3MX cup – Hejnice

17102.jpgTak i já jsem se nakonec odhodlal, a vyrazil na závody 3DH kapu. Vsichni mi o tom povídali, jak je to super – a tak jsem vyrazil – a jaký to bylo ?

Bylo to super. Na trip jsem vyrazil ve čtvrtek po práci, přes Čerčany, kde jsme luksusně pojezdili na nový lokalitě – díky Tůrovi za provedení. Na Kartmenu foukalo silně a nárazově, tak jsme to foukli do lesa. Zde tratička, skoky, klopky, nějaký ten drop a celkem monstrozní step up. A dirty. Slušné.

Nakonec jsem pokračoval dál, navštívil Petra a Zuzanku v zahradním domečku, dostal napapat, (díky) a pokračoval jsem směrem noční Praha. Praha byla zlatá jako vždy. Paráda. THX 2 Pávek.

1808.jpg

V pátek sraz s MTým u RB centra, a frčíme směrem Hejnice. Cestou přibíráme blbý děcka tečka klon a kolem poledního jsme v Hejnicích. Parkujem na louce, nějak to ladíme aby jsme spinkali rovně, a jdeme se podívat na trať. Cálujeme 50 kč za vlek, vycházíme si to ještě až na start, což je o kus výš než končí kotva, a jdem si to promrskat.

7215.jpg

Tak trať mě mile překvapila. Žádný že by sis to na oči projel až dolů. Tady se skáče, kamaráde ! A to tak že dost.

Takže, start je v lese, 5m a hned celkem technika – zatáčky a klopky v lesní směsi, s příchutí kořen a kamen. To tě vydrtí na louku, 10 m rovně, a pak levíčko a boulovatý motocross. Hodně naklouzaná pravá, přejezd cesty, esíko a rubačka na dřevěnej cca 5m posílák do zatáčky, váže levá 300. A mrsk, ke skalám, naklouzanej černej bordel a kořeny, tohle nebylo úplně zadarmo. Zavřený točky, lesní esko, váže levá odkloněná, gap přes potočák, pravá kvótr, dirt. Dirt je svině, krátká jak prase. Ještě že mi MT ukazuje rychlost, jinak bych to rozrubal, a zabil bych se. Dík. Horizont, dvě stě, pravá a pravá, posílák 6m, trens levej váže klopka pravá, postupák levej, 10m rubačka, cíl. VELICE VÝŽIVNÉ. A dlouhé. Časově jako v Karlovicích. To de.

14146.jpg

Moc se neptáme, a žvejkáme si to. S Mtým ladíme nějaký stopy, on tak – já jinak, a po cca 2h lítání už lítáme. Jednu jízdu solíme za sebou skalky, MTý už přes závit, cuká mi a jde na držku. Hrozně. Muhahahaá. Strhává si ten samej bok jako v Karlovicích. Už se těším, jak mu Septonexem v depu naložím. (Roztrhnul si gatě, až mu viselo péro ven, paráda.)

V depu mu nakládám. Neřve. A to je to Novikov. Luskus.

16115.jpg

Tím radši končíme tréning. Grilujeme, kecáme, a kluci polykaj první flašku vína, což je rozjíždí. Především Carlos je děvekchtivej, a po zjištění že ve městě je pouť a disko, je rozhodnuto. Jde se trsat !
Disko je zlo. Já vědom se toho, že už jsem 3 dny nešel spát před 4tou, na to kašlu, a balím to asi v půlnoci. Opouštím kluky ve chvíli, kdy MT má v trojce rum, Milhaus 4 absinta, Biker Vlasta slaví narozky a Tom ass  už neví čí je.

img00116.jpg

Párty je strašná. Fotky dodáme později v samostatné galerii. Mtý se válí s barmankou po louce, návrat v 6h ráno, bere si židličku a jde si sednout na dirt. Je to frajer ! Muahhaááá.

img00183.jpg

No nic. Druhej den je sobota, a my teda budeme závodit. Přijíždí Petr H, a tak mu sekunduju a jdem to nalítat. MT se vyvaluje na dece u vleku, zaujímá strategickou polohu a s rukou pod hlavou a vystrčeným plejtvákem se zubí na projíždějící jezdce. Labužník !

1011.jpg

No Petr jezdí strašnej motocross. Ten vršek v lese, to je děs. No to jen tak mimochodem. Je tu i Matušík, lítá jak střela, Krab, Kubajsz, Cedrik, ty voe tady je lidu. No 4 kategorie, ženy, juníci, HT a Full. Jedu Full.

No nic, přejděmež rovnou k věci. Startuju, celkem ok, cesta, za ní MX boule jedu hodně vlažně. Přejezd další cesty, ok, paleťák, mrda, votáčky, ok, skalka, ok, Esíčko před gapem, hrůza, gap, divně, pak už až do cíle ok. No v tréningu mi to šlo líp. Klasika. Nicméně jsem 7mej, což jsem nečekal. Vyhrává Petr, kousek za ním Matušík, Krabice…Kubajsz myslím spadl z rampy, nebo co. Nebo vlastně ne. To bylo jinde.

15129.jpg

No a jdem na druhý kolo. Tady to nějak mrvím, nahoře si mě Fík a Kubajsz dávaj hláškama jako vytuhni a pod, no ještě že jsme vyrovnaná osobnost a nemůže mě to rozhodit. Vršek tak nějak normálně, v MX boulích zase blbě  a na konci se my to zamyká, píchám si klacky do břiha a jdu do nuly..Bída bída. Ach jo. No ale do cíle to ještě solím co se do toho vejde, určitě tu bude někde kotel kolem Mtýho, nechci ho zklamat. Tak to ještě ženu, a jsem odměněn hláškou „je mi na blití z toho jak jedeš.“ Děkuji MTý !

 2500.jpg

Petr se přesně před MTým skládá na bok, hrabe ručičkama v bahínku, naklaplej v nášlapech, nemůže se zvednout. Video dodáme. Moc. Tím pádem dojíždí blbě, ale čas z prvního kola mu stačí na druhý místo, vyhrává Matušík, a junckách Kuba Šosvol. Manas je třetí. No a je to za náma.

Tak a my se jdem podívat na vyhlášení, klucí dostávaj super ceny, trika mikiny a tak, a my to pomalu balíme. Jedem směrem Liberec, páč jsme domluvení s Moxem na nedělním pojezdu. Super.

Celkově když to mám zhodnotit, tak dávám hodně bodů – trať super, ne dlouhá, takže se tolik neznavíš, skoky, klopky a pořád se něco děje. Organizace slabší, časomíra dlouho nejela, ale celkově hodně volná atmosféra a pohoda. Ceny lidové, a lidi fajn. A ty štětky na Disko, nejvíc!


Takže když to půjde, přijedu i na další 3DH. Díky všem !

Fotil : Carloss -THX.  

a mnoho fotek z kalby najdete tady : klik 

8188.jpg

 6243.jpg

 13165.jpg

12177.jpg

 11103.jpg

9164.jpg

 5270.jpg

 4320.jpg

3377.jpg

26 komentářů pod “3MX cup – Hejnice”

  1. dhmiki

    hm slušně

  2. tomaass

    ty vole ty seš rychlej, galerka z party a něco z nudnejch závodu na bulváru fuckingpack.ic.cz, jdu na to taky mrknout :-D

  3. flathead

    hezky fotky, proc nejsou ale na drzaku? :)))

  4. eMTy

    jj, nebylo to tam zlý:-)

  5. karloss

    jo trať byla hravá, supr!
    hele tomaassi už si prodal ty kotvy? kolik si za ně dostal?

  6. Tůra

    peknej reportik,ja jsem bohuzel nesehnal ten odvoz a tak jsem trcel doma,no mozna to bylo lepsi:-)A slysel jsem,ze party bylo docela good,hehe,vid Vlasto?

  7. FunThomas

    Vlasta byl kouzelnej oslavenec :o)) Nasračky, nasračky to je vůle má……….

  8. milhaus

    jo bylo to moc pěkný :D

  9. Čárys

    Milhaus ! Ty tvoje fotky jsou dost! Oni tě znásilnovali násadou od koštěte? To je moc!

  10. el kloko

    Čárys: Ale vyloženě se mu to líbilo :D

  11. xCiNx

    vypada to na pekny zavod !

  12. Dann

    skvělej závod..

  13. Flora

    zda se mi to nebo ma EMty furt ty stejny trenky?

  14. milhaus

    čárys: už to tak vypadá no :D

    el kloko: já sem se bránil, ale nešlo to :D

  15. Mára

    Hmm ten můj let na hubu na tý fotce vypadá fajn :-D

  16. kotleta

    jeff:proc jsi nezavodil sragoro?

  17. Čárys

    Tak teď jsem koukal na výsledky. A i s tím zastavením jsem se zhoršil jen o půl sekundy. Tak to mě začíná trochu zpětně mrzet. No nic, to jen tak sem si musel postěžovat…

    :)

    vásledky si můžete stáhnout tady : http://www.dolekop.com/data/2007_3dhcup_Hejnice.xls

  18. prcek

    ten na tom streetovym ravu je fakt hustej….:-)

  19. dhmiki

    se mi libi jak mu dycky nakladaš tou dezinfekci!!!

  20. Čárys

    Když on to chce, on si o to řekne, on to vyžaduje !

    A já rád, já rád…

  21. Hoonny

    milhaus : divim se že ještě nemáš od těch horsefuckers nabídku na sponzoring trenek – neb co akce to jedny v čudu. Testman bys byl výtečnej ;o)

  22. brody

    miluju když bulvár spolupracuje s bulvárem:D

  23. APX

    Čárys: Až příště přijedeš na Ještěd,seženu lidi aby ti obalili auto toaleťakem – na ty ubrousky v rukavici sem přišel dneska když sem je vyndal z pračky!!!:D

  24. Čárys

    4: APX : No nekecej ! Tak to na to mužu říct jen jediné : Muhahahaááááá !

  25. APX

    KOKOTI JEDOU!!!!!!!
    :-)
    :D
    STE KOKOTI HLAVNĚ TY TOMAASSI

  26. prochy

    suprovy byl sem se kouknout:D

Komentář: