MČR Klínovec – co a jak a tak

3034.jpgTak je za náma MČR v DH, a já plnej dojmů sedím v noci u kompu, a mydlím vám tu report. Jak jsem to viděl já, se dočtete uvnitř…

 

Tak na Božák jsme přifrčeli ve čtvrtek v noci, MTý už na parkingu, zabral nejlepší místo, super on. Dáváme pokec, decku červenýho, a kolem půlnoci lezem do dodávek, a chrupkáme. Zima je jak kráva…

Je tu ráno. Ach ne, mrholí. Nová trať, bahno, to nezní moc dobře, spíš vůbec ne. Nicméně jdeme na to kolem 12h stále za jemného mžení.

Něco k trati. Idea Petra Heiníka doznala po tunningu ETbikez crew tu pravou příchuť motocrossu. V trávě se vyjely boule, sem tam vykoukl kořen, odkloněné svahy se staly prověrkou techniky snad všech. My jsme to nějak naladili, pokoukali, a po absolvování asi 5ti jízd uznali, že bude vhodné počkat, co s tratí udělaj stovky sjezdařů v sobotu. Tenhle večer jsme lehce pogrilovali, já jsem si mohl půjčit Audinu 4×4 se sekvenční převodovkou což je věc kterou jsem už dlouho chtěl zkusit, tak jsme vyrazili nechat trochu vzorku na Božídarské silnice – děkuju za půjčení, a sorry za ty gumy, když ona chtěla tak jsem jí dal…
Naštěstí jsme se nenechali zlákat Kolibapárty (jak jsem byl ráno rád) a lehce rozlámaní – neboť občasnému válení jsme se nevyhnuli – jsme chrupkali až do sobotního prosluněného rána.

2555.jpg

V sobotu se tu už hustě zaplnilo lidma snad odevšad. Přijela Morava, přijelo Německo, Slovensko. Z Čech celá špička, krom PH, kterej si léčí sloní nohu a ťapká o třech. Já jsem se rozhodl, že si to tu budu dávat na plackách, jako návrat zpátky ke kořenům, a taky proto, že mi Jarda shodou okolností na Kozzách nabídl šponzoring na Five-teny. Jelikož je ještě nemám, a Kubajsz je zlatej a má taky malou nohu, půjčil jsem si je od něj – a je to fakt pecka. Noha drží, v zatáčce můžu dávat motocross, jsem happy. To jen tak mimochodem.

Nicméně objevuje se můj obrovský problém zde – a to je fyzička. Jsem dámy a pánové totálně v prdeli. Bolej mě ruce, nohy, hrůza. Sezóna je strašně dlouhá, a ty naše 3 denní vejlety a celonoční mrdačky s Mtým každej tejden nejsou zadarmo, to teda ne. Trať jedu max na 4 zastávky, a to ještě tak, že zastavuju vždy totálně v detu. Co to kua je?  Poslední jízdy chodím pravidelně tak 2x-3x za cestu dolů na držku, a začínám mít pocit, že v neděli to bude pořádná válenda !

16121.jpg

Chvíli jezdíme s Kaschtanem, chvíli s Kubajszem, chvíli se snažíme držet Adama, je to bombírung a pecička. Je tu i známý fotograf Robyn Trnka, takže se všichni snažíme, hehe, být krásní a pózovat. Aspoň teda my s MT.

2939.jpg

Nu, tréning je u konce, já zválenej jak pes, dnes asi 10 pádů, buď moc plynu, nebo blbě zatáčku. No to jsem zejtra zvědavej. Večer jedem nahodu na Božák na Pulpiho promítání. Sice nemáme pozvánku, ale já nevěděl že je to pro zvané. Nicméně nakonec jsme vpuštěni a čekujem to prehistorický peklo.

Co k tomu říct. Je to teda fakt pravěk. Já, kterej jezdím DH někdy od roku 03, nechápu z toho. To bych nemoh já. XC kola, sedlovky vražený proklatě vysoko u pasu, elasťáky, a hroznej kotel. Největší držky tak v 60kmh ve špindlu. Trial jak prase v kamenech. A zlatý hřeb, Franta Mrázek a jeho monstrózní polety v době kdy skočit cokoli bylo umění. Největší bůh. Po promítání a žraní koláčků (mňam) sedíme eště venku, a decentně probíráme trendy v mrdačce s Dušánkovou přítelkyní. Nakonec i trochu tý normální debaty, a celkem brzy to lámeme směr Jáchymov a spaní. Zde bych chtěl vypíchnout strakonickou krů, která nezna lepší cesty, štrádovala si to do Jáchymova pěšky. 12kmh. Respekt ! 

2744.jpg
 
A je tu něděle, DH den. Ty jo, a teď toho mám tunu na konečcích prstů, úplně se mi chvějou nad kláveasnicí… Ani nevím, jestli se do toho mám pouštět, neboť co se tu dělo tenhle den, to prostě bylo moc. Asi to jen tak nastíním, neboť vypisovat to slovo od slova se mi fakt nechce, je půlnoc a já chci jít spát v klidu a ne s vysokou tepovkou. Ale jen tak stručně.

Fakta dne :
- Sem tam je k vidění krácení tratě lesním podrostem, mlíko chybí, odpovědní lidi na to kašlou, chápe se toho z nutnosti Matušík a Kamil, což je jim posléze samozřejmě vyčteno, protože to nemají v popisu práce.

- Mr. Tlustoš už letos údajně potřetí nestíhá start semifinále, leč potrestán za to není. (pozn. 18.7.2007, v 12:40 – čárys – vysvětleno v debatě pod článkem, thy 2 all) Trochu divné. Že by mezera v ročence? Vznášíme dotaz.

- Ročenka dle vyjádření pana Marka neexistuje – prý letos nevyšla, to co vyšlo, jsou propozice. Na dotaz jak je to možné, že je v tom takový bordel, odpovídá lakonickou odpovědí : „to víš, není všechno dokonalý“. Ano všimli jsme si.

- Pískači především čumí, a nepískají. Když jede sanitka nahoru, a Henďa na trati solí, je zastaven v poslední chvíli. Kdo viděl ví proč.

- Nepochopitelně se uzavírá a otevírá trať během závodu. Někteří jezdci tak mají možnost jet spodní část asfaltu rovně, bez výjezdu do boku.. Po jejich projetí je trať opět zamlíkována. Viděno na vlastní oči. Co to mělo znamenat?

- Závod MČR není bodován. Takže se počet bodovanách závodů ČP snižuje na tři. Tomu říkám pohár. Např v Expertech se ani nevyhlašuje mistr, nedostaneš body, proč to vlastně jet, za 300kč privilegium nechat si změřit dvě jízdy?

- Od Toi toi sponzora jedna naserbudka na 3 dny pro celý pohár? Se plácli ale přes kapsu.

- Vzniká nesmyslná kategorie cizinci, ty museli bejt šťastný – proč, prosímvás? Se bojíme konkurence, tak je vseparujem do Auslander gheta?

A mohl bych pokračovat ještě dlouho. Nicméně, jdem zpátky k ježdění, protože to je to, co se tu dělá pořádně.

 2649.jpg


Náš geng
má průřez celým startovním polem – od HT přes Hobby, až po Elitu.

Nejdřív na to jde MT, ale háže držku, surfuje bříškem v lesním podrostu. Padají i další a další alegorické vozy. Většina lidí se s tím fláká, neboť nejde o body, takže jediné co a jak, že podle vyjetýho umístnění budeš startovat ve finále. No nic, jdu na to taky.
Nahoře jsem lehce nervózní, neboť naprosto netuším, kde mi dojde, ale na to že mi dojde, můžu vzít jed. Předsevzetí nějak to projet a nevyválet se celkem plním, i když někde to mrvím, a dole sedím a nešlapu – jsem znavenej a to hrozně. Několikrát si řikám, že si ustelu, abych si odpočinul, ale všude by to bolelo, a tak jedu. Dole vyloženě vlažně, ze sedla skoro nejdu, a i tak to celkem v cíli jde. Evidentně se flákali všichni.

 img_2013.JPG

Nějak probíráme situaci kolem DH, a mě se nějak vytrácí jakákoliv motivace a chuť dál dnes závodit. Je vedro jak prase, bolí mě hlava, MT podává protest, všechno je tak nějak na houby. Nakonec jsem ale přemluven MTým (mimochodem dojel 5tej) ať ještě jedu. Tak jedu.

12185.jpg

Na druhou jízdu mám jasnej plán. Pojedu dokaď mi nedojde, a až mi dojde, tak spadnu. Superplán.

Vršek mi celkem vychází, kde můžu, tak si sedám, tím se šetřím, a je to kua znát. Skok pod lanem tahám do vejšky, aby sem se prolít, a i pak to nějak vychází. Traverzy radši pomalejc, dejchám jak astmatickej hřebec v říji, a už je tu votáčka nad Vancouverem, ta mi sedla, tak když už tu mám takovej pěknej speed, tak tam vletím, ne? Ve Vancouveru mě to háže úplně mimo stopu, ječ nepolevuju a držím to, padni komu padni. Jsem za, nějak to vyšlo, a už tuhnu a fest. V jedné lesní vracečce se zamykám, naštěstí tam stejně jedu skoro krokem, takže jen na koleno a řídítkem k zemi. Hážu si prach od dřžky a kašlu celou cestu dolů. Nějak už to domrskávám (samozřejmě sedím všude) a do posledního lesa to pouštím v plný, buď to vyjde, nebo se tam zabiju, vychází to, a cíl je tady. Tak a jsem s časem 5:00 osmej. 4 lidi předemnou v jedné sekundě, kruciš, je to vyrovnaný… 

11112.jpg

Kaschtan vyhrává Juniory ! Letí dost, mám z něj fakt radost, je to mladej pankáč, nemeje se 3 dny a spí v plesnivým stanu, nemá ani náhradní patku ani pedály, a první co si jde z výhry koupit, je pivo. Miluju tě, bejbe ! Druhej je Kuba z Hejnic… Nic si nedarujou, hehe. Klauzík si dává na držku, a to dost, snad je ready. Tomass padá, Czert lepí, Kája je v klidu…

Experty vyhrává JOUDA! To ste nečekali co? Já taky ne, je to prostě strakonickej bůh! Velká gratulace, pane.

V Elitě jde Matušík na držku, Adam s přehledem a dole v sedě, v klídku a na oko to vypadalo v pohodě. Je to mistr a Mistr ČR. 4 sek za ním Kamil, Charvát, atd – klucí, jedete dost… Čert opět největší motocross.  Výsledky prosím zase hledejte jinde, já je v hlavě nenosím…

A šlo se vyhlašovat. Tleskalo se, Kaschtan byl happy, šáňo lítalo a blesky bleskaly. Jo a ta 720 na Kaschtanovo kole je vidět mnohem víc než ten nápis RB, muhahahááá.  

No a je tu nějaký závěr. Tak mistrák je za náma, sezóna se pomalu chýlí ke konci, a tituly se rozdaly. Božák byl suchej, lidi byli super, hodně se padalo, hrotilo, pilo, hádalo, prostě bylo to moc zajímavý, a kdo nebyl, jako by nebyl. I přes ty všechny prudy a organizační chyby to bylo fajn. Tak a jak jste to viděli vy ?

Fotky nafotila 2426i.com krů – velice děkuju !

A další super fotogalerii najdete tady :  etbz.

A ještě jedna hodně povedená galerie je TUDLEC
Zčekujte – fakt paráda.

A kompletní výsledky najdete tady

17108.jpg

 24103.jpg

23113.jpg

Klauz s Tomaasem za assem 

21136.jpg

22131.jpg

 2068.jpg

 1980.jpg

 1890.jpg

 15136.jpg

14154.jpg

13173.jpg

1024.jpg

9173.jpg

8197.jpg

7224.jpg

 6252.jpg

 5279.jpg

 4332.jpg

 3390.jpg

 2554.jpg

dsc00827.jpg

dsc00824.jpg

dsc00818.jpg

Tak to byl odshora dolů průřez tratí. A trocha modelingu nakonec : Vítěžem se  stává : PLAMEN !

2844.jpg

83 komentářů pod “MČR Klínovec – co a jak a tak”

  1. tomaass

    ty jsi rychlý

  2. prochy

    dobře vy

  3. zvolouš

    tak ses kámo trochu seknul….já šel z božáku dolu přes les a ne sám…to byla jiná partička co to obešli pěkně po asfaltu. jinak dobrej report, jako vždy….

  4. robyn

    jsi přísný a děsně rychlý :) na kole i u klávesnice,možná i v sexu,což není nic moc,ale o tom ví své asi jen MT, no a fota Mad Maxe mě dojímají :)

  5. Pádlista

    ad. Toi Toi – pokud je mi znamo si naser budku plati poradatel sam a za plnej kotel. To je teprve sponzor jak se patri :)

  6. Bart

    nevíte jestli to zas ebudou dávat na čt2 jako minulej rok?

  7. Bart

    budou*

  8. sfy

    budto si byl tak rychlej nebo ja tak slepej ze sem te nevidel jet carys

  9. Balůů

    Jo taky sem o tu jízdu přišel :’(

  10. Bystrouš

    No já nevim, ale trať pod lanovkou vedla jasně nahoru, a ten kousek mlíka to jenom měl doplnit, každej kdo jel spodem by měl bejt nějak potrestanej ne? protože by to bylo zkrácení tratě…

  11. eMTy

    holt tlusťa je asi filozof a vymyslel, jak se co nejmíň unavit. to mi prostě nepřišlo fér vůči všem ostatním, který tam čekaj poctivě pul hodiny před startem. zvlášť když je to dobrej jezdec a tohle nemá zapotřebí. to, že v ročence jsou mezery je fakt, ale taky to nepojedu na kole s motorem, i když to tam neni výslovně zakázaný…jsou prostě věci, který se podle mě nedělaj. ale pokud u někoho převyšuje touha být dobrým závodníkem nad pocitem být dobrým člověkem, musí si to přebrat sám. howgh

  12. Keli

    eMTy: znam Tlustoprda urcite o hodne lip nez ty a s cistim srdcem muzu rict, ze to neudelal naschval. A za to dam ruku do ohne. Start nestihl cca o minutu, myslis, ze to lze naplanovat, kdyz lanovka jede cca ctvrt hodiny?

  13. Čárys

    4: Pádlista : Tak to je teprve něco !
    4: Zvolouš: Aha, sorry… Nebyly to vlastně strakoničáci? Myslím že jo…

    4: Keli : Sice si se ptal Mtýho, ale první asi zareaguju já. Myslím že to jde. Myslím že třikrát za sebou je to divný. Myslím, že když jedeš z Moravy takovou dálku, tak by ses měl zajímat abys byl na startu včas…

  14. xCiNx

    nechci se do toho nejak montovat , ale jel jsem nahoru lanovkou s jednim nasim riderem co jezdi v pevnych , a taky prisel o prvni round , lanovka se vlekla , neskutecne mnozstvi ”civilu” a jejich nasledna neschopnost vysedat ze sedacky delala s cesty nahoru peklo , nas jezdec minul start cca o 2-3 minuty diky tomu ze nahoru jelo asi dvacet ”civilu” , mimochodem vychazeli sme 9-35 a start byl na 10-30 , cesta s radou a vsim hodinu ..

  15. kuba

    ten maník s deštníkem je moc……..

  16. p.e.t.r.

    pánové, pánové, to, že se nedostanete na start včas v místě kde jede lanovka a dá se vyjet i autem, to je opravdu jen a jen neschopnost vaše….ano jsou jisté okolnosti, jako dobře utajená a sídlo měnící kancelář závodu, ale když se chce, tak se vše stihne. Ke zkracování tratě, myslím, že představa stavitele trati byla dosti jasná skoro od začátku. Přetržené mlíko neomlouvá nikoho a myslím, že ani drobné nedostatky ve vyznačení u slušných lidí neobstojí!!!

  17. Keli

    4 Čárys: jak pise xCINx proste nekdy ani hodina nestaci, aby jsi se dostal nahoru.

    Nicmeně, nektere veci proste nevysvetlis a chapu, ze z pohledu MTyho to muze vypadat jako taktika, ale zase ruku na srdce, kdyby nechtel nastoupit na start, proc by vubec jezdil na start? Nestacilo by proste se nedostavit vubec nahoru na start semi, dole u auta regenerovat a pak dorazit na start finale?

    Nehledal bych za tim nic, co tam neni.

  18. Dance

    18.7. ČT4 SPORT 17:15 M ČR horských kol Klínovec
    Reportáž z průběhu závodu ve sjezdu
    Premiéra / Další vysílání: ČT4 SPORT 19.7. 12:35, ČT4 SPORT 20.7. 23:30

  19. DD

    dobre vy hosi…jen houst, vic hadani vsem.Tlusta je jen debil, myslim ze semi predtim nestih ale jen jednou, v teplicich. A ono to zas neni uplna vyhra dojizdet v ht kategorii jezdce pred sebou, rek bych ze to zpomali vic nez unava ze semi. podivejte se na hendu, ten to jel 3x…podle me je to ciste o tom kdo jezdi nejvetsi force, ne? ( kdyz se nepocitaj zkratky, to by se fakt nemelo stat nikde, natoz na CP)

    kazdopadne jsem udelal nejlip ze jem tam nejel, prijedte na slovensko kluci, mate to stejne tak daleko jak ja na bozak

  20. DD

    a vic EMO cim vsem….hehe

  21. el kloko

    Dobrá debata se rozeběhla. V každém sportu se najdou podvodníci, kteří budou vždy vymejšlet, co kde ošmelit, aby se umístili lépe. Ať už jde o “omylem spadnuté mlíko” nebo o neschopnost dostavit se na start …a také se vždy nadou manželé či kamarádi, kteří budou ty podvodníky obhajovat.

  22. raf

    Mlíko ve spodní části po uzavření trati skutečně nebylo a ani žádný kolík pro uchycení… Při cestě na lanovku a na start bylo vše otevřené, ale v okamžiku, kdy tam začali projíždět závodníci (naprosto vpořádku) tak se to začalo řešit a postupně pro někoho zavírat a pro někoho ne… Co dodat k tomuhle?
    A že se tenhle závod ani nikam nepočítal a ČP má tedy jen 3závody….ach jo.
    Velké plus byla změna horní části trati… po těch letech velké oživení Klínovce…

  23. raf

    to DD… hele, ja myslim, ze kdyz jedes prvni tak nikoho asi dojet nemuzes…

  24. DD

    raf…nebyl jsem tam ale podle informaci mel asi 2 lidi pred sebou ( pocitam ty co taky nestihli start). a podle dalsich informaci co me rek primo tlusta ( podvodnik – ale asi si to vymyslel) jednoho prekvapive dojel…druhej mu prej radej odpad z cesty.

    musim ho takhle obhajovat, protoze narozdil od spousty i netovejch daunhilaku ( vcetne me) spis jezdi a neresi hovna na netu. Koncim s touhle diskuzi, papa

  25. Čárys

    článek na IDNES : článek zde… Větší sračku s krosovou fotkou abys pohledal. Propagace rulez !

  26. Bystrouš

    Myslim, že bylo úplně jedno jestli tam ten kousek mlíka byl nebo ne, trať prostě vedla nohoru. a Jstli někdo chce vyhrávat a přitom dělat takový levárny jako zkracování tratě, tak tam nemá co dělat.

  27. Czert

    vy se těm všem událostem ještě někdo divíte? snílci

  28. Tůra

    Zajimava diskuze…nejlepsi je to stejne s tim Kastanem,uz si to ctu asi po ctvrty a furt se smeju…Kastan rulezz!

  29. Seth

    jeden typek pri tom zkracovani malem sundal rodinku s detma. a pak malem i me. na moji otazku “kudy jedes zmrde?” neodpovedel. a piskaci piskaly jak se jim to zrovna hodilo. prechazim trat nikde nikdo najednou pisnke ja chci uskocit a rozbiju si hubu samozrejme nikdo nejel nemel sem silu jit ten kousek nahohu a prastit ho necim. a co se tyce mereni casu tak v tom mely vetsi bordel nez ja doma

  30. Tom

    To český DH je fakt zvláštní věc. Když jsme se proháněli na xc kolech v elasťákách, člověk věřil, že se to vyvine. Nevyvinulo. Obdivuju všechny, co tam stále enthusiasticky jezdí.

    Přijedeš jako divák, nasere tě to hned. Přijedeš jako jezdec, nasere tě to taky hned. Příště zkusím přijet jako vožralej divák.

    Když už i Čárys ztráci na optimismu… Ufff.

  31. kotleta

    ctu idnes a vy sjezdari vlastne jezdite up hill kdyz koukam na foto:-))))

  32. hanz

    co se divíte..po vzoru ze silniční časovky můžeme bejt rádi že nezačli stahovat dřevorubci dřevo…což prej nebylo až tak daleko od reality……

  33. Radek - etbikez.com

    keli: Myslím, že dá, všichni ostatní to zvládli. Holt tam nemusíš přijet přesně, ale radši o něco dřív.

    Čárys: Kritizuješ, že hai-zlbudky dali jedno wc? Netušíš, co znamenají sponzoři poháru dělají pro lokálního pořadatele – ten si je za vlastní objednává za plnou palbu.

    raf: Jelikož silnice se zamlíkovává až na poslední chvíli, bylo tam na sloupku odmotáno dost mlíka až k retardéru – idea, že když přes celou asfaltku vede napříč mlíko k retardéru, je snad jasná. Nedokážu říct, zda to byla jen (naše) chyba, naivita, či si to někdo pTohle jsem já říkal na víc místech a Carlos mio říkal, že jsem naivní a že lidi každý skulinky využijou. Bohužel měl pravdu….

    všem: video inkriminované zkratky brzy u nás!

  34. Tomíček

    …A není náhodou v pravidlech , že závodník se má na start dostavit 15min před jízdou !!!!
    …A mlíko sem při cestě na lanovku s jedním týpkem natohovali taky, pískač byl asi ze slunce znavenej a nepohyblivej.
    … Ale nasranej z Klínovce nejsu, protože stejně jako dalších 90 “expertů” sem nejel ani o titul ani o body, jen čistě pro radost z jízdy.

  35. 100klada

    Taky sem mlikoval, a asi sem taky naivni. Je uple jasny kudy vede trat, vnitrky zatacek byly vymlikovany, vnejsky obcas-dost ne, taky mi par jezdcu malem prejeli nohy kdyz si najizdeli do zatacky kde jsme fotili, ale to beru, je to alternativni stopa, neee zkraceni. Ale vymejslet nejaky skulinky… ja osobne bych se strasne stydel. Myslim ze vyhra na tehle sranda zavodech je hlavne o prestizi a cti, ty ceny to je fakt vysmech, tak proc podvadet….. muj nazor.

  36. Čárys

    4: Radek : Už jsem to slyšel, je to prostě peklo. Tak co je to za sponzora?

    4: Tomíček : Ale už tam není napsáno, co se ti stane, když tam nebudeš :) Takže vlastně nic. Taky není definovanej "prostor startu"

    4:Tom : Ztácím víru ve zlepšení…

    4: DD : Myslím že tohle konkrétně není řešení hovnen.

    Kdybych chtěl řešit hovna – tak bych začal řešít to, proč např Ueeeeee stříkal vodu do xichtu projíždějícím riderům. Já a Tomass jsem dostali zásah přímo do brejlí. Myslíš že ti ti ve 40kmh ve Vancouveru přijde jako super ? Mám začít řešit takovýhle hovna?

    Tak mužu ještě přidat. Další hovna. Možná to někomu přijde jako zábava, ale mlácení do mý dodávky v noci a strkání šlupek od banánů a podobně za stěrače a tak mi nepřijde jako zábava, kór když se jeden stěrač vohnul, a strhnul závit. To znamená, že dneska jsem celý dopoledne v 40C rozebíral předek Hjundaje, páč vymontovat stěrače je rozebrat celou palubní desku. Dotyčnému děkuji, a příště až někoho uvidím, tak dávám rovnou pěstí, bez prdele.

    Tomuhle říkám řešení hoven. To co jsem napsal do článku byly fakta dne, a měly posloužit jako vodítko k debatě, která by v důsledku mohla, nebo nemusela, něco změnit.

    Ale prostě mír všem, jen trochu poctivosti a zdravého rozumu, co je ještě ok, a co už je blbost.

  37. DD

    sice jsem rek ze koncim s touhle diskuzi, ale jeste musim…co delal ue s tim nema co delat a kazdej si to s nim muze vyresit po svym, ze jsme kamosi neznamena ze schvaluju co ten debil delal a dal bych mu za to delo kdyby to udelal me.

    ad Tlustik – prijde me trosku divoky na dost sledovanym webu vznaset jakykoliv nepodlozeny obvinovani jezdcu, zvlast myho kamose a team ridera, o tom ze slo s vynechanim semi o zamer. Navic kdyz vim ze on to proste necte a je mu to jedno a reagovat na to nebude.

    Fakt je ze jsi napsal ze to udelal uz po 3, kdy to bylo po druhy? ja osobne vim jen o teplicich, kde z toho byla docela kauza a nemyslim si ze mu to tam prospelo. Stejne jako ted, kdyz musel predjizdet a to ho stalo titul.

    Ty by jsi treba, pokud by jsi nestih kvuli jakymukoliv duvodu semicko, by jsi byl rad kdyby te pustili do finalka? navic v pripade ze mas na to vyhrat? kdyz uz jsi jel jak rikas takovou dalku? Zkus odpovedet na tohle.

    Muj nazor – cely je to jen protezovani MTho a uprimne – MT na to aby byl mistr CR stejne nemel. tak proc?

    Samozrejme, psal jsem uz vys..Tlustik je idiot ze nestihl start a jsou mezery v pravidlech. Ale je kvuli tomu podvodnik? A papa, uz na vas fakt jebu, vetsinou si z vas delam prdel ale tohle me trosku nasralo…jinak samo to vase oblibeny peace, jdu k vode hehe

  38. Čárys

    4: DD : Ale já osobně, pokud si přečteš co jsem výše napsal, nikoho neobviňuju. Moje komenty :

    "…Mr. Tlustoš už letos potřetí nestíhá start semifinále, leč potrestán za to není. Trochu divné. Že by mezera v ročence?…"

    Tohle není obviňování, to je fakt. Kde to nestíhal nevím, neboť počet jeho zmeškaných startů mi byl sdělen Maňasem Tomkem, a Pulpim, ač jsem se na to neptal. Nikde nepíši, že to byl jeho záměr ! Dále odpovídám na koment Kelimu, a to jen na polemiku, o tom jestli se dá či nedá stíhat start. A píši, :

    "…Myslím že to jde. Myslím že třikrát za sebou je to divný. (Myšleno zmeškat start, podotýkám) Myslím, že když jedeš z Moravy takovou dálku, tak by ses měl zajímat abys byl na startu včas…"

    Pokud jsi vydedukoval, že si myslím, že v tom byl záměr, to je tvá interpretace. Maňas Tomek měl samozřejmě přímější názor. Jeho názor.

    Na otázku, jestli bych při zmeškání semíčka chtěl, aby mě pustili do finále – pokud by to pravidla povolovala, nebyl bych znavenej, a měl bych reálnou šanci na bednu a šlo mi třeba o umístnění v celým poháru – tak asi ano. Ale to je čistě hypotetická situace, nic z toho neplatí.. Ale každopádně má chyba, že jsem nestihl start, by mě natolik poučila, že bych jí už zaručeně neopakoval. To s tím ale nemá co dělat, myslím. Tady se nebavíme o tom co bych dělal já. Mimochodem – jezdím sjezd 4 roky, a ještě se mi to nestalo.

    Tvůj názor že je to protěžování MTýho, tak tomu se mohu jen smát. No promiň. Já osobně, když už to ze mě chceš veřejně vytáhnout, jsem s tím Manasovo protestem nesouhlasil – já bych na to kašlal. To jestli na to měl nebo ne – to vyřešila časomíra na Božáku. Byl pátej.

    Celkově nevím, proč se tu obhajuju já. Já jsem zde vytvořil možnost zavést diskuzi o problémech, který tam byly, a který jsem slyšel nebo viděl. Jestli sem mr.Tlustoš napíše nebo ne, je jeho věc. Nikdo ho nenutí, aby se zde k tomu vyjadřoval. Já ho tu jako podvodníka neoznačuju, ani jinde na webech, a neobviňuju.

    Jdu taky k vodě.

    PS: Nemám rád, když někdo překrucuje co jsem napsal…

    A s tím ueeeeeem : já ti jen psal, co je to řešit hovna.  

  39. KUbajsz

    muha, funny time. Abych to podpořil, tak jsem taky napsal report :D Jinak fakt nevím, co je to za modu obtěžovat ostatní v noci, když spí v autě. Už jsem se s tím taky setkal. Někdo holt jezdí na závody jen chlastat a hulit. Tak dobrá, at jezdí, ale at neotravuje ostatní, co se třeba chtěj vyspat na další den.

  40. DD

    je to unavny: mikro rozhovor s tlustikem tady:

    http://www.jose.tbb-bike.cz/index.php?action=showObject&obejctId=1759&objectType=arc

    2carys:sorry, proste me to tak prislo, ale v pohode, strikat po tobe vodu za to nebudu..:-)neber to jako naky utoky na tebe. a ty hovna nebyly mysleny na tebe, ale to jsi ty zase na sebe vztahl…heheeee, uz je to fakt mooooc…jen pokud by me pulpi a MT rekl neco a ja to hned nasolil na web, tak bych po upozorneni ze to tak neni minimalne opravil…On je podle me dost rozdil v 3x a po druhy…

    KOMPLETNI BMX DISKUZE – UZ FAKT KONEC

  41. TomKa

    EMO is everywhere

  42. NR

    kua drat…huste se to rozjelo…sic sem tam byt nemohl ale par mych pocitu z diskuze…prvne ueeee mi tohle udelat tak zavod nezavod ueee by semnou zavodil o zivot..prestan uz fakt chlastat kluku……pak ohledne tlustose,moc se snim neznam a osobne teda ani nevidim duvod a vyhodu toho zmeskat semi..uz jen pro to ze predtim ti nikdo neic nezmeri a takhle aspon vis jak muzes jet v finale,propo kdyby se nechtel unavit tak pojede semi lazoplazo za 7 minut…takze mi to prijde jako zvelicovani a tak trosku fakt se zamereni na nekoho kdo tomka prudi za je rychlejsi…podivejme se treba na joudu v karlovicich mi dal par setinek byl sem na nej nasrany jak pes a ted vyhral klinak..no..to uz bych dostal kupu sekund..takze asi tak no…zda se mi ze to mt moc hroti a nezlob se zarys ale je z tebe citis ze tlustose taky moc nemusis..takze ikdyz je to vyjimecne tak souhlasim s jozkou spacou:-))hehe…diskuzi zdar!

  43. eMTy

    keli, DD, NR…:hele kluci, nechtěl jsem se k tomu už vracet, svuj názor jsem tu nahoře napsal, ale to co tu píšete už se mi moc nelíbí, takže musim. pokud to solíte mě, je mi to jedno, myslim si svý. doby, kdy jsem závody hrotil, byly na motorkách, kola mám fakt v pitchy, dělám to pro radost. pokud si myslíte, že třeba pro sponzory, tak se některýho z nich zeptejte, závody jsou jim v mym případě už většinou ukradený, stačí jim pár fotek…sanitku na konci trati jsem měl taky a jel jsem snad potřetí? řekl jsem to někomu? můj přístup ke sportu tu ale před váma obhajovat nemusim, ti rozumnější ho chápou. to jen k tomu hrocení.
    spíš mi vadí, že tu z něčeho obviňujete čáryse, kterej tu rozpoutal debatu, která by opravdu třeba mohla být nápomocná. to že mezery v pravidlech jsou, už víme. teď by to třeba chtělo s tim něco dělat. zkusil to někdo z vás? já měl třeba 15 minutovej telefonát se šéfem sboru rozhodčích Martinem Neprašem a problémy s nim probral. v případě značení trati chyba jak na straně místních pořadatelů, tak pískačů a v neposlední řadě v chybějící komisi jezdců, kteří v sobotu trať projdou a schválí…
    k tlusťovi jsem svoje taky napsal, obdivuju ho jako jezdce, jako člověka ne. to je moje právo, stejně jako váš názor na mě. V Krupce mu to bylo jasně řečeno, je to výjimka a může jet. Podle Martina bylo jeho puštění do semi a následně do finále na Klínovci jasnou chybou startéra. tak to je a bez diskuze! nechtěl jsem tu rozpitvávat ten třetí případ, to znamená Velký Karlovice, ale když DD trvá na přesných faktech: Tlusťa měl mít podle pořadí z Krupky číslo 507. Jel s číslem 534…Přeberte si to, jak chcete.
    už jsem tu napsal, že podmínky pro závod, by měly být pro všechny stejné. to evidentně nebyly a proto jsem se spolu s dalšími šel k rozhodčímu informovat, jak to řešit. možná jsem mluvil hlavně já a jsem v tomhle problému vidět, ale zkuste v tom nehledat osobní záměr, ale snahu zlepšit stav do budoucna! díky, pa

  44. Pádlista

    …sanitku na konci trati jsem měl taky a jel jsem snad potřetí? řekl jsem to někomu?
    Jet znovu jsi mel pravo. Nekomu to jizdu pokazi a rad si ji zopakuje, nekdo citi, ze uz by to lepe nezajel. To uz je na kazdym jak se v takovym pripade rozhodne.

  45. DD

    mt…sem rad ze se k tomu taky vyjadril, to ze v karlovicich mel jiny cislo, u toho jsem taky byl. opet chyba organizace a dokonce ji sam resil, ale bezvysledne. to ze mel jiny cislo na chvostu je ale opet nevyhoda, pokud by se treba nemenilo pocasi, ale neni to rozhodne nestihnuti startu, natoz umyslny. hele, nevim co fakt nechapete na tom ze to nedela schvalne…rikame vam to vsichni, takze jsme jen kamaradi podrazaka kteri se ho zastavaj a takovy oznaceni me sere..to je k tomu vse.

    pro radost?
    proc pak ten protest?

    Vic co te sere podle me? ze te smika opice vystrelena z vesmiru, to me sere kamo taky, ale kvuli tomu nerozjizdim pomluvy, nedavam protesty atd…

    Co se tyce tvy aktivity o zlepseni pravidel, drzim palce, ja na to nemam sil, enerii a chut. zvlast kdyz vim ze je to zbytecny. Radeji jedu na zavody kde takovy hovna resit nemusim ( ride cup atd) a na celej CP s klidem seru

    docela me ten BMX styl diskuzi zacina bavit, od ted rozjizdim vsude nakou

  46. Čárys

    4: DD : Jeden nebo dva lidi mě upozornili na to, že to bylo takhle, ty jsi mi napsal, že jinak, mám to hned v článku měnit? MTý tu vysvětlil jak to bylo, ty taky, a tak já jdu jen doplnit slovo údajně, abych nevytrhl z konceptu celou debatu o tom, zda to bylo 2x, nebo 3x. OK ? Mimochodem ten článek u tebe je dost. 

    4: NR: Ty čoveče, hele, já Tlustíka vůbec neznám. Fakt. Dokonce ani čoveče nevím, jak bez tá helmy vypadá. Fakt jsem jen předával informace, bez emocí, jak se ke mě dostaly. To jakej je člověk, soudit já nebudu, nechci, neznám, fakt rovně a čestně.

    4: Ueeeeee : Nejlíp jsme to vyřešili myslím my. Já ti řekl, že ti dám příště pěstí, tys mi napsal na ICQ že klidně, zasmáli jsme se a je to.

    4: All : Doufám že jste všichni v pohodě. Nechci tu hádky, a silný slova, chci tu debatu.

  47. ueeeeee

    ČP: chtěl bych touto cestou objektivně zkritizovat pískače ČP za to, že jim přišlo inkriminované stříkání po jezdcích v kvalifikačních jízdách směšné :(

    Dále bych se ke kauze unterwasserman Pjotr Tlustoš, z pohledu kamaráda, vyjádřit tak, že bych za něj odpřísáhnul že zmeškaný start nebyl úmyslný. Ale především nejde o způsob vítězství, ale o výsledek, finálovou jízdu prostě a jednoduše zajel nejrychleji (nepočítám Hendrichovu opravenou jízdu), žádná pravidla neporušil a o tom to je… that’s my point of view

  48. ueeeeee

    jo a ještě něco… držte hubu

  49. DD

    MT—OK, protest vlastne nebyl protest, konec uz jsem ani necet:-) Dobre pravidla stejny pro vsechny…stejna otazka jakou me zodpovedel carys…predstav si ze jsi Tlustik, ses idiot a nestihnes start, reknes si, kurva nestih sem to. Poprosim je aby me pustili. A oni reknou jo. A ty reknes, vlastne ne, sorry, ja to balim, dal jsem 300 za to ze me ani nezmeri jak rychle ten kopec sjedu. Protoze je to nefer, ze ostatni budou unavenejsi. Co by jsi udelal ty – jak rika Carrys ciste hypoteticky?

  50. Čárys

    Bavilo vás srát do jediný Toi toi budky ? Mě to nevonělo. To jen pokus o odlehčení, jo, já vím, U6euž držím hubu… :)

  51. KUbajsz

    ty woe, eště že nejdou komentáře psát k pulpánovi, to by pak bylo něco :D
    btw: čárys, radši chod srát do lesa…ty tvoje hovna jsou rychlorozpustny :D

  52. pista

    jeste den a bude to na divadelni hru Hlavni na scene Čarys,eMTy.Keli,DD a pak ostatni budou delat šteky.A tlustokožec muze vyset nasteně “myslim jeho fotka jako terč na hazeni šipek”
    Je jasne že v ČP je hodne mezer,ale pokud stim neudelame neco sami, tak po každem zavode mužeme takhle debatovat.A to by vedlo rovnou na serial.

  53. Manas

    Ja se bavim :-)
    A tesim se na 3DH, tam to je teprv sranda :-)

  54. Čárys

    4: Návštevníci : K měnění vymlíkování tratě během závodu – vyjádření u Pulpiho na stránkách : http://www.scottmtb.cz/

  55. KUbajsz

    Manas: hehe, přesně to sem ted psal Čárysovi :D

  56. mahony

    fotka pana Čmáryse .) zde:
    http://gooool.eu/1fotog.php?i=968

  57. Čárys

    Tý jo, super, díky ! Ta fotogalerie je fakt pěkná, dám ti jí do článku ,ok? Moc dobrá práce.

  58. mahony

    samo .)thx

  59. DD

    pulpi nejvic :-)

  60. eMTy

    pádlista:to bylo na vysvětlenou neplechovi, jak moc to mt hrotí…kdybych to hrotil, pojedu za každou cenu ještě jednou…čti pečlivěji…
    DD: ano, čteš správně, pro radost! a můžeš z toho mít radost, když podmínky nejsou pro všechny stejný? nerozjíždim pomluvy, toho jsem dalek, to kamaráde zpomal, byla to věcná debata, tak bez urážek. že mě jak říkáš “smíká opice” to v mym příspěvku je taky jasně napsaný, respektuju ho jako jezdce! v prvnim jsem napsal, že je to dobrej jezdec, kterej tyhle šou nemá zapotřebí…takže znovu:i ty čti pečlivěji a bez emocí
    a co se týká toho, kdybych já nestih start: neříkám, že se to nemůže stát, ale pokud se mi to stane jednou, snažil bych se z toho poučit. a když už jsme v těch kdyby takhle hluboko, tak kdyby se mi to stalo, buď si jist, že kterejkoliv z bratrů neprašů mě bez diskuse exemplárně vyloučí! protože jestli si někdo musí hlídat pravidla, tak já. kluci na mě dávaj velkej pozor a třeba ráno v karlovicích mi přišla od Kuby SMS stylu “měj komplet výbavu a nebudeš mít problém…”a samozřejmě mě startér kontroloval. to jen tak na okraj.
    už mě to moc nebaví rozebírat a vysvětlovat každej svůj příspěvek, svůj názor na to mám a napsal jsem ho. všichni bychom se z toho měli poučit a snažit se situaci zlepšit. co proto kdo dělá, si musí každej člověk přebrat sám.
    takže doufám, že se zas příště všichni potkáme v klidu někde na kole, je to hodnotnější, než se hádat přes monitor. pa

  61. Píďa

    MT je dobrej hehe budte taky

  62. mahony

    jezdce jako eMTý abys pohledal. rychlej, chytrej a férovej. a to myslím vážně, bez ironie

  63. DD

    2MT..(at to zase nevztahne nekdo na sebe)jsem odzbrojenej…cekal jsem odpoved …fakt to asi neudelal schvalne, prestrelil jsem…je proste jen divnej.sorry… ale holt nekdo neuzna chybu a ja klido jo. takze pro vsechny ostatni( mimo caryse – je medialni magnat a mam z nej strach) se omlouvam vsem do krterych sem jel, jste kompletni dementi, jedu na pivca…papa…a drzte tlamy a koukejte odskejtovat

  64. eMTy

    díky DD, jsem rád, že jsme si to vysvětlili:-) beztak nedáš ani olí na vobrubník…

  65. hanz

    takže když najdeš blbě vymlíkováno můžeš jet bokem..je to totiž jen podvod na kamarády..podvod na pravidla to není :-) …ale chápu že někteří si jezdí pro tituly takovýdle způsobem…jen by mě zajímalo proč “vyvolení” nešvihli po louce ještě poslední les na sjezdovce..ten totiž taky nebyl zamlíkovanej.

  66. NR

    tomku ja nepsal nic o tvym zavodnim hroceni ale o pozavodnim hroceni..cely mi to prijde strasne o hovne…tot proste muj nazor,jo rsil bych organizaci sracich budek a vymlikovavani a skracovani trati..ale todle mi prijde out…jinak to ze ti nekdo musi psat sms at si vemes chranice na zavod uz je tva chyba normal lidi si je berou a nejezdej jak pantati v riflik s lezoucima spodarama..nojonoo ale vono by se pak zas nemohla ukazovat odrena prdel a podobne ze…njn viva exhib…ja taky teda skejtuju na pivo a naucim hloupyho DD skakat na obrubnik..papa

  67. DD

    kdo je MT?

  68. Dance

    NR,DD…hej klucí vy čtete jen to co chcete…hrotíte to tu uplně zbytečně!Umíte pochopit, že má každej právo na svůj názor? Proč pořád všem podsouváte ten svuj? A řešit tady jetli někdo jezdí v džínách…tomu se musim jenom smát…

  69. eMTy

    NR:promiň, kamaráde, stále jsi nic nepochopil…já ti to ve špindlu, nebo někde jinde na závodech vysvětlim,jo?

  70. NR

    dance…no presne o to jde co jsi napsal,my mame svuj nazor,takze podsouvame ten svuj a jak pises mame na nej pravo tak si to dej do kupy…MT..jako tady neni nic na pochopeni,nam se proste nelibi vas nazor a tecka..je to jednoduchy jak facka,dle me proste delate z komara velblouda..nejde v podstate o nic a nic tim neziskal,za to ze pulpanova si to sviha na primo coz je na videu jasne videt to se ani necekne,trat vi vsichni kde je a bude se tu vymlouvat na to kde je zapichle mliko,to je podle me podser jak svina a takovy skuliny hleda cimdal vic lidi…jinak mi to urco muzes skusit vysvetlit ale asi se nikde nepotkame pac na zavody u velkych zapadaku seru a budu si radsi jezdit po asii,rakousku a jeste dalnejsim vychodu(sk)..

  71. Dance

    :-) mám to v kupě ;-) zase sis to vyložil tak, jak se ti hodilo…komunikace s tebou opravdu nemá cenu…

  72. DD

    dance-odtancuj

  73. Čárys

    4: All : Informace o objezdu – můžem tu rozkopat další sračky. Shlédněte video a komenty na ETbikez .

    Jen tak mimochodem, uvědomujete si, že první, kdo nazval konkrétně Tlustíka debilem, idiotem a podvodníkem byl DD. Jasně že v reakci na kometář někoho jiného, ale právě tohodle bych se tu chtěl vyvarovat. To totiž jen přidává drsnost debatě, která by mohla být vysvětlující. Vyvarujte se toho. I my umíme psát sprostě a nadávat, jen je to zbytečný. Víte jak to myslím.

    Pokud se ptáte, proč jsme se ještě nezačali bavit o jinejch problémech, tak proto, že přes všechny ty osobní útoky jsme se k tomu nedostali. Mezitím si mužete shlédnout fakta všude jinde. Shrnu vám to tu, ať to máme v kupě.

    Report na MTBS . Report a video ukázka objezdu na ETBIKEZ . Report u Matušáka . Report na freeride.cz . Vyjádření Tlustoše . Situace kolem Henďy a vysvětlení a report u Keliho . Pulpiho stanovisko k objezdu dole.

    Tak a myslím že už toho bylo napsáno dost. Pokud tu jako správce webu mohu přinézt nějaký ukončení debaty o Tlustošovi – prosím – pak bych chtěl říct. Stalo se. Tlustoš napsal, že to záměr nebyl. Věřme mu. Doufám, že si sám dá pozor, aby to příště stihnul – myslím že to by nebylo moc dobrý. Držím palce. Otevřenou mysl při pozorném čtení přeju všem.

  74. Czert

    už se perooouuuu uř se perouuuu

  75. Bart

    prominte ale mě si to nebaví všechno číst člověk ani neví o co tu de mohl by mi to někdo stručně napsat? :-) :-)

  76. Grifter

    4Bart: v zasade jde hlavne o to ze neni kam srat

  77. DD

    ja jsem ten nejhorsi, tadytady tady daaa…a jsem hrozne drsnej a sprostej

  78. Seth

    takovouhle vyhrocenou diskuzi sem jeste nezail tady. chudak Carys z vas je urcite nemocnej uz.

  79. Jane

    4 DD: Nejhorsi nevim, ale toho neublizenejsiho ze sebe delas jen ty sam. Carys tu zatim vznasel samy, rekla bych, ze dost rozumny nazory, bez nejakych velkych emoci, ukazovani na nekoho, a hlavne slusne!!! Ale jini kolem sebe umi jenom kopat a konstruktivni hadku (resp. diskusi) nezvladaji…

  80. radis

    DD: co se tyce Petise Tlustika osobne jsem na tve strane. Znam ho. Ale na druhou stranu mi spis prijde v tech debatach, ze do tech kluku co tu diskusi vytvorili vylozene jen rejes a stouchas a reagujes “jako” ze ses schvalne popichnuty. To je jako kdybych te chytal za slovicka ja – kolikrat jsi k te vode od teto debaty a na to pivko sel? mozna jsi tam ani nedosel :-) . Jak pisi, hosi ho neznaj i kdyby se potkali v “civilu!” nevi kdo je, tak to neres. Dejte si nekde na zavodech scuka, hodte si spolecne z kopce dolu a u pivka v hospe pokecejte ….. a je to. Netovy strileni po sobe slovy je o nicem ……

  81. DD

    2 jane.. no coment… rad ti to vysvetlim osobne jestli se me nekdy predstavis( jmenuji se deathdog aka Josef Spáčil)…2 radis… od tech dob co jsme jezdili po zamu se zmenilo hodne, ale ver tomu ze z 80% procent si tady delam ze vsech prdel, na priglu o tom muzem dat rec

  82. shimano

    dobře jouda! strakonice jedou! maxxximální respekt!

  83. FunThomas

    Konečně jsem to dočetl – UFF :o/

Komentář: