Den sedmý – Liberec

dsc_0431.JPGV noci, teda spíš nad ránem, brutálně zachcalo..fakt dost. Ale to je jedno, protože ráno se budíme zase do jasné oblohy. Máme hrozný štěstí…Liberec je tu !


Snídáme, lidi se buděj fakt pomalu, protože včera to bylo dlouhý, a taky čím dýl dneska půjdeme jezdit, tím to bude sušší. Nakonec teda kolem 11h jdeme na to. Liberec je pecka, dámy a pánové !

Za Lanovku teda zacvakáš trochu víc, než je obvyklé, permice na 10 jízd stojí 450kč, takže vlastně cvakáš normálně. Jo už vím, proč mi to připadá drahý, protože tu lítáš jak zvíře a chceš pořád víc. Ne jak Spindl, kde to 5x za den sjedeš, a jsi znuděnej a máš toho dost. Liberec prostě baví.

dsc_0451.JPG

Je tu parta místních, pod vedením Tandlise a Mužíka a šílence jehož jméno zůstane skryto, neboť už u něj mám vroubek protože jsem mu minule nacpal do rukavic papírový ubrousky, a on to vypral…hehe….ale je to šííílenec….tak pod jejich vedením to tu mrskáme dolů. Zázračně se uzdravivší Cruzovo koleno umožňuje Jeníkovi jezdit s námi, takže jsme skoro kompletní až na krů Schwara Plamen, Půlpák, Deigo a 13letej Kuba D, který jeli domů…chybujou, jou jou !

dsc_0449.JPG

Dáváme tři tratě, nevím ani jedna jak se jmenuje, jo, počkej, vlastně Turistická, Skočkovaná, a ještě jedna. Turistická je super, samej bočák a hulba, Skočkovaná je plná zatáček a poletů, a ta další je vostrej sjezd. Teda, musím říct, opět, nemám slov chvály. Naprostá pecka, která BAVÍ..

dsc_0466.JPG

Dáváme 3 jízdy, a s každou je vidět, že dle Mrdat-online avizovaná bouřka ve 14h opravdu spadne. Bohužel kvůli bleskům vypínají lanovku, a my hodinu čekáme, dávám klukům v autě projekci Kranked 6 a pak jdeme zase na to. Při jedné jízdě mi to sežralo kotníček, teda, až mi to vytrhlo kousek boty, teda, nemít kotníkáče, tak nevím nevím…trošku to bolí, tak si pokulhávám, ale na kole je to skoro ok. Dáváme ještě dvě jízdy, a Tandlis obětavě bere foťák, a střílíme tam nějaký ty fotky, za což moc děkujeme… PS : Klauz je alarmující šílenec!

 111222333.JPG

A protože po dojetí 5 jízdy se spouští celkem vydatnej slejvák, a my co jsme si koupili 10 jízd ve dvou máme stejně akorát O bodů, tak to balíme. Vydáváme se do blízký hospody na žrádlo, největší porce v kraji, slovenka malinká s krásným bříškem a očičkama, chci tady kurva žít !

dsc_0465.JPG

Jedem se koupat do bazíku, nejdelší tobogan, je to pecička, a pak jdeme skákat na prkno, a tady fakt prdel moc. Klauz sedláčký prdeláče, Andy dabl fróňo to placák přes držku, a MT si opaluje záda. Nemám slov, zábava na úrovni. A pak se loučíme s MT, ten jede na 3DH, a my to vodpichujeme směr Praha. Chčije jak prase, zapínám si Notebook, a dávám si hvězdný války, 120kmh, chcanec, a já čumím na komp, hehe. Někde před Prahou mě dojíždí Márošák, kouká mi z auta do auta na film, a mizí v dál. OK, jede mu to víc…

Scházíme se ve Všenorech, v hospodě, přijel na návštěvu i PH a Zuz, takže kecáme, zážitků plno, zábava v plným proudu, a co víc si přát na konec tripu. Venku pořád chčije, tak je jasné, že s posledním dnem ježdění na Karlíku to nebude žhavé. Leč nevadí, 7 dní je až kam…Jdem spát.

Dobrou noc…

Dneska fotil Tandlis, za což mu jsme nevýslovně vděčný. Jo a je to táta ! Gratulujeme…

DSC_0431.JPG DSC_0432.JPG DSC_0433.JPG
DSC_0434.JPG DSC_0435.JPG DSC_0444.JPG
DSC_0448.JPG DSC_0449.JPG DSC_0451.JPG
DSC_0452.JPG DSC_0455.JPG DSC_0456.JPG
DSC_0458.JPG DSC_0459.JPG DSC_0460.JPG
DSC_0463.JPG DSC_0464.JPG DSC_0465.JPG
DSC_0466.JPG DSC_0467.JPG DSC_0468.JPG

8 komentářů pod “Den sedmý – Liberec”

  1. cruzo

    4 Čárys: Škoda že jsi šel spát…závěrečná večerní akce byla dost…měl by si určitě o čem psát….že jo Klauzi :-)

  2. Frenk

    Heee Kubovi .D 13 let :) Muhahááá to by mě muselo bejt 10let ,,,,dit je mu asi 19 ….neblázni … VÝTEČNEJ VÝLET !!

  3. karloss

    jo večer supr až na moje střevní potíže hehe ..kdy sem šel za večer snad 5x, v noci 2x a ráno 4x…a furt se z těch baget nepoučim

  4. Czert

    4 karloss: sýrový labužník?

  5. Klauz

    2 cruzo: to jo ..rýmů bylo víc než dost..

  6. karloss

    4 Czert: ne..chlebíčkový labužník

  7. El Kloko

    Ten večer byl fakt dost a já teda taky:-) Škoda, že jsme si nezajezdili ve Všenorech!

  8. Čárys

    4: Cruzo : vsak uz jsme o tom mluvili…Já myslel, že se už jde spát. Nu což, bude další párty, a tam neprohloupím……

Komentář: