My Canadien dream.. n.o. 1

1991.jpgTak asi všichni znáte Nikolu Dóžovou, tak ona si vyrazila na trip do Kanady, to se tak někdo má, a reportíky, krátký a rychlý, jak se má tu teď budou vystavovaný… N.1 čtěte vevnitř.

O tom že se podívá do Kanady sní asi každej biker v tuzemsku. A vono to ani není tak těžký. Dali sme dokupy pár lováků a už stojíme s letenkama na letišti směr Amsterodam a Vancouver.

Páni, člověk si sedí na báglu a říká si, jak se tam zabije, jak je to v prdeli že nic nedává a pořád přemejšlí nad těma peklama z videí. Tak todle nebyl náš jedinej omyl. Naším velkým přesvědčením bylo, že Zdeňkovi Maňhalovi je něco pres třicet. Jenže ouha, nejen že sme nevědělí kolik mu je, my ani nevěděli jak vypadá. Haha jakej šok když si tě vodchytne skoro šesesátiletej pán…

Nacpal nás i s věcma do svýho velkýho fordu a namířil si to skrz ty největší zácpy k sobě domů. Jako řekbys, že třeba v Praze sou zácpy k posrání, tady to stojí na dálnici každej den dvakrát, jednou tam a podruhy ven. Zdeňek bydlí mezi dvěma veleznámými kopci.

 mt_fromme.jpg

Mt. Fromme (ten je mu blíž a člověk na něm najde třebas legendární Ladies only) a Mt. Seymour. Všude je těch trailů fakt moc, a tak nás druhej den zlákal na vyjíždku na Mt. Fromme. Aha a co nás čeká? Brutal vějšlap do kopce, nákejch 6 kiláků. Jenže my sme jen obyčejný češí na sjezdácích a bez fyzičky. Hekáme a jdeme pěšo, zato Zdeňek na nás pořád čeká. Ty wole kdyť mu bude šedesát a von si na tom Norcu šlape nahoru jak kdyby měl v prdeli motor, sípu a Richrada.

11119.jpg

Když konečně zastavujem u trailu pink starfish, s jednim černym kosočtvercem klepem se vyčerpáním a spánkovým deficitem (u nás je jedna v noci). Spouštíme se dolu a vopravdu se to dá f poho jet, jenom vás nesmí překvapit brutálně utáhlý zatáčky, a třeba ňáký lávky.

Celej trail končí stromem cca 15 metru, po kerým si to šulíš dolu. A pak je to tu…Ladies only. Ta už má ty černý kosočtverce dva. Pro upřesnění. Nejvíc easy tu je zelená. To sjedeš i se zavázanejma vočima. Pak je tu modrá. Ta už de, zvlášť když se kříží s jednim černym kosočtvercem. Pak sou teda dva kosočtverce, černý, a následujou červený traily, to už je fakt pro ufouny.

Zpátky k Ladies only, rozhodně to už není pro žádny slečinky. Zatáčky ještě utáhlejsí, víc než dost těžkejch pasáží, kde občas i z toho kola slezeš, a lávky kerý tě docela překvapej. Noprostě už docela maso, a krátký to taky není. Prostě Kanada…

Tak a další reportík třeba pozítří… 

19 komentářů pod “My Canadien dream.. n.o. 1”

  1. karloss

    tam musí bejt krásně! ..užívej!

  2. ddd - andy

    Holka pozdravuj tam ode me medvedy! Stejska se mi po nich.. :-)

  3. ueeeeee

    zavist…

  4. The Skreth

    to andy: mi povídej :-D

  5. tomaass

    to je někde až za Českejma Buďejovicema jo?

  6. Píďa

    ddd-andy: jo budu akorad vcera sme jednoho potkali…a zdenek se na tebe porad pta a shani kontakt :)

  7. T.H.O.mas

    Kanada? to je někde tam co je to US a A?

  8. ITI

    no nechtěl bych :)

  9. Adá

    JájKanada, tak tam jsem taky Nebyl:-D

  10. mouras

    jé tohle jsem videl v televizi, nebo že by v atlase sveta, no je to daleko

  11. mouras

    píďo maximalne si tam užívej, máme co závidět

  12. Maaca

    snad to vyjde za 2 roky ze bych se tam taky ”kouknul”

  13. Píďa

    sem by se mel podivat kazdej….nejen na ježdění je to tu super…kazdej si to tu proste zamiluje, az se mu nebude chtit back…

  14. the monk

    60leti dedkove jsou suprc, gdysi meli sen, pak jej naplnovali a ted videj, ze nekdo je podobne strestenej jako kdysi voni, a tak se pod vousy usmivaj, kikaj, take care, baba yako.

  15. Čárys

    4: Píďa : Tam mě asi hjundaj nedoveze :(

    4: All : chcete další report? Třeba v pátek ? co, niggaz ?

  16. Mára

    hele Čárys, tomu řikám dobrá inspirace na příští road trip=)

  17. Éro

    to Píďa:Holka užívej si a bacha na medvědy!!

  18. Zeke

    4 Čárys: hele tomaass psal že je to až někde za českejma budějkama takže to by hjundaj ještě moh zmáknout.. ale pokud se ti tam rozpadne budeš nucen prodat shop a za utržený peníze tam jezdit navěky muhaha

  19. SPYKE

    To Píďa a Riči: Si to tam pěkně užijte :-D

Komentář: