PH jede a točná žije

dsc09297.jpgTak PH je po vleklé rekonvalescenci opět v sedle, častěji ze sedla, a i dost ve vzduchu. Pojezd na Točné, aneb jak bylo v neděli…inside.

V neděli jsem vyrazil do Prahy, vyzvedl PH v Jesenici, a na půl dvanáctou jsme frčeli na Točnou. Bylo mi slibováno, že je to tam teď nějaký nový, a tak jsem byl zvědavej, co se tam vytvořilo. 

Sraz jsme tam měli i s Andym, že mu půjčím HTčko, ale Andy chtěl bejt mechanik a dotáhnout sedlovku, což neumí, a svejma zvířecíma prackama utrhnul šroub. Tak jsme mu to museli nějak vyladit pomocí  emerický pásky, a pak se tam chvíli s náma vozil.

Celkově se na Točné fakt staví, a to dost.  Sem tam přibyl skok, zvětšily se trailsíky, u trensfrů se udělaly dopady a je to tam takové celkově masívnější, leč trendy postav to na HT jsou i zde silně patrný, a tak na svini to není ono. 

dsc09284.jpg

Jezdili jsme odshora takovou jednu z lajn, pře wólo, trailsíky, kvótr, zasílák, kvótr nebo step up, a dvě super klopky s  celkem poletem v sestupáku na konci. To mě bavilo, ale zadejchal jsem se. Step up jsem nenašel rychlost, a sem tam jsem to musel někde přidrtit nebo nasadit koně – holt jsem tam byl letos poprvý.

S PH jsme vymejšleli nějaký nesmysly, třeba klopku ve dvou, leč nějak fotky nevyšly, tak jěn pro představu – tady jízda kde se Petr fakt flákal, už jsem potřeboval hodně sjet a on pořád nikde, hehe, traumatizující :)

dsc09281.jpg

no a pak jsme ladili nějakej ten kvótr, a klopky na konci. Byl tu i místní šílenec, kterej tomu tady vládne, nebo co, je to velkej šéfík a vymluví ti díru do hlavy asi za půl minuty strašným monologem v kadenci tatatata, možná ještě víc, ach bože. Nicméně se to fakt jede, a to je dobře. Byla tu i parta místních ,a normálně i nějaký auto z Plzně ! sem čuměl.

dsc09282.jpg

A pak jsme to zapíchli, a přijali pozvání od PH a Zuz na oběd. Přesun do Jesenice, a strašná opulentní žranice jak ze starýho Říma. Chody – řízečky, kašička, okurkovej salátek, zákusek palačinky s tvarohem a horká čokoláda jako poleva, marmeláda, strašný, přežrali jsme se mocně. 

Po hodině odfukování jsme vyrazili k Petrovi na private track, a Andy s Alicí domů – Andy trénuje na Jizerskou padesátku, hehe, umřeš tam ty blázne ! U Petra na tracku lehce klouzavo, ale super, Petr přeladil nějaký skoky, takže je to teď ještě masivnější a těžší. Celkově je to fakt technika a rubačka, a PH je zpět – techničtějšího člověka abys pohledal. Respect.

dsc09293.jpg

A byl čas na to jet domů. Ještě jsem dostal jakožto v současné době bezdomovec možnost se omýt, čajíček, a odfrčel jsem domů. Vlastně domů – dyť bydlím v autě, takže jsem prostě jen odfrčel.

Byl to pět super den a zamačkávám slzu, že léto končí….ach ach.

A co jste dělali vy?

DSC09278.jpg DSC09279.jpg DSC09281.jpg
DSC09282.jpg DSC09284.jpg DSC09287.jpg
DSC09288.jpg DSC09293.jpg DSC09297.jpg
DSC09298.jpg DSC09300.jpg  

21 komentářů pod “PH jede a točná žije”

  1. kusa

    track PH nejvic :) je to zvlastni jak nekdo dokaze namackat na malou trat jednu mensi poharovou trat :)

    jinak tocna je ok, jen je smutny jak si ji “privlastnujou” lidi co kdyz se tam zacalo vubec neco stavet (Heinik, Pevnak, Skrbek, Ja, Bob a spousta dalsich co uz ani nejezdej/nezijou :) ) tak nevedeli ktera bije a ted na tebe koukaj jak na nekoho kdo se tam prisel “jen” svezt a jeste te servou ze jim nechodis makat na brigady…

  2. rob

    PH je zpět..cool

  3. plamen

    Welcome back.Chyběl si nám

  4. Radek / etbikez.com

    Jsem rád, že jsi zpět a v plné síle. O víkendu budeš hezky jezdit přede mnou – ne za mnou, je ti to jasný?! :o)

  5. prochy

    klucí se nezdaj

  6. Schwara

    Ty jo, pekny, mel sem jet taky, zvlast ten obed znel dobre:)

  7. Čárys

    4: schwara: škoda škoda ! A potkali jsem legendu z Engramu ! Vyjel po noční šichtě na krosovce, rudý kruhy pod vočima, a chvátal dom dělat na rybě.

    Kdo to asi byl ? :))))

  8. hýbňoš

    byl to pan ředitel

  9. Čárys

    správně !

  10. hýbňoš

    to bylo lehký uhodnout. On tam jezdí pravidelně každou neděli dopoledne aby mu chutnal oběd:)

  11. Lukas-au

    to carys: doporucuji film “VELKA ZRANICE” tam teprve poznas to to znamena se prezrat.

  12. Čárys

    4 : Lukas – au : Viděl jsem. Nic proti žranici u PH. :)
    4: hýbnoš : ahaááá !

  13. eMTy

    tak to se tam asi zas po dlouhý době zajedu kouknout. vypadá to docela fajn.

  14. Tůra

    zrovna v nedeli jsem tam chtel vyrazit,no nic :-( Jinak moc pekny pocteni…

  15. Yan

    Jo pčesně já ty buzny co tam stavjej taky nesnášim.Tam člověk přijede a voni na tebe čuměj jak kdyby neuměli do 5ti počítat a kolu a stavění rozuměj asi jako koza petrželi.Ty skoky sou uplně na píču!Kdyby na to nešahali udělali by líp.Jak tam mám na svim foesu se supermonstrem asi skákat hmmm?Hajzlové!

  16. Petr Heinik

    To rob, plamen – Dikes, zpet jsem vsak tak napul nebot jak doktor rikal do 130 tepu a frekvencne se na DH blbe provozuje.
    To Radek – naopak budes muj vodic, po cely vikend :)
    To kusa – pockej az prijde upgrade, specialni ocka pro uchyceni umelych korenu mam jiz pripravena :)

  17. Čárys

    č: Yan : Tak to nevím, nikdo tu nepíše že je to tam špatný, spíš naopak. S tvým komentářem bohužel souhlasit nemužu.

    A už vůbec tu nikdo nepíše, že tam některý lidi nesnáší, tak prosím nepiš, : "Já ty buzny taky nesnáším", vkládáš nám pak do úst výrazy který tu nikdo nepoužil, a emoce, který tu nikdo necítí.

    díky.

  18. Balerína

    Čárys vím že ti to asi nedošlo ale to co psal jen byla težká ironie…přijdete a máte keci nechapu!

  19. Yan

    Promiňte…omlouvám se…vtípek no…

  20. Anríl

    gud gud

  21. Petr Heinik

    To Balerina – muzes prosim upresnit svoji vetu – “prijdete a mate keci nechapu!”. Jake konkretni keci jsme meli? Byl bych rad, pokud by jsi mi osvezil pamet, neb mi asi uz neslouzi.

    K te tve ironii, sorry ale tohle neni ironie. Podobne infantilni vtipky si vkladej na dolekop, tam najdou sve priznivce, tady s nimi opravdu neuspejes.

Komentář: