KUbajszův deníček – takový obyčejný den v DC

1893.jpgMr. Chlípníček dostal skvělý nápad. Jednoho ponurého letního dne, kdy z oblohy padaly molekuly vody, psal jsem si s webovým, mediálním bossem, panem Čárysem… 

Rozebíráme problematiku naší sjezdové scény, od problému kam se vyprdět až po to, proč je to vůbec tak špatné. Děda mi také povídá o svém sexuálním životě, na to že ti dědku táhne na 50 jseš fakt čilej. Možná si té čtrnáctileté lollytce zkazil kompletně pohled na zralého muže, ale aspoň ví, co jí čeká, až zestárne po boku nějakého mlaďocha a oboum jim bude tolik, kolik je ted tobě. Vytahané poprsí, at už její nebo jeho, jako máš třeba ty a jiné, více vytahané věci….Ufff, hrozná představa.

Ale to jsem tu asi psát neměl že? EmoTý bude žárlit. Od problémů se dostáváme k tomu, že se mi chce po oběde spát. Čárysovi se to zamlouvá a začíná mi psát deníček do bleskovek. To se naoplátku nelíbí mě a abych nevypadal jako úplný lenoch, beru telefon a domlouvám vyjížďku s DC majstrem Kaštanem.

dsc08768.jpg

 
Venku sprchlo a tak je parádní vzduch, leč jemně dusno. V DC to funguje tak, že si zavoláme a za půl hoďky máme spicha u večerky pod Sněžníkem. V 15:00 se zde sjíždíme, dáváme nanuka a pádíme nahoru. Já oblečen do nového, nepromokavého, freeridového sombrio pyžama a kaštan do nových TLD šortek s navoněným RB dresem. Okoukali jsme to od tebe Čárys správně? Vím, že ze mě S-Mef nebude mít radost, ale reklama je reklama, hehe.

 dsc08806.jpg

Vláčíme se tedy ukrutným kopcem na jeden parádní trail. Cesta k němu je 45 minut od spoda, s tím, že ho za 3 minuty sjedeš hehe. Říkáme mu „Liberecká“, jelikož je to fakt prudkej kopec, s několika zatáčkami o 180°. Takže paráda, baví nás to tu ted hodně.

Já za vidinou dobrých fotek jezdím přes své hranice a asi třikrát jdu k zemi takovým způsobem, že se opírám o řidítko,koleno a loket.

dsc08789.jpg

Kaštan na oplátku boří všechny drážky o které se dá opřít, taky dobře on. Ty jsou tady fakt dobrý, protože jedeš točku, totální vracečku na prudkym svahu a ke konci se už prostě jen kloužeš dolů, kde tě to chytí v drážce. Tady my trénujem, jaxe má vlastně zatáčet. Snad je to z fotek trochu vidět, jak to vypadá.

dsc08786.jpg

Jezdíme a běháme do kopce sem a tam, dokud z nás neleje. Chceme udělat pro 720 pokud možno nejakčnější fotky. Což se nám nedaří. Špatný světlo v hustym lese je svině.

 dsc08796.jpg

Za necelou hodku máme hotovo a jedeme zpět k večerce, kde si dáváme nanuka a já volám tobě Čárys, že je vše hotovo. Čárys nelení a vše dává do bleskovek. Kam ta sedmsetdvacítka spěje, to vážně nevím. Je vidět, že když Čárysovi nejdou kšefty v obchodě, tak vymýšlí totální ptákoviny :) Ovšem na druhou stranu, takovéto jednodenní deníky riderů není zas tak špatná idea, že?

dsc08802.jpg

Přijíždím tedy domu, házím fotky do kompu a jdu se koukat na čt sport 4 nebo jaxe to jmenuje. Musím říct, že záběry by měli docela fajn. Ale hůř sestříhat to nemohli. Muzika ani nevím, jestli tam nějaká byla. A nesmyslná hláška typu, že Rosťa „čert“ Štencl jezdí sjezd od roku 1989 je zde úplně běžná. Asi to není zcela jednoduchý něco takovýho udělat. A jsem rád aspon za něco. Ale občas mě to fakt pobavilo…

No to je asi všechno, co bych vám chtěl říct. Připadám si už jak Maverick, kterej si píše deníček na líbimseti. Hele dědku, to sem taky musíme dát…

čárys poznámka : No a já nemůžu než napsat – díky. Měl jsi super den maličký …. 

 dsc08803.jpg

 dsc08809.jpg

 dsc08794.jpg

 dsc08787.jpg

 dsc08788.jpg

 dsc08784.jpg

 dsc08780.jpg

 dsc08777.jpg

 dsc08773.jpg

dsc08771.jpg

21 komentářů pod “KUbajszův deníček – takový obyčejný den v DC”

  1. Manas

    To je zajimavy, kdyz se divam jak jezdi Kaschtan a na jeho styl, evokuje mi to styl PH. Az na ty heiniky na skokach teda … :-)

  2. KUbajsz

    Manas: to je RBéčkem. Na norcu jezdil zase jako Pádlista :D

  3. Čárys

    To je zajímavý. Myslíš že určitej druh rámu předurčuje pozici na kole? Hm, to stojí za zamyšlení…takhle jsme na to nikdy nepohlížel.

  4. Manas

    To jo, na pevnaku sem lital, na celoperu jezdil jak posranej. Jelikoz ale ted celopero uz nemam tak mi to treba bude litat … haha ..

  5. Manas

    Me ta napada… myslis ze kdyby jsi mel Hondu RN-01, ze bys lital jak Minaar?

  6. KUbajsz

    Manas: ne, to bys lítal jak splašenej japončík… :)

  7. Čárys

    4: Manas : Ne, tak jsem to nemyslel – že ti prostě nějaký kolo (rám) třeba stejně osazený sedne, nějaký ne to je jasný – ale že by stabilně měnily kola(rámy) jezdecký postoj k obrazu svému – to je zajímavá myšlenka…

    Budu nad tím přemýšlet dlouhou cestou do Turnova…

  8. eMTy

    ty zatáčky vypadaj super, tam chci!

  9. Dann

    tohle je moc pěknej trail…

  10. KUbajsz

    eMTy: ted tu byl váš šéf z HF, ale na tyhle točky jsem je nedostal, báli se! :D Teda měli byste si je vychovat ;)

  11. NR

    ten sneznik je fakt paradicka…fajn oziveni..vic denicku od vsech..

  12. havros

    KUbajsz: Nikdo se me neptal, kterou z tech Vasich trati chci jet… Pouze jsem nasledoval skupinu…

  13. havros

    Ale mate to tam vsude moc pekny. Krasny prirodni traily. Vsechno na placaka, ale hezky. Bylo mi potesenim.

  14. Topka

    KUbajsz: Mr Chlípníček? no podle některejch fotek možná i Mr. Koníček, ne?

  15. KUbajsz

    havros: tak příště, viděls tak třetinu toho, co tu je …

  16. Čárys

    4: Topka : JEDINĚ CH !
    4: KUbajsz : já mít za barákem takovejhle kopec, tak bych chrochtal blahem. Jdu dnes na TANX, převýšení 30m, délka 800m, SUPERNUDA. Ach jo.

    Ale pořád jsem na tom líp, než takovej Heiník, hehe…

  17. Petr Heinik

    He, he. Jen pockej, mam vyhlednute 2 lokace a pri trose prace to bude ONO.

  18. Čárys

    4: Petr Heiník : Zatím do toho můžeš tak maximálně píchat berlema :) Muhahaáááá. PS: I když máme kopec jen 30m převýšení, epesně jsem se zválel v rašeliništi. Vypadal jsem jak divokej kňour….to jen tak.

  19. stencl junior

    stencl je pěkně velkej stencl ps stencl=penis, pero,čurak

  20. kada

    hle ja skacu uz rok ale na freecku nechapu co sem porad cpou ty zasrany dirty::::***

  21. Čárys

    Kada : nerozumím tvému komentu…

Komentář: