádi, že nejezdíme na silnici. Uáááá, tak tohle prostě nemá smysl…kašleme na to. Přestáváme komentovat, Míra nenápadně fotí a opisujeme služební čísla. Prostě dělali svojí práci. Když konečně odjeli, sedáme na motorky a proháníme se tam dál. No co zákaz vjezdu tam nebyl…někdo ho totiž ukradl..

7197.jpg

Taky se na nás přijeli podívat Šíša s Janou – hmm to je co říct. Děláme ještě pár fotek a pak už to balíme. Zase jsme strávili celé odpoledne na letišti…no není to krása 

10147.jpg

Mimochodem, kdo neznáte Míru Černýho, tak vám ho trochu představím.

Ten blázen začínal s motocrossem, ze kterého se pak vrhnul na freestyle. Za pár dní (a zhmožděnin) se naučil back flipa a chystal se nám to všem ukázat v Sazka Areně. Tenkrát ho tam dal jenom Kuchta… týden před dlouho očekávanou akcí si bohužel při tréninku rozsekal kotník namaděru. Taky je třeba zmínit, že Míra se beko učil ne do vody nebo do krabic, ale na pár balíků sena…fakt nechápu.
No pak odjel s Filmkou do Číny, kde střídavě jezdil exhibice v autě a na streetovi. Po půl roce odsud s úlevou odjel a teď se věnuje stuntridingu…zatím…

Link na víc fotek Míry je tady a taky tady.  

9152.jpg

8175.jpg

5252.jpg

6223.jpg

4291.jpg

2474.jpg

1 komentář pod “Stuntriding is not a crime”

  1. lukas-au

    Tyjo carys ty si fakt medialni mrdka :) podle nadpisu to vypadalo na nakou prestrelku nebo co. a kdyz vidim ty felicie to je mi tech chlupatejch skoro lito. tady u nas v sydney ty rozmazleny polisove ted dostali par lotusu aby mohli honit libanonce s jejich vytunenejma WRXkama… ty kolecka a naklony to je fakt parada respekt jim.

Komentář: